Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#سابقه کار

کسی که ده سال سابقه کار توی صنعت بیمه داره چه راهکاری برای پیدا کردن کار در کانادا داره؟
2021-08-29 17:22:00 #Canada [پیدا کردن کار] کار

برای کارشناس ارشد روانشناسی کودک که ده سال سابقه کار دارند و کلینیک مشاوره دارند کدوم استان رو برای مهاجرت پیشنهاد میدین؟ کسی بوده که مهاجرت کرده بتونیم اطلاعاتی بگیریم ازشون؟
2021-09-05 04:17:00 #Canada [سال سابقه کار] کار

من توی ایران یکسال سابقه کار در کال سنتر دارم، ۱۹ سالمه و برام بیمه رد میشده با چنین سابقه کاری میتونم اونطرف اپلای کنم؟
2021-09-11 18:52:00 #Canada [سال سابقه کار] کار

کلی اینکه توی سایت ها مثلا indeed و در اگهی های استخدام، جزو ریکوایرمنت ها مینویسه : تجربه و سابقه کاری 3 سال ، منظورش 3سال کانادایی هست یا نه اگه سابقه کار از ایران با استعلام و سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی قبول میکنن ؟؟ اکثر کارها زده تجربه کار اگه کانادایی منظورشون باشه که خیلی سخت میشه پوزیشن کاری پیدا کرد.
2021-09-14 05:40:00 #Canada [بیمه تامین اجتماعی] کار

کارهایی که حالت construction داره آیا اینها سابقه کاری شون بعدا به درد پی آر میخوره؟
2021-09-19 03:32:00 #Canada [سابقه کار] کار

بعدا که خواستیم کار تخصصی بکنیم میتونیم به سابقه کار جنرال اشاره نکنیم؟ یا مثلا ممکنه از روی سین نامبر متوجه شن؟
2021-09-21 00:10:00 #Canada [سابقه کار] کار

من دارم من با مدرک کارشناسی ارشد برق قدرت و حدود ۱۳ سال سابقه کار در صنعت برق و مهندسین مشاور در شرکتی معتبر در ایران به نظرتان از اینجا با ارسال رزومه میتونم شغلی در کانادا پیدا کنم یا حتما باید مقیم اونجا بود؟
2021-09-21 10:13:00 #Canada [سال سابقه کار] کار

من مهندس عمران باسابقه کار در بخش راهسازی آسفالت و بتن و آیا کسی کارمرتبط در شهر windsor سراغ داره ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-22 15:22:00 #Canada [سابقه کار] کار

من در مورد کسانی که پذیرش دکترا در کانادا میگیرند چون اصولا بعد از دو سال تحصیل و یک سال کار میشه به امتیاز مناسب برای pr رسید اما دوره دکترا ۴ تا ۵ ساله، و بعد تازه میشه رفت یکسال سابقه کار را کسب کرد یعنی کسی که میره دکترا تا ۵، ۶ سال نمیشه pr بگیره؟
2021-09-29 12:47:00 #Canada [سال سابقه کار] کار

به همه من احتمالا از فروردین با همسرم میام تورنتو ایشون پرمیت تحصیلی و من پرمیت کاری لیسانس حسابداری ۲ سال سابقه کار حسابداری و ۱۶ سال سابقه کار بانکی دارم مکالمه زبانم در حد ۶/۵ تا ۷ هست به نظرتون امکان پیدا کردن کار به عنوان کمک حسابدار ، تلر بانک یا cashier رو دارم از الان شروع به جستجوی کار کنم؟ از کجا می تونم firm پیدا کنم که کمک حسابدار حتی در حد intermediate بخوان ؟ در خصوص کار در بانک توی سایتهای کاریابی چیزی نمیبینم باید حضوری برم؟ خیلی نگران پیدا کردن کار هستم
2021-10-03 09:34:00 #Canada [پیدا کردن کار] کار