![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
صبحتون بخیر ممنون میشم اگه از کسی راهنمایی کنه???? در مورد پروگرم Real estate salesperson کالج هامبر ، می دونید برای کسانی که مدارک تحصیلیشون رو خارج از کانادا گرفتند ، حتما باید مدارکشون توسط wes ارزیابی بشه؟ راه دیگه ای نداره؟
2021-09-20 12:55:00 Toronto عمومی #خارج از کانادا![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#خارج از کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
، من PR کانادا دارم و به تازگی و از June 2021 بهاتفاق خانواده ساکن کانادا شدم تاریخ لندینگم July 2020 ولی بعد از لندینگ و اقامت کوتاه یکماهه، خارج شدم و در کشور دیگه ای ساکن بودم، تا اینکه June امسال ساکن کانادا شدم دو تا سوال داشتم؟ ۱ آیا لازم هست که tax 2020 رو فایل کنم، در حالیکه ساکن کانادا نبودم؟ ۲ توی فرم child benefit نیاز به وارد کردن درآمد سالهای قبل از سکونت در کانادا هست آیا باید همه رو طبق واقعیت وارد کنم، و آیا اصلا CRA راهی برای چک کردن درآمد من خارج از کانادا قبل از سکونت داره؟
2021-09-14 17:01:00 #Toronto [خارج از کانادا] عمومی
آیا فرم خاصی وجود داره تا افرادی که پی آر هستند و بخوان یک مدت طولانی مثلا یک سال یا بیشتر خارج از کانادا باشند از طریق اون فرم به گاورمنت اطلاع بدن؟ یا اینکه اصلا اینکار باید انجام بشه؟
2021-09-17 16:01:00 #Montreal [خارج از کانادا] عمومی
صبحتون بخیر ممنون میشم اگه از ی کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه???? در مورد پروگرم Real estate salesperson کالج هامبر ، می دونید برای کسانی که مدارک تحصیلیشون رو خارج از کانادا گرفتند ، حتما باید مدارکشون توسط wes ارزیابی بشه؟ راه دیگه ای نداره؟
2021-09-20 10:44:00 #Toronto [خارج از کانادا] عمومی
یک راهنمایی لطفا می خواهم تعدادی لباس و کت و شلوار (پوشیده شده) را با پست بفرستم ایران از دفتر کانادا پست می پرسم بزرگترین سایز کارتن که برای پست زمینی و برای خارج از کانادا شما قبول می کنید کدام سایز است می گوید نمی دانم بیار اینجا ما ابعاد بزنیم می گویم مورد قبول هست یا نه?? بهترین کارتن مورد قبول کانادا پست برای ارسال پستی زمینی اینترنشال و لباس کدامه که کت و شلوار در اون خراب نشه و با فضای بیشتر مقرون بصرفه هم باشه ممنونم.
2021-09-20 23:14:00 #Toronto [خارج از کانادا] عمومی
یک راهنمایی لطفا می خواهم تعدادی لباس و کت و شلوار (پوشیده شده) را با پست بفرستم ایران از دفتر کانادا پست می پرسم بزرگترین سایز کارتن که برای پست زمینی و برای خارج از کانادا شما قبول می کنید کدام سایز است می گوید نمی دانم بیار اینجا ما ابعاد بزنیم می گویم مورد قبول هست یا نه!! آیا تجربه ای دارند که بهترین کارتن مورد قبول کانادا پست برای ارسال البسه با پستی زمینی اینترنشال که کت و شلوار در اون خراب نشه کدام هست؟ با سپاس
2021-09-21 12:17:00 #Vancouver [خارج از کانادا] عمومی
صبحتون بخیر ممنون میشم اگه از ی کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه???? در مورد پروگرم Real estate salesperson کالج هامبر ، می دونید برای کسانی که مدارک تحصیلیشون رو خارج از کانادا گرفتند ، حتما باید مدارکشون توسط wes ارزیابی بشه؟ راه دیگه ای نداره؟
2021-09-20 10:44:00 #Toronto
وقت به خیر رفتن به تورنتو با ترن چه جوریه. خیلی ممنون میشم اگه تجربه ایی دارید راهنمایی کنید
2024-01-16 00:00:00 #Toronto
2021-09-20 10:44:00 #Toronto
من می خوام برای اوایل اکتبر برای مادرم بلیط بگیرم که از ایران بیاد مونترال ولی چون سنشون بالاست وزبان بلد نیستن می خواستم اگه از مادرشون می خوان بیان من بلیطشون رو باهاشون هماهنگ کنم که تنها نباشن خییییلی ممنون میشم اطلاع بدید
2021-08-31 07:26:00 #Toronto
دروووود از کسی هست که امروز قصد رفتن به شربوروک رو داشته باشه؟ به صورت راید شر من امروز بعدازظهر یک مسافر دارم که میخواد این هزینه رو شر کنه، اگر کسی هست لطفا به من اطلاع بده.
2021-09-02 16:24:00 #Toronto