![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
سلام برای ویزا یا caq?
2021-09-21 11:57:00
مشکلی نداره، یه maintenance هست، درست میشه سریع، چند ساعت بعد سایت در دسترس خواهد بود یا نهایتا فردا.
2021-09-21 12:50:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#سابمیت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من جواب پذیرش اومد و خداروشکر پذیرش بهم دادن فقط گفتن باید اصل مدرک و ترجمه را سابمیت کنم و ۱۰۰ دلار هم دیپازیت بدم من قبل مدرک و ریز نمراتم را آپلود کرده بودم مجدد باید ارسال کنم؟
2021-08-29 08:50:00 #Toronto [ریز نمرات] دانشگاه
از کسانی که ویزاشونو سابمیت کردن یا اینکه پاس ریکوئست شدن مدارکی که برای ویزای مقطع ارشد لازمه اصل دانشنامه لیسانس و ریز نمرات هم لازمه یا نه؟؟؟؟؟
2021-08-30 03:55:00 #Ontario [ریز نمرات] دانشگاه
وقتی ددلاین زده Jan 31 ، حالا اگه ما مثلا 3 ماه مونده به ددلاین سابمیت کنیم توی سایت با مدارک کامل با وقتی که مثلا 20 روز مونده به ددلاین تفاوتی میکنه یا نه ؟؟ منظورم اینه هرچی زودتر ثبت نام کنیم توی سایت دانشگاه زودتر بررسی میکنن و جواب میدن یا نه ؟؟
2021-08-30 04:59:00 #Ottawa [توی سایت] دانشگاه
امکان دسترسی به مدارک سابمیت شده در سایت سفارت کانادا وجود دارد؟
2021-08-30 15:35:00 #Ontario [سفارت] دانشگاه
اگر آخرهای سپتامبر سابمیت کنم واسه ویزا ، خیلی دیره ؟؟ واسه ژانویه پذیرش دارم
2021-08-31 08:17:00 #Montreal [ویزا] دانشگاه
از ادمین های محترم گروه و بقیه من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:26:00 #Vancouver [من و همسرم] دانشگاه
از روزی که اخرین نمره سابمیت بشه فارغ التحصیل به حساب میایم و اجازه کار نداریم یا از تاریخ Degree completion letter?
2021-09-01 16:09:00 #Vancouver [اجازه کار] دانشگاه
من دارم برای اویل آبان سابمیت ویزا میکنم و پذیرش پاییز ۲۰۲۱ داشتم که دیفر کردم برای زمستون ۲۰۲۲ حالا اگه تا اون موقع جواب ویزا نیاد (یا ریجکت بشه که بخوام ریسابمیت کنم) آیا دانشگاه قبول میکنه برای دیفر مجدد باتوجه به اینکه تو نامه پذیرش دیفر شده ام گفته Your admission was deferred from fall 2021 to winter 2022 in order to provide enough time to obtain your study permit You may request to defer your admission once within 1 year If you are unable to attend, you will be asked to submit a new appli
2021-09-01 17:18:00 #Montreal [سابمیت ویزا] دانشگاه
ی اینجا هستن که شهریه یکسال رو پرداخت کرده باشن؟چون من پذیرش زمستون ۲۰۲۲ رو دارم، statement of account همین ترم رو بهم نشون میده ولی fall2022 رو خب به خاطر اینکه نمیتونم انتخاب واحد کنم، statement اش رو هم نشون نمیده، سوال من اینه که هزینه یکسال رو چطور تخمین زدین و پرداخت کردین؟و رسید رو چطور دریافت کردین؟ من بارها به infoservice درخواست راهنمایی از کتگوری های مختلف زدم جواب نگرفتم، و grad office هم گفت باید از info بپرسین، ویزامم باید به زودی سابمیت کنم کلا گیج شدم انقدر که منو پاسکاری کردن
2021-09-02 06:13:00 #Ottawa [شهریه] دانشگاه
من اپلیکیشن سابمیت شدم رو باید از قسمت application addmission در student center پیدا کنم؟ ولی در حال حاضر وقتی وارد اون قسمت میشم فقط یک اپلیکیشن میبینم اونم یه نامبر دیگه داره باید بعد از پرداخت چند روز صبر کنم تا بیاد؟ یا مشکلی پیش اومده؟
2021-09-04 22:15:00 #Montreal [پرداخت] دانشگاه