Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#کار در کانادا

کسی که ده سال سابقه کار توی صنعت بیمه داره چه راهکاری برای پیدا کردن کار در کانادا داره؟
2021-08-29 17:22:00 #Canada [پیدا کردن کار] کار

من میخوام در ایران دوره های مربوط به HVAC و لوله کشی رو برم کسی میتونه من رو راهنمایی کنه برای کار در کانادا چه دوره ای برم که کاربردی باشه؟ چونکه شنیدم و در سایتها چک کردم، که خیلی از خانه ها و محلهای تجاری در کانادا برای لوله کشی آب از لوله های مسی استفاده میکنن و مثل ایران از لوله های PEX سه لایه و پنج لایه یا بوش فیت و کمتر استفاده میشه.
2021-09-19 00:51:00 #Canada [کار در کانادا] کار

در مورد certificate هایی که داخل کانادا میشه گرفت اطلاعاتی دارید ؟ تو این شرایط که برای کار در کانادا هیچ گواهینامه و certificate رو از ایران قبول نمیکنن من شنیدم موسساتی هستن که ارائه میدن حالا بصورت امتحان یا یک دوره چند روزه و میشه با اونها کارای مناسبی گرفت آیا نفری تو گروه هست که این مدلی کار پیدا کرده باشه ؟
2021-10-07 14:46:00 #Canada [کار در کانادا] کار

من قناد هستم کسی هست من رو راهنمایی کنه برای کار در کانادا؟؟
2020-12-20 10:27:01 #Toronto [کار][کانادا ][قناد] کار

من در اتریش ساکن هستم و در زمینه مهندسی عمران در ایران فعالیت داشتم .آیا امکان پیدا کردن کار در کانادا در زمینه مهندسی عمران وجود دارد؟؟ با تشکر از راهنمایی شما
2020-12-19 18:47:05 #Toronto [کار][مهندسی عمران][کانادا][ایران][اتریش ] کار

دررابطه با کار در کانادا آیا کارفرمایی هستن که نیازمند نیروی کاری باشن و دعوتنامه برای شخصی که درایران هست بفرستن آیا امکانش هست ممنون میشم راهنمائی کنید !
2020-12-16 10:23:43 #Toronto [کار][ایران] کار

دوستان کسی توی گروه هست که آرشیتکت باشه و مشغول به کار در کانادا؟؟
2020-12-15 14:38:43 #Toronto [کار][آرشیتکت ][کانادا] کار

من یک راننده تریلی پایه یک هستم با ۱۵ سال سابقه کار در ایران با مدارک کامل داخلی و برون مرزی . سالم و متعهد . ساکن ایران هستم . جویای کار در کانادا هستم . باتوجه به نیاز کانادا به شغل من و با توجه به اینکه من سابقه کار خوبی دارم ، کسی را میشناسید که در این مورد به من کمکی بکند؟؟من ساکن ایران هستم
2020-12-13 08:14:56 #Toronto [کار][راننده تریلی][مهاجرت][کانادا ][ایران] کار

به یک همکار در زمینه کار برق با حداقل یک سال سابقه کار در کانادا و ماشین نیازمندم کسی رو میشناسید جهت معرفی ؟
2020-12-13 08:14:21 #Toronto [کار برق][کانادا ][ماشین] کار

اینجانب دارای مدرک فوق لیسانس زمین شناسی و دارای 21سال سابقه در زمینه ی آب و خاک و 15سال سابقه ی نقشه برداری و پیاده سازی نقشه تقاضای کار در کانادا را دارم میشه راهنمایی کنید ؟
2020-12-13 08:13:29 #Toronto [کار][فوق لیسانس زمین شناسی][پیاده سازی نقشه ][ نقشه برداری][کانادا][ آب و خاک] کار

و خسته نباشین کسی هست توی گروه تونسته باشه ریموت از ایران با شرکتهای کانادایی کارکنه؟ حوزه ی کاریم : IT - طراحی محصول دیجیتال- 5 سال سابقه و فاندر و مدیر استارتاپ دانش بنیان تو حوزه Augmented reality با آیلتس جنرال 7
2021-09-05 13:34:00 #Canada

از کسی در زمینه تجهیزات حفاظتی و نظارتی مثل دوربین مداربسته و دزدگیر فعالیت داره؟ شرکتی اونجا میشناسید؟ یه مقداری اطلاعات میخاستم مرسی
2021-09-03 06:33:00 #Canada

داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada

من در مورد recuiterها تو لینکدین ی دارم اخیرا سه مورد اومدن و پیام دادن که ما پروفایلت رو دیدیم و مشتاقیم که بیشتر باهات آشنا بشیم و برای فلان پوزیشن شرکت ما مناسبی دو مورد قبلی من جواب دادم که ممنون و رزومه فرستادم و گفتم هر زمان که بگید برای مصاحبه اوکیه و ازشون خواستم که لینک آگهی برای پوزیشنی که گفتن رو بفرستن تا من requirmentها رو ببینم خودم نفر اول که کلا جوابم رو نداد و من که اکانتش رو دیدم هیچ چیز مرتبطی با دیتاساینس ندیدم تو پروفایلش و متعجبم که چرا پیام داد نفر دوم گفت ممنون و رزومهت
2021-09-22 22:32:00 #Canada

ی داشتم کار در رده های مختلف بانکی مثل rbc در چه ناکی دسته بندی میشه؟ چجوری میتونم موقعیت شغلی رو چک کنم که در چه ناکی هست؟
2021-08-29 09:16:00 #Canada