![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 2 Answers
2 Reply
تا جایی که میدونم باید شهروند کانادا باشید یا اقامت دائم داشته باشید.
2021-09-23 15:32:00
A custodian is a responsible adult, who is a Canadian citizen or a permanent resident, who will take care of and support the minor child. A custodian is optional for minors 17 years of age and older, but an officer can request one on a case-by-case basis.
2021-09-23 15:33:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشجو
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ضمن عرض سلام به دوستان، سئوالی داشتم. اگر پدر و مادر ورک پرمیت داشته باشند آیا فرزندشان که تا بحال دانشجوی اینترنشنال بوده میتواند از این مورد استفاده کند و به صورت دانشجوی عادی ادامه تحصیل دهد(منظورم از نظر کم شدن هزینه تحصیل است) دوستان محبت کنند اگر اطلاعاتی دارند به اشتراک بگذارند
2024-01-05 00:00:00 # عمومی
سلام دوستان دعوتنامه را از کجا باید اقدام کنن دانشجو هستند میخواد دعوتنامه برای مادرش بفرسته اصلا لازمه یا خیر
2024-01-15 00:00:00 # عمومی
کسی اطلاع داره که در ویزای دانشجویی برای گرفتن ویزای همسر چه مدرکی لازمه؟یعنی سند ازدواج لازمه یا شناسنامه ها کافیه؟
2021-08-28 19:13:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] عمومی
آیا گروهی، کانالی یا وبسایتی سراغ دارین که مربوط به دانشجویان هموطن مون در کالج هلند (Holland college) واقع در استان Prince Edvard Island کانادا باشه تا بتونیم از تجربیات اینان درباره این کالج اطلاعات کسب کنیم؟ قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزارم
2021-08-31 11:14:00 #Canada [کالج] عمومی
ان پسر دوست من داره از ایران میاد بعنوان دانشجو دنبال یه آپارتمان کوچیک یا یه basement میگرده نزدیک دانشگاه Simon Fraser لطفا اگر جایی رو سراغ دارین به من تو pv پیام بدین
2021-09-01 17:52:00 #Vancouver [دانشگاه] عمومی
با ان اگر گروه یا موسسه ای رو میشناسید که بتونم از طریقشون برای مهاجرت دخترم که پزشک و دانشجوی تخصص دانشگاه تهران هست اقدام کنم ممنون میشم بهم معرفی کنید
2021-09-01 21:11:00 #Montreal [دانشگاه] عمومی
خواستم بپرسم اگر برای پاسپورتِ کسی، اون شخص اسم و شماره و کدملی من رو بعنوان "معرف" نوشته باشه؛ ممکنه مشکلی برای من بوجود بیاد؟ خیلی استرس دارم چون خودم امسال دارم دانشجوی پزشکی میشم(کشور مقصدم کانادا نیست) و دقیقا کارم با پاسپورت و ویزاست و نمیخوام چیز عجیب غریبی برام بوجود بیاد دوستم این مشخصات (کد ملی و شماره تماس و نام و نام خانوادگی) رو داده بعنوان یکی از دو معرف که نیاز داشته
2021-09-02 15:39:00 #Canada [خواستم بپرسم] عمومی
کسی دانشجوی دانشگاه مونترال هست در گروه لطفا؟؟
2021-09-03 11:00:00 #Montreal [دانشگاه مونترال] عمومی
پسرم ونکوور دانشجو هست میخواد بیمه کنه خودشو کدوم یکی از بیمه ها بنظرتون کاملتره ؟؟
2021-09-05 02:22:00 #Vancouver [دانشجو] عمومی
،میشه لطفا یه اینترنت پرووایدر خوب برای موبایل معرفی کنید ترجیحا اگه پلن تخفیف دار دانشجویی داشته باشن عالیه ممنون
2021-09-05 19:08:00 #Montreal [دانشجو] عمومی
سلام من یه سوالی داشتم. من با استادی پرمیت وارد کانادا شدم و الان Post Graduation work permit گرفتم ولی ویزام اکسپایر شده میخواستم ببینم برای تمدید ویزا باید کجا اقدام کنم؟
2024-01-14 00:00:00 #Canada
از گروه کسی در RBC کار میکنند؟ فوری در مورد حساب بانکی ویزیتوری دارم لطفا
2021-09-07 13:42:00 #Canada
راستش داشتم گزینه ها رو میخوندم و تیک میزدم و سوال هایی هست که فعالیت کاری ما رو تو کانادا میخواد که خوب جواب من منفی بود خلاصه شرایط خاص و سختی داره آیا سایت دیگه ای هست که از اون طریق امتیاز ها مشخص بشه مثلا برای جاب آفر چون من علاوه بر اینکه معلم کلاس چهارم هستم و ۱۱ سال بیمه دارم تخصص های آرایشگری خودم و گرفتم و سالهاست که به این کار هم مشغولم زبانم خوب نیست ولی مهارت خیلی خوبی در این دو شغل دارم لطفا کمکم میکنید
2021-09-05 13:34:00 #Canada
سلام وقت بخیر لطفا اگر کسی در مورد خرید ماشین van cargo ford یا banz sprinter که از کجا و چه کسی میشه خرید کرد اطلاع دارد ممنون میشم راهنمایی کند ????????
2024-01-15 00:00:00 #Canada