Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 52 times 0 Answers
0
به همه گروه میخواستم بپرسم برای برنامه اسکیل ورکر کانادا برای مدرک زبان به جای آیلتس میشه مدرک celpip رو ارائه کرد آیا گروه تجربه ای در این مورد دارن؟ ممنون میشم راهنماییم کنن
2021-09-24 15:08:00
Canada
عمومی
#اسکیل ورکر
0
Votes
0
Answers
52
Views
Similar Question:
#اسکیل ورکر
کسی در مورد کنسلی های اخیر کانادا برای ویزاهای کاری، اسکیل ورکر و اکسپرس اینتری ایرانی ها به خاطر سهمیه اخیر مردم افغانستان برای مهاجرت به کانادا اطلاعات دقیق داره؟ در واقع بخوایم هر کدوم از این روش ها رو اقدام کنیم احتمالا سفارت رد میکنه
2021-09-25 15:01:00
#Canada
[مهاجرت به کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
52
Views
میخواستم خواهش کنم چنانچه شخصی از اعضای محترم گروه، از ایران تحصیلات کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته پرستاری داشته و در حال حاضر در کانادا (استان کبک) بعنوان مهاجر اسکیل ورکر، مشغول بکار هستند.... لطفاً، پروسه طی مسیر ارزیابی مدرک (équivalence )، و احیاناً نیاز به دوره داشتن، جهت اشتغال بعنوان پرستار، را راهنمایی کنید سپاسگزارم ???
2021-09-25 15:11:00
#Montreal
[کارشناسی ارشد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
52
Views
پس از طریق bcpnp نمیتونم اکسپرس اینتری فقط باید اسکیل ورکر اقدام بشه درسته؟
2021-10-01 22:47:00
#Canada
[اکسپرس اینتری]
عمومی
0
Votes
0
Answers
52
Views
مجدد. من همسرم پزشک هستن که خب مدارکشون رجیستر نمیشه و از هیچ طریقی نمیشه اسکیل ورکر یا اینترنس انتری نمیشه. با توجه به اینکه سنشون هم 47ساله..خودم ارشد آموزش زبان انگلیسی دارم و در تمام این22سال سابقه تدریس خودم دفتر داشتم و تدریس خصوصی کردم و هیج سابقه بیمه یا کاری رسمی ندارم چون خودم مستقل وبسیار عالی کار میکردم. با مشاوران مختلف صحبت کردیم و هر کدوم یه روش رو معرفی کردند. ولی نهایتا همه استارت آپ رو با چیزی حدود 150هزار معرفی کردند که یه روش بی دغدغه برای ورود هر چهارنفر ما از طریق همسرم و
2021-10-06 04:12:00
#Canada
[زبان انگلیسی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
52
Views
به همهان بفرمایید نقش مورگیج بروکر چی هست در خرید خانه وچه کمکی میتونه انجام بده ،حضور داشتن ایشون الزامی است یا نه؟؟؟
2021-08-29 08:56:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
52
Views
سلام دوستاندر رابطه با اين ورك پرميت مخصوص ايرانياايا مهمه كه ويزا ويزيتوري كي تموم ميشه؟يعني اگر ٢-٣ ماه بعد از ورود تموم بشه اشكالي داره؟ممنون ميشم كمك كنيد
2024-01-21 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
52
Views
سلام وقت بخیر سال نو میلادی رو تبریک میگم به تمام اعضای گروه ببخشید یه سوال داشتم کسی اطلاع داره که برای پدر و مادر بالای هفتاد سال برای دعوتنامه و ویزا شدن احتیاجی به انگشت نکاری ترکیه هست
2024-01-01 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
52
Views
میخواستم بپرسم برای اجاره آپارتمانهای رنتال حتما باید pr داشته باشیم یا ورک پرمیت و دانشجو هم میتونند آپارتمان دنبال بگیرند؟
2021-09-17 14:30:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
52
Views
امتیاز من و همسرم در اکسپرس اینتری با آیلتس بالا ۴۶۰ میشه ولی برای برنامه استانی ساسکاچوان امتیاز مورد نظر رو دارم حالا بنظرتون پروفایل اکسپرس اینتری فدرال رو بسازم و تیک ساسکاچوان رو بزنم تا ۶۰۰ امتیاز رو بگیرم؟ ( با توجه به اینکه دراها فعلا باز نمیشه) یا اینکه از طریق استانی ساسکاچوان اقدام کنم که دراهاش باز هست؟ میشه نظرتون رو بگید ?
2021-09-01 16:11:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
53
Views
من دارم گرفتن کار تو برنامه استانی برای اینکه امتیاز بره بالا لازمه یعنی اون کار باید اسپانسرشیپ ویزا باشه یا به شرکتی که پیدا کردی میگی من با اکسپرس انتری میام و فقط اون قبولت کنه کافیه
2021-08-29 08:04:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
52
Views
کسی در مورد کنسلی های اخیر کانادا برای ویزاهای کاری، اسکیل ورکر و اکسپرس اینتری ایرانی ها به خاطر سهمیه اخیر مردم افغانستان برای مهاجرت به کانادا اطلاعات دقیق داره؟ در واقع بخوایم هر کدوم از این روش ها رو اقدام کنیم احتمالا سفارت رد میکنه
2021-09-25 15:01:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
52
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal