Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#به چه صورت

اگر کسی اصالت گواهینامه از ایران با خودش نیاورده باشه کانادا ، برای گرفتن گواهینامه فرد به مساله ای بر میخوره ؟ به چه صورت میشه مشکل رو حل کرد؟ البته گواهینامه بین المللی داریم و ساسکاتون هستیم ، لطفا راهنمایی کنید
2021-08-31 10:06:00 #Canada [به چه صورت] ماشین

من دیروز G1 پاس شدم الان میخوام داخل سایت drive test بشم تا ببینم وقت ها به چه صورت هست اطلاعاتم (ایمیل و شماره گواهینامه و تاریخ اعتبار) که وارد میکنم میگه The driver's licence information entered does not match our records چیکار کنم؟
2021-09-15 10:11:00 #Canada [به چه صورت] ماشین

مدتیه من دنبال خرید ماشین ام ولی هیچ فروشنده ای به غیر دیلر carfax ارائه نمیده؟ قضیه به چه صورته آیا همه بدون کارفکس خرید و فروش میکنند؟ من شخصا برای دو تا مورد که ظاهر تمیز داشتن و فروشنده اداعای بدون تصادف میکرد خودم کارفکس خریدم که در نهایت معلوم شد تصادف بالای ۲۰۰۰ دلار داشتن ولی بعدش فروش رفت با همون قیمت آیا بهتر نیست خودمونو علاف کارفکس نکنیم؟ ممنون
2021-10-05 12:25:00 #Montreal [خرید و فروش] ماشین

من تازه وارد اتاوا شدم نامه اصالت گواهینامم روهم باخودم از ایران آوردم و تجربه ۴ سال رانندگی دارم برای گرفتنگواهینامه فولg باید چکار کنم؟
2021-09-03 11:53:00 #Canada

الان میخوام وقت جی بگیرم یک لحظه خالی میشه ولی تا میزنم روی روز ، نمیدونم پیغام میده جای خالی نیست نمیدونم رزرو شده یا نه، بعد از اینکه انتخاب میکنیم روز رو اگر اوکی باشه باید وارد صفحه پرداخت یا صفحه دیگه ای بشه؟!
2021-08-28 18:47:00 #Canada

به همه سوالی داشتم مرتبط نیست ولی گفتم شاید بتونن کمکم کنن سه تا چمدون دارم جمعا ۵۰ کیلو وزن دارن میخوام از مونترال بفرستم ونکوور ممکنه راهنمایی بفرمایند چطور میتونم اینارو بفرستم که مقرون به صرفه در بیاد ؟ پیشاپیش از راهنمایی تون کمال تشکر رو دارم
2021-08-31 16:41:00 #Canada

من یکسال و 2 ماه پیش بابت ایست کامل نکردن؛ جریمه شدم و 3 نمره منفی برای اینکه نمره منفی فعلا محاسبه نشه؛ درخواست دادگاه دادم که جمعه هفته بعد وقت دادگاه دادن می خواستم وقت دادگاه رو به تعویق بندازم تا 2 سال کامل بشه و فقط جریمه رو بدم اما الان دیدم که نوشته اگر به تعویق بیاندازید هزینه اضافی تعلق میگیره میدونید این هزینه اضافی چقدر هست؟ ویا اینکه بهتره برم قبل دادگاه چونه بزنم تا نمره منفی رو در نظر نگیرند و فقط جریمه رو بدم؟ شانسی دارم؟ ممنون و متشکر
2021-09-11 20:10:00 #Canada