![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
به ادمین های گرامی وقتی برای پدر و مادر داریم اقدام میکنیم علت سفر رو کدوم باید زد؟ Visit-tourism یا Visit-other type ممنون بعد برای قسمت اخر که میپرسه خودتون به اکانت دسترسی دارید یا نماینده دارید وقتی ما داریم اقدام میکنیم برای پدر و مادر باید گزینه نماینده رو بزنیم یا no هم بزنیم مشکلی پیش نمیاد ممنون ????
2021-09-21 15:28:00 Canada ویزا #پدر و مادر![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پدر و مادر
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من ساپورترم پدر و مادرم هستن باید از شناسنامه و کارت ملی اونها ترجمه بگیرم و تو قسمت کلاینت اینفو قرار بدم؟
2021-08-31 11:46:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
کسی اخیرا ویزاس ویزیتوری برای پدر و مادر اقدام کرده؟ میخواستم بدونم چقدر پروسش طول میکشه؟
2021-09-02 00:27:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا
، تای مالی که سند پدر و مادر رو میخوایم قرار بدیم، داحل کاورلتر مالی باید قرار بدم یا کلایت اینفو؟
2021-09-04 08:50:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا
من برای تمکن تو این مدت پول تو حساب خودم نبوده تو حساب پدر و مادرم بوده که گردش ۶ ماه دارن در دو حسابشون اگر الان این پولا از دو حساب به حسابم منتقل بشه و ترجمه بشه مشکلی نداره؟ با استناد به اینکه ساپورترها این پول رو واریز کردن نوبت بایو هم یک ماه دیگه هست
2021-09-05 13:29:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
کسی هست که اپن ورک یا دانشجو باشه و به تازگی برای پدر و مادر ویزا اقدام کرده باشه ؟
2021-09-06 15:11:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا
من دو ماهه کانادا هستم و pr هستم چه زمان میتونم دعوت نامه برای پدر و مادر م بفرستم
2021-09-06 23:39:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا
لطف میکنین اگه جواب بدین توی فرم imm5645 present occupation مثلا برای برادرم که پیمانکاره باید بنویسم contractor ؟ یا self_employed؟ یا برای پدر و مادرم که بازنشسته هستن retired کافیه؟
2021-09-07 02:55:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من خودم سابمیت میکنم خواهرم 2 هفته بعد از من، جفتمون ساپورترمون پدر و مادرمون هستن و حسابای تمکن یکیه، متوجه میشن چک میکنن؟ اصلا دردسر میشه؟
2021-09-07 05:16:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
ایا میدونین که در حال حاضر ویزایه توریستی برای پدر و مادر صادر میشه یا نه؟
2021-09-07 12:12:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا
به ادمین های من پذیرشم رو دیفر کردم به پاییز ۲۰۲۱، دانشگاه اعلام کرده توی پاییز امسال نامه پذیرش جدید رو برام ارسال میکنه سوالم اینه که من کی برای سابمیت کردن مدارکم اقدام کنم؟ هر لحظه میتونم یا باید بگذارم توی زمستون اینکار رو انجام بدم ممنونم میشم با توجه به تجربه تون راهنماییم کنید.
2021-09-20 10:15:00 #Canada
به ادمین های گرامی وقتی برای پدر و مادر داریم اقدام میکنیم علت سفر رو کدوم باید زد؟ Visit-tourism یا Visit-other type ممنون بعد برای قسمت اخر که میپرسه خودتون به اکانت دسترسی دارید یا نماینده دارید وقتی ما داریم اقدام میکنیم برای پدر و مادر باید گزینه نماینده رو بزنیم یا no هم بزنیم مشکلی پیش نمیاد ممنون ????
2021-09-20 23:12:00 #Canada
کسی اخیرا ویزاس ویزیتوری برای پدر و مادر اقدام کرده؟ میخواستم بدونم چقدر پروسش طول میکشه؟
2021-09-02 00:27:00 #Canada
من ساپورترم پدر و مادرم هستن باید از شناسنامه و کارت ملی اونها ترجمه بگیرم و تو قسمت کلاینت اینفو قرار بدم؟
2021-08-31 11:46:00 #Canada