Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#کارشناسی ارشد

من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ،،میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-08-31 06:46:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 12:02:00 #Montreal [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه

من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-08-31 13:19:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 16:13:00 #Toronto [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه

من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-09-04 00:39:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

2021-09-04 00:39:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

2021-09-05 11:34:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

آیا اطلاع دارید رتبه کارشناسی ارشد سنجش برای اپلای تاثیر گذار هست یا نه؟
2021-09-08 04:19:00 #Montreal [کارشناسی ارشد] دانشگاه

مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه فقط دانشگاهای آزاد و غیر انتفاعی مجاز هستم که بزنم لطفا سریعتر بهم میگین که برای اپلای، از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم
2021-09-10 05:54:00 #Ottawa [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه

برای بیمه دانشگاه به صورت اتوماتیک مشمول حال دانشجویان می شه یا باید جای ثبت نام کنیم؟چون از شهریه داره کم می شه.ممنون می شوم مرا راهنمایی کنید
2021-08-31 19:48:00 #Ottawa

من راجع به چند تا کورس دپارتمان کامپیوتر، مثل ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی، سوال داشتم ممنون می شوم اگر از ی کامپیوتری که این ترم این دروس را برداشتند به من پیغام بدهند تا در مورد خود دروی و پیس نیاز هاشون سوال بپرسم.
2021-09-12 18:35:00 #Ottawa

کسی هست که اینجا biomedical یا بایولوژی بخونن در دانشگاه یورک؟ ممنون میشوم اگر کسی هست به من پی وی پیام بدن چند تا سوال داشتم ازشون ممنونم ?
2021-09-05 12:53:00 #Ottawa

من ورودی پاییز کالج algonquin هستم،متوجه شدم که باید سه تا کتاب خریداری کنیم و چون من از ایران ریموت شروع کردم هم از لحاظ هزینه هم شرایط خرید انلاین مشکل دارم، خواستم بدونم کسی کمکی میتونه بکنه؟آیا راهی هست که جور دیگه ای بشه فایل کتابهارو دریافت کرد؟ مثلا دانشجویان هم رشته سال قبل رو کسی از این کالج میشناسه؟ خیلی ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید بهم کمک میکنه ??
2021-09-08 03:48:00 #Ottawa

در دانشگاه دانشجوی معلول ایرانی میشناسید که به من معرفی کنید بتونم ازش اطلاعات در مورد نحوه پذیرش بگیرم ؟!
2021-09-29 08:09:00 #Ottawa

کسی اطلاعاتی در مورد نرم افزار FAST داره ؟ ممنون میشم اگر کسی بود اطلاع بده سپاس گزارم.
2021-08-30 02:56:00 #Ottawa