Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 42 times 0 Answers
0
اگه برای تمدید caq میخوایم اقدام کنیم لازمه ریزنمرات ضمیمه شده باشه حتما؟
2021-09-21 12:29:00
Quebec City
مهاجرت
#برای تمدید CAQ
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#برای تمدید CAQ
، برای تمدید CAQ برای health insurance چه چیزی رو باید به عنوان مدرک ارایه بدیم ؟
2021-09-11 12:25:00
#Quebec City
[برای تمدید CAQ]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
، ی سوال، برای تمدید CAQ نامه attestation رو باید همه ترمهای قبلی ک گذروندم توش قید شده باشه یا اینکه همین دو ترم حال حاضر و ترم بعدیم ک زمستون هست، توش قید شده باشه کافیه؟
2021-09-17 19:22:00
#Quebec City
[برای تمدید CAQ]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
من برای تمدید caq فرم انلاین ور کردم حالا باید پست کنم؟ پس اریما چیه من امانت باز کردم اما چی هست چه جوری باید مدارک اپلود کنم
2021-10-03 12:15:00
#Quebec City
[برای تمدید CAQ]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
من الان بخاطر شروع ترم پول بیمه یه شهریم اضافه شده قبلا صفر بود الان صفر نیست بعد توی قسمت hold برا من نوشته transcript block بخاطر outstanding balance من الان برای تمدید CAQ چکار کنم برم کجا ازشون درخواست کنم که بمن بدن اینو یا اگه unofficial کافیه چه دلیلی باید تو نامه بنویسم که چرا بمن ندادن نامه ریز نمرات رسمیمو سوال بعد اینکه کجا نامه ریز نمرات غیر رسمیو باید مهر کنه !!؟
2021-10-03 23:52:00
#Quebec City
[برای تمدید CAQ]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
من برای تمدید caq فرم انلاین ور کردم حالا باید پست کنم؟ پس اریما چیه من اکانت باز کردم اما چی هست چه جوری باید مدارک اپلود کنم
2021-10-04 08:14:00
#Quebec City
[برای تمدید CAQ]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من دوهفته پیش برای تمدید caq اپلای کردم و متاسفانه برای تمکن و همچنین ریزنمرات رسمی اسک شده ام با توجه به اینکه ۳۰۰۰ دلار از بانک RBC گذاشته بودم، حالا فقط نامه تمکن مالی پدرم را اضافه کنم کافیه؟ یا باید موجودی حساب خودم در RBC هم افزایش بدم و هر دو را بگذارم؟
2021-10-25 02:14:00
#Quebec City
[نامه تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
کسی از دانشگاه مونترال برای تمدید CAQ و study permit اقدام کرده است؟ میشه راهنمایی کنید نامه ای که از دانشگاه میگیریم باید حاوی چه چیزهایی باشه؟ دانشگاه به من گفت دو مدل نامه دارن: 1.Attestation d'inscription, d'obtention de diplôme 2.Description de cours ou de programme الان من هردو را باید بگیرم یا اولی کافی است؟ اولی را سریع میدهند ولی دومی ۵۰روز کاری زمان میبره ممنون میشم راهنمایی ام کنید سپاس
2021-11-10 12:15:00
#Quebec City
[برای تمدید CAQ]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
برای تمدید CAQ، تمکنی که باید ارایه کنیم، باید از بانکهای کانادا باشه؟ یا میتونم از ایران بذارم؟ممنون میشم ی که تجربه دارن راهنماییم کنند.
2021-11-18 18:30:00
#Quebec City
[برای تمدید CAQ]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
برای ازمون tef کانادا معلم کسی سرااغ داره کلاس انلاین داشته باشه؟ منبعی به شکل جزوه برای نمونه سوالات شفاهی هم اگه کسی سراغ داره ممنون میشم به اشتراک بگذارید من خیلی سال پیش tcf دادم یادمه اون موقع ها یه جزوه ای بین میچرخید نمونه سوالهای ازمون شفاهی بود با یه جواب به صورت نمونه که ازش بشه ایده گرفت اگه برای tefq هم باشه عالیه.
2021-09-26 15:32:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
49
Views
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام روز بخیر کسی میدونه معمولا بعد از اپلای برای دانشگاه کنکوردیا چند روز بعد جواب میدن؟
2023-02-10 00:00:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
46
Views
ایا با عکس کارت ملی برادرم میتونه نامه اصالت را برام بگیره؟
2023-09-16 00:00:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
45
Views
، اگه ممکنه راهنمایی کنین اون پی دی افی که تو مرحله اول ثبت نام CAQ میاد که باید امضا کنیم و تاریخ بزنیم تاریخش مهمه که مال کی باشه؟مال همون روزی باشه که CAQ ثبت نام میکنیم یا مال اون روزی که میخوایم تو آریما مدارک رو آپلود کنیم؟
2021-09-05 23:34:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal