Viewed 57 times 2 Answers
2 Reply
تو گوگل بزنید my CRA account وارد سایت دولت بشید بعد گزینه register account رو بزنید. هر کسی که sin number داره می تونه (بعد از ارسال اولین فایل تکس) اکانت بسازه.
2021-09-24 20:08:00
مرسی برای چی هست حالا؟ کی باید بسازیم؟
2021-09-24 21:02:00

Similar Question:
#اکانت

من در مورد recuiterها تو لینکدین ی دارم اخیرا سه مورد اومدن و پیام دادن که ما پروفایلت رو دیدیم و مشتاقیم که بیشتر باهات آشنا بشیم و برای فلان پوزیشن شرکت ما مناسبی دو مورد قبلی من جواب دادم که ممنون و رزومه فرستادم و گفتم هر زمان که بگید برای مصاحبه اوکیه و ازشون خواستم که لینک آگهی برای پوزیشنی که گفتن رو بفرستن تا من requirmentها رو ببینم خودم نفر اول که کلا جوابم رو نداد و من که اکانتش رو دیدم هیچ چیز مرتبطی با دیتاساینس ندیدم تو پروفایلش و متعجبم که چرا پیام داد نفر دوم گفت ممنون و رزومهت
2021-09-22 22:32:00 #Canada [رزومه] کار

عرض ادب ، من دارم ، من قبلا ویزای ویزیتوری کانادا گرفتم به دلیل مهاجرت همسرم به کانادا ، من میخوام به ایشون ملحق شم ، برای ایجاد اکانت در IRCC احتیاج به یوزر نیم و پسورد قبلی دارم که یادم نیست و ندارمش ، به چه صورت میتونم اونرو بازیابی کنم ؟ یا باید یه اکانت جدید بسازم ؟ در ضمن app no و کد uci رو تو نامه انگشت نگاری چند سال قبل رو دارم اگر کسی میدونه میتونه راهنمایی کنه
2021-09-24 10:01:00 #Canada [به چه صورت] کار

واسه ساخت Plus account سایت jobbank سین نامبر هم میخواد بنظرتون اکانت پلاس باز کنم و سیننامبر بزنم یا اینکه همون اکانت استاندارد رو انتخاب کنم؟
2021-09-28 20:12:00 #Canada [سین نامبر] کار

عرض ادب ، من دارم ، من قبلا ویزای ویزیتوری کانادا گرفتم به دلیل مهاجرت همسرم به کانادا ، من میخوام به ایشون ملحق شم ، برای ایجاد اکانت در IRCC احتیاج به یوزر نیم و پسورد قبلی دارم که یادم نیست و ندارمش ، به چه صورت میتونم اونرو بازیابی کنم ؟ یا باید یه اکانت جدید بسازم ؟ در ضمن app no و کد uci رو تو نامه انگشت نگاری چند سال قبل رو دارم اگر کسی میدونه میتونه راهنمایی کنه
2021-09-24 10:01:00 #Canada

گروه استارت آپ داریم ؟ اگر لینکش دارید محبت کنید برای منم بفرستید سپاسگزار??
2021-09-04 13:42:00 #Canada

داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada