Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
حرف شما وقتی عملی میشه که کار زیاد باشه ولی کمبود نیروی کار باشه. در حال حاضر شرایط برعکسه
2021-09-23 21:33:00

Similar Question:
#ورک پرمیت

به همه من شنیدم جدیدا ویزای تحصیلی که میدهند امکان ریجکتی ویزای همراه و یا تاخیر زیاد خیلی مشکل ساز شده سوال من اینه با توجه به اینکه ما ویزای توریستی داریم و اومدیم اونجا و برگشتیم همسرم ویزای تحصیلی بگیره باز هم احتمال اینکه ب من ورک پرمیت ندهند وجود داره ؟
2021-08-31 10:42:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

به همه در مورد تمدید ورک پرمیت دارم اگه ۳ سال ورک پرمیت بعد از تحصیل تمام بشه چه راه هایی هست که بشه بدون داشتن پی ار تمدیدش کرد اون نامه ای که محل کار باید بده اسمش چیه و توش چی نوشته باید بشه؟
2021-09-04 14:22:00 #Canada [بعد از تحصیل] کار

برای کسی که ویزای اوپن ورک پرمیت همراه داره (بعنوان همراه دانشجو) آیا نی تونه بیشتر از ۴۰ ساعت در هفته کار کنه یعنی دوجا کار کنه مثلا بشه هفته ای ۷۰ یا ۸۰ ساعت؟ آیا بعدا برای پی آر مشکل پیش نمیاد؟
2021-09-07 03:23:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] کار

کسی اطلاع داره که یه دانشجو میتونه بیشتر از ۲۰ ساعت در هفته کار کنه مثلا ۳۰ ساعت در هفته یا دقیقا باید طبق ورک پرمیت ۲۰ ساعت در هفته باشه؟
2021-09-07 07:29:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

حالا سوالم اینه که من که ورک پرمیتمرودادم کپی گرفته واسم دردسر میشه که نرم ؟
2021-09-07 17:21:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

ی داشتم ایا کسی که کلوز ورک پرمیت داره بعد از دو سه ماه کار کردن میتونه کار فرما رو ترک کنه ویک شغل که تخصص خودش هست رو پیدا کنه و اونجا به کار مشغول بشه ممنون میشم راهنمایی کنند??
2021-09-14 00:02:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

و سوالی رو برای یکی از آشنایان داشتم آیا کسی که ویزای توریستی داره و فرزندش تو کانادا داره درس میخونه، در طول مدت سفر خود در کانادا میتونه درخواست ورک پرمیت بده و اینکه اگه میتونه چقدر طول میکشه تا اکی بشه؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره، راهنمایی کنه.?
2021-09-24 22:38:00 #Canada [چقدر طول میکشه] کار

با ورک پرمیت ۱ ساله بعد از گرفتن کار چقدر امکانش هست که بشه این اجازه کار تمدید بشه از طریق جایی که کار می کنیم؟
2021-09-26 13:52:00 #Canada [با ورک پرمیت] کار

برای درخواست تمدید ورک پرمیت همسرم باید چه فرمی پر بشه؟ کسی انجام داده؟ من دانشجو بودم درسم تموم و الان ورک پرمیت و یه کار تخصصی فول تایم دارم و میخوام برای تمدید ورک پرمیت همسرم اپلای کنم.
2021-09-26 18:25:00 #Canada [تمدید ورک پرمیت] کار

یسوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید اگر تو دوره وکیشن باشی در یک کمپانی و بری تو همون دوره که وکیشنی جای دیگه کاری کنی فول تایم مشکلی بوجود میاد؟ویزام اپن ورک پرمیت!
2021-09-27 12:58:00 #Canada [اپن ورک پرمیت] کار

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:24:00 #Canada

میخواستم مراحل انجام اولیه اسکیلد ورکر رو بدونم؟و اینکه خودم کارهارو انجام بدم یا به وکیل بسپارم؟ وکیل در این زمینه چه کسی رو معرفی میکنید سپاس
2021-09-13 03:02:00 #Canada

شبتون بخیر من دانشجو هستم و درسم آخر سپتامبر تموم می شه برای اینکه بتونم بعد از تموم شدن درسم ویزای همسرم رو تمدید کنم که به ویزیتوری تبدیل نشه باید کاری که NOCA و یا NOC B باشه داشته باشم متاسفانه به دلیل دانشجو بودن و اینکه سه شنبه و پنجشنبه صبح تا ظهر کلاس دارم و جمعه ها هم کلا کلاس دارم هر مصاحبه ای هم که قبول می شم بعدش به دلیل ساعت کاری رد می شم می خواستم ببینم تو اطرافیانتون کار منشی office administrative و یا کار مربوط به مارکتینگ سراغ ندارین؟ ممنونم از اینکه پیشنهاد کار فایننس بهم نمی
2021-09-21 04:16:00 #Canada

به همه من شنیدم جدیدا ویزای تحصیلی که میدهند امکان ریجکتی ویزای همراه و یا تاخیر زیاد خیلی مشکل ساز شده سوال من اینه با توجه به اینکه ما ویزای توریستی داریم و اومدیم اونجا و برگشتیم همسرم ویزای تحصیلی بگیره باز هم احتمال اینکه ب من ورک پرمیت ندهند وجود داره ؟
2021-08-31 10:42:00 #Canada

بنده تازه وارد کانادا شدم تورنتو هستم دنبال کار هستم هر کاری در صورت نیاز خبر میدید ؟ ممنون
2020-12-13 08:50:09 #Canada کار[کار] [مهاجرت] کار[کانادا] کار