Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 44 times 0 Answers
0
من با مدارک و ریزنمرات غیر رسمی دارم برای ویزا اقدام میکنم آیا نیازی هست که توی کاورلتر اشاره کنم به غیررسمی بودنشون و بگم که هنوز آزاد نکردم بعدا موقع ثبت نام دانشگاه آزاد میکنم؟
2021-09-20 06:04:00
Vancouver
دانشگاه
#ریزنمرات غیر رسمی
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#ریزنمرات غیر رسمی
، کسی اخیرا با ریزنمرات غیر رسمی اپلای کرده؟ من از منشی دپارتمان برق و کامپیوتر پرسیدم بهم گفت غیر رسمی هم قبول میکنن ولی حتما باید signed/endorsed باشه امروز رفتم دانشگاه بهم گفت اگه مهر و امضا داشته باشه دیگه اسمش غیر رسمی نیست، رسمی میشه ولی من کسایی میشناسم که با ریزنمرات بدون مهر و امضا پذیرش هم گرفتن!! يعنی قوانین عوض شده؟! ممنون میشم اگه کسی تجربه مشابهی داره درمیون بگذاره
2021-10-03 15:13:00
#Vancouver
[ریزنمرات غیر رسمی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
، دو سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بنده روبدید? ۱) امکانش هست که کپی برابر اصل مدارک (ریزنمرات، مدرک مقطع تحصیلی و…) رو برای این دانشگاه فرستاد به جای اصل؟ ۲) اگر دانشگاه بگه باید دانشگاه مبدا (اونجایی که مدرکمون رو ازش گرفتیم) مدارک رو ارسال کنه میشه با صحبت قانعشون کرد که با همین ریزنمرات غیر رسمی پذیرش بدن و بعدا کپی برابر اصل مدارک رو حضوری براشون ببریم وقتی اومدیم؟ چون در حین تحصیل (ترم آخر) اپلای میکنم هنوز مدارکم تکمیل نشده؛ ممکنه این موضوع در پذیرش دادن یا ندادن دانشگاه تورنتو تاثیر بزاره؟
2021-10-08 07:00:00
#Toronto
[ریزنمرات غیر رسمی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
این دانشگاه ابتدا با مدرک موقت و ریزنمرات غیر رسمی اپلای کنیم اوکیه ؟ نمیخوام کلی پول آزاد سازی مدرک بدم الکی
2021-10-25 13:48:00
#Toronto
[ریزنمرات غیر رسمی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
وقت بخير براى پرداخت شهريه، الان ميشه حساب خود من اينجا از ايران برام بريزن يا بنظرتون صرافى تو ايران من بايد بگم؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد خيلى واجبه
2021-08-30 16:03:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
43
Views
وقتی ددلاین زده Jan 31 ، حالا اگه ما مثلا 3 ماه مونده به ددلاین سابمیت کنیم توی سایت با مدارک کامل با وقتی که مثلا 20 روز مونده به ددلاین تفاوتی میکنه یا نه ؟؟ منظورم اینه هرچی زودتر ثبت نام کنیم توی سایت دانشگاه زودتر بررسی میکنن و جواب میدن یا نه ؟؟
2021-08-30 04:59:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
48
Views
اصل مدارک و ریزنمرات رو تا کی وقت داریم تحویل دانشگاه بدیم؟
2021-10-15 05:57:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
42
Views
با مدرک موقت و ریزنمرات غیرقابل ترجمه دانشگاه آزاد میشه پذیرش اولیه گرفت؟
2021-09-11 23:25:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
43
Views
، کسی اخیرا با ریزنمرات غیر رسمی اپلای کرده؟ من از منشی دپارتمان برق و کامپیوتر پرسیدم بهم گفت غیر رسمی هم قبول میکنن ولی حتما باید signed/endorsed باشه امروز رفتم دانشگاه بهم گفت اگه مهر و امضا داشته باشه دیگه اسمش غیر رسمی نیست، رسمی میشه ولی من کسایی میشناسم که با ریزنمرات بدون مهر و امضا پذیرش هم گرفتن!! يعنی قوانین عوض شده؟! ممنون میشم اگه کسی تجربه مشابهی داره درمیون بگذاره
2021-10-03 15:13:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
44
Views
برای اپلای اولیه مهندسی برق meng میشه ریز نمره غیر رسمی اپلود کرد؟
2021-08-30 09:55:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
45
Views
،صبحتون بخیر من امروز دارم برای ویزا سابمیت می کنم، خواستم بدونم بهتره اول medical exam رو انجام بدم بعد سابمیت کنم؟ ،آخه نوشته پروسه ویزا رو سریعتر می کنه؟من برای یک دوره یک ساله فرصت مطالعاتی می خوام بیام.
2021-09-30 04:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
42
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal