Viewed 55 times 0 Answers
0
، من برای سرعت ۶۲ تو منطقه ۵۰ km جریمه شدم و یه پوینت منفی گرفتم اعتراض دادم هدفم تخفیف برای قیمت نیست و میخوام درخواست حذف پوینت منفی رو داشته باشم الان این نامه رو دریافت کردم ی که تجربه دارن لطف میکنن راهنمایی کنن بهترین کار چیه و چیکار کنم شنیدم قبل دادگاه میشه جرم رو پذیرفت و درخواست تخفیف داشت نیاز هست به این نامه پاسخ بدم یا تلفنی یا ایمیلی قبل دادگاه باهاشون توافق کنم؟ ممنون از وقتتون
2021-09-20 12:50:00 Montreal ماشین #دادگاه
Similar Question:
#دادگاه

من یکسال و 2 ماه پیش بابت ایست کامل نکردن؛ جریمه شدم و 3 نمره منفی برای اینکه نمره منفی فعلا محاسبه نشه؛ درخواست دادگاه دادم که جمعه هفته بعد وقت دادگاه دادن می خواستم وقت دادگاه رو به تعویق بندازم تا 2 سال کامل بشه و فقط جریمه رو بدم اما الان دیدم که نوشته اگر به تعویق بیاندازید هزینه اضافی تعلق میگیره میدونید این هزینه اضافی چقدر هست؟ ویا اینکه بهتره برم قبل دادگاه چونه بزنم تا نمره منفی رو در نظر نگیرند و فقط جریمه رو بدم؟ شانسی دارم؟ ممنون و متشکر
2021-09-11 20:10:00 #Montreal [دادگاه] ماشین

پناهندگانی که تو دادگاه قبول شدن میتونن برای تراول داکیومنت اقدام کنند ؟
2020-11-07 07:09:06 #Montreal [ تراول داکیومنت][دادگاه ] ماشین

، من میخوام road test بوک کنم، expiry date گواهینامه G1 رومیخواد، من امروز تست دادم، رواین برگه که به من دادن expiry date نداره، چی کار کنم؟
2021-09-03 22:01:00 #Montreal

ان، از ی که تجربه لیزکردن ماشین دارن، من برای اولین بار هست که ماشین لیز کردم و اون رو از طریق لیز ترانسفر گرفتم با توجه به اینکه حدود یکسال از لیزماشین باقی مونده و یکماه دیگه گارانتی ماشین تمام میشه، آیا نکات خاصی هست که باید انجام بشه که موقع تحویل ماشین دردسری ایجاد نشه؟ تعمیرات دوره ای الزامی هست که باید ببرم انجام بشه؟ روغن ماشین رو فقط من تعویض کردم تاحالا و مورد خاصی ندیدم که انجام بدم آیا لازم هست دفترچه تعمیرات رو بخونم و در مایلجهای گفته شده کارهای تعمیراتی پیشگیرانه اش رو انجام بدم؟
2021-09-28 13:39:00 #Montreal

مربی خوب و منصف ترجیحا خانم می شناسین؟ و اینکه من برای مرکز مارکهام وقت g2 بوک کردم ایا همه مربی ها همه محدوده ادرسها رو قبول می کنن و هزینه هاشون چطوریه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
2021-09-03 13:37:00 #Montreal

امروز جی ۱ دادم و قبول شدم، با توجه به سابقه رانندگی ایران هم میتونم فول جی بدم و هم جی ۲ بنظرتون کدام رو برای امتحان الان انتخاب کنم؟!
2021-08-28 18:15:00 #Montreal

من داشتم تو جاده گتینو میرفتم با توجه به اینکه مجاز جاده ۱۰۰ تاست، من سرعتم حدود ۱۱۵ تا بود ناگهان متوجه کمین پلیس و دوربینش شدم منتظر جریمه باشم یا چون دنبالم نیومد مشکلی نیست؟!مرسی
2021-09-09 11:26:00 #Montreal