Viewed 54 times 0 Answers
0
، من با یک شرکت مهاجرتی صحبت کردم گفتن امکانش هست که مثلا مادرم به عنوان اینکه می خوان به من که تازه وارد کانادا شدم کمک کنن گفتم شاید با توجه به شرایط کرونا و حالا سختگیری های دیگه این عنوان دانشجویی من کار ویزا رو برای مادرم راحت تر کنه کسی از این مورد اطلاع ای داره؟
2021-09-23 15:34:00 Montreal دانشگاه #امکانش هست
Similar Question:
#امکانش هست

دوتا سوال داشتم ۱.من پذیرش وینتر دارمmeng،ترم سامر واحدی ارائه میشه و امکانش هست که دیفر بشه به سامر؟ 2.برای دیفر باید اکسپت کرد و دیپازیت پرداخت کرد؟ یا نه؟
2021-08-29 15:11:00 #Montreal [امکانش هست] دانشگاه

توی این دانشگاه اوکاناگان رشته من نیستش و فقط خود ubc داره رشتمو و حداقل آیلتس زده ۶.۵ من بقیه شرایطم مثلا معدل سرتیفیکیت سابقه تحقیقم اوکیه فقط آیلتسم ۶.۵ امکانش هست که پذیرش سلف فاند بگیرم یا باید ۷ گرفت چون رقابت هست ؟
2021-09-01 16:18:00 #Vancouver [سلف فاند] دانشگاه

امکانش هست پذیریش بگیرین ولی ویزا صادر نشه و از شروع ترم بگذره؟
2021-09-05 07:00:00 #Ottawa [امکانش هست] دانشگاه

میخواستم بدونم کسی اطلاع داره اگر بخواهیم از دانشگاه کنکوردیا انتقالی بگیریم به مک گیل امکانش هست یا خیر؟
2021-09-05 12:59:00 #Montreal [میخواستم بدونم] دانشگاه

یا امکانش هست خواهش کنم بهم بفرمایید چه طور پیگیری کنم؟
2021-09-06 15:41:00 #Montreal [امکانش هست] دانشگاه

امکانش هست نمونه cv و sop برام بفرستید ببینم چه فرمتی باید باشن ممنون
2021-09-07 13:59:00 #Quebec City [امکانش هست] دانشگاه

امکانش هست برای مکاتبه با استاد کسی من رو کمک کنه؟
2021-09-08 18:11:00 #Alberta [مکاتبه با استاد] دانشگاه

ممنون میشم پاسخ بدید من میخوام اقدام کنم واسه اپلای ولی مدرک زبانم آماده نیس چند ماه دیگه زبان میگیرم میخواستم ببینم امکانش هست پذیرش بگیرم و قبل شروع سال تحصیلی مدرک بفرستم؟
2021-09-09 00:46:00 #Saskatoon [امکانش هست] دانشگاه

، ممنون میشم راهنمایی کنید: من میخوام ترمم رو دیفر کنم، و نامه اش رو تو این چند روز بفرستم، تو نامه ایی که حاضر کردم به نبودن سفارت کانادا در ایران، طولانی بودن پروسه اخذ ویزا و شلوغی سفارت به جهت رسیدگی به مدارک شهروندان افغان اشاره کردم سوال اول اینکه آیا برای این درخواست به لحاظ زمانی زود نیست؟ ( من از این نظر میخوام زود اقدام کنم که اگر موافقت نشه با دیفرم وقت داشته باشم با تمکن یک ماهه درخواست ویزا بدم) امکانش هست که دانشگاه موافقت نکنه؟ سوال دوم مواردی که در نامه اشاره شدن مناسب هست؟ سوال
2021-09-09 02:12:00 #Montreal [امکانش هست] دانشگاه

ی ک استادی پلن موفقیت آمیز نوشتن اگر براشون خصوصی نیست امکانش هست برای من ارسال کنند که از ساختارش ایده بگیرم؟
2021-09-10 09:22:00 #Montreal [استادی پلن] دانشگاه

، من در حال پر کردن اپلیکیشن هستم، در بخش اول ،قسمت Citizenship Status in Canada فقط دو آیکون وجود داره permanent Resident and study permit اجباری هست پر بشه بین این دو، من گیج شدم مگه بعد LOA نباید برای study permit اقدام کرد؟ آیا باید study permit رو تیک بزنم؟
2021-09-04 09:10:00 #Montreal

من اپلیکیشنم رو سابمیت کردم و توی فرم اولیه مدرک آیلتس، sop، ریز نمرات با مهر مترجم، مدرک مارشناسی با مهر مترجم، پاسپورت، ترجمه شناسنامه با مهر مترجم و cv رو آپلود کردم، الان در قسمت to do list نوشته cv، graduate record copy, graduate references letters و sop رو نوشته، من باید چیکار کنم دقیقا؟
2021-09-26 06:27:00 #Montreal

، ممنون میشم اگر کسی در این مورد تجربه ای داره به من کمک کنه?? من با یکی از اساتید صحبت کردم، الان استاد گفتن که یک پروپوزال 500 کلمه ای باید بنویسم و براشون بفرستم این پروپوزال فرمت خاصی داره؟ کسی تجربه اش رو داشته و میتونه منو راهنمایی کنه؟
2021-08-31 14:18:00 #Montreal

همسر من در یک شرکت کار میکرده که بیمه نبوده نامه و فیش حقوقی می تونیم بگیریم ولی بیمه روی پرونده نزاریم موردی پیش میاد؟
2021-09-05 13:37:00 #Montreal

من برای رشته کامپیوتر ساینس با دولینگو ۱۲۰ شرکت مهاجرتی برام اقدام کرده از ماه اپریل ولی همچنان میگن خبری نیست از پذیرش اسکرین شات از صفحه اپلای هم خواستم ولی متاسفانه ندادند ایا طبیعیه انقد پذیرش طولانی بشه!؟
2021-09-11 16:37:00 #Montreal

با توجه به اینکه آلبرتا نفت و گاز داره آیا اگر کسی تجربه کار در زمینه ابزاردقیق نفت و گاز در ایران داشته باشه میتونه اونجا کار گیر بیاره؟ اگر تجربه و اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید آلبرتا هم مثل ساسکاچوان برنامه خاص مهاجرتی داره یا نه ؟ اگر اطلاعاتی دارید به اشتراک بگذارید، آیامحدودیت سنی برای ادامه تحصیل در مقطع فوق یا دکتری در دانشگاه های آلبرتا وجود داره؟ مثلا میشه با ۴۵ سال سن برای مقطع فوق یا دکترا پذیرش گرفت؟ اصولا چه روشی برای مهاحرت درسنین ۴۵ سالگی پیشنهاد می کنید؟ لطفا هر کسی در زمی
2021-09-09 07:27:00 #Montreal

، ممنون میشم اگر کسی در این مورد تجربه ای داره به من کمک کنه?? من با یکی از اساتید صحبت کردم، الان استاد گفتن که یک پروپوزال 500 کلمه ای باید بنویسم و براشون بفرستم این پروپوزال فرمت خاصی داره؟ کسی تجربه اش رو داشته و میتونه منو راهنمایی کنه؟
2021-08-31 14:18:00 #Montreal