![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
دارم ازان استادی پلن های زیادی رو دیدم که هزینه های زندگی و فاند رو توی استادی پلن آوردن! این مسئله رو بهتره توی financial support بیاریم یا توی استادی پلن که توی client info آپلود میکنیم؟ منظورم اونجاس که داریم توضیح میدیم چقدر هزینه زندگی توی کانادا میشه و چقدر فاند بهمون دادن و چقدر من باید پول تو حسابم باشه به عنوان تمکن
2021-09-23 18:01:00 Canada ویزا #هزینه های زندگی![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#هزینه های زندگی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای محاسبه مقدار واقعی هزینه های زندگی سایت دانشگاه یک حداقل رو بیان کرده که بسته به شرایط زندگی هر فرد گفته فرق میکنه من باید همین حداقل رو برا سفارت در نظر بگیرم و بزارم؟
2021-09-03 09:24:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا
من تو کاورلتر مالی موندم اصلا نمیدونم چیکار کنم کسی هست راهنمایی کنه؟ تو جدول هزینه های زندگی رو از کجا باید بنویسم
2021-09-08 03:44:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا
برای من پیش اومده در نامه پذیرش من زده هزینه های زندگی برای یک سال ۱۴۰۰۰تا ۱۶۰۰۰دلار کانادا می خواستم بدونم هزینه مسکن هم جز این هست یا باید جداگانه حساب بشه لطفا راهنمایی نمایید Lodging and utilities, food, clothing, public transportation, books and supplies, and miscellaneous expense
2021-09-11 16:45:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا
هزینه های زندگی کلگری چجور میشه پیدا کرد که معتبر باشه؟ و طبق اون تمکن نشون بدیم
2021-09-21 05:42:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا
دارم ازان استادی پلن های زیادی رو دیدم که هزینه های زندگی و فاند رو توی استادی پلن آوردن! این مسئله رو بهتره توی financial support بیاریم یا توی استادی پلن و client info آپلود کنیم؟ منظورم اونجاس که داریم توضیح میدیم چقدر هزینه زندگی توی کانادا میشه و چقدر فاند بهمون دادن و چقدر من باید پول تو حسابم باشه به عنوان تمکن
2021-09-24 02:29:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا
برای نوشتن کاورلتر financial support شما به 10هزاردلاری که توی سایت CIC گفته استناد میکنید و سعی میکنید اونو کاور کنید با فاندتون و مابقی رو براش تنکن بگیرید یا اینکه برای هزینه های زندگی از سایت دانشگاه استفاده میکنید؟
2021-09-25 17:15:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا
جدول هزینه های زندگی برای همراه رو از کجا باید بگیرم؟
2021-09-26 02:47:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا
من پروگرمم فول فانده و تمام هزینه های زندگی + تویشن رو کاور می کنه آیا فقط مانده وگردش حساب خودم کفایت می کنه یا نیاز هستش که از حساب پدر و مادر باشه؟ مرسی.
2021-09-30 00:51:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا
من برای دکترا فاندی که بعد از پرداخت شهریه برام میمونه ۱۶۰۰۰ دلار در سال هست توی سایت زده که برای دو نفر هزینه های زندگی بدون شهریه ۱۴۰۰۰ دلار هست یعنی ۲۰۰۰ تا بیشتر از چیزی که خودشون گفتن لازمه برام میمونه تو حسابم هم حدود ۱۰۰۰۰ دلار به عنوان تمکن دارم آیا لازمه باز هم کسی ساپورتم کنه برای ویزا؟ یا همینا کافیه؟ نکنه بخاطر پول ریجکت شیم؟!!
2021-09-30 14:16:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا
General Fees Assessed on Behalf of Third Parties این معنیش چیه؟ دارم هزینه های زندگی رو توی کلگری مشخص میکنم به یه لیستی برخوردم که بالای جدول این رو نوشته
2021-10-02 15:47:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا
دارم ازان استادی پلن های زیادی رو دیدم که هزینه های زندگی و فاند رو توی استادی پلن آوردن! این مسئله رو بهتره توی financial support بیاریم یا توی استادی پلن و client info آپلود کنیم؟ منظورم اونجاس که داریم توضیح میدیم چقدر هزینه زندگی توی کانادا میشه و چقدر فاند بهمون دادن و چقدر من باید پول تو حسابم باشه به عنوان تمکن
2021-09-24 02:29:00 #Canada