![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
من قبلا استادی پلن یکی از دوستان که ویزا شده بودن رو خوندم اشاره کرده بودند ولی بازم تجربه دیگر دوستان رو بپرسید
2021-09-20 03:49:00
ممنون میشم دوستان دیگه ای که تجربه دارند به اشتراک بذارند?
2021-09-20 03:53:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ریزنمرات غیر رسمی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ممنون میشم راهنماییم کنین من پذیرش فول فاند دکتری از دانشگاه کبک دارم برای ترم وینتر.چون علوم پزشکی هستم طرح اجباری دارم و جز ریزنمرات غیر رسمی ارشدم هیچ چیزی دستم نیست اگر بخوام تا اتمام طرحم صبر کنم و دانشنامه و ریزنمرات لیسانس و دانشنامه ارشدم رو بگیرم پذیرش وینتر رو از دست میدم میتونم با همین ریزنمرات ارشد برای ویزا اقدام کنم؟ طرحم ۹ مهر تموم میشه ولی تا مدارکم به دستم برسه در بهترین حالت ۲ ماه طول میکشه
2021-09-05 09:17:00 #Canada [ریزنمرات غیر رسمی] ویزا
?? دانشگاهی که من برای مستر مجدد اپلای کرده ام الان ایمیل داده و ریزنمرات غیر رسمی لیسانسم رادر خواست کرده منظور از غیر رسمی چیه؟ ?? چون من قبلا ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد اولم را که ترجمه رسمی شده آپلود کرده ام
2021-09-18 05:55:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا
تو سوال source of funding for studies in CAnada توی ٧سوال، من باید خودم و هر کسی که بانک استیتمنت میزارم ازش رو دونه دونه با مبلغ های تمکنش بنویسم یا فقط نام ببرم myself, parents اینجوری کافیه؟
2021-08-30 17:52:00 #Canada
اگر از شغل پدر به عنوان یک انگیزه در استادی پلن صحبت کنم لازم هست که مدرکی هم از شغل ایشون به پیوست با مدارک دیگر ارائه دهم؟
2021-09-03 00:42:00 #Canada
من از دانشگاهی که پذیرش گرفتم، گفتن باید مدارک و ریزنمرات براشون از طریق دانشگاه ایمیل بشه اما من هم لیسانس و هم ارشد ، هر دو رو سراسری شهرستان بودم الان میخام ببینم میتونم برم دانشگاهی در تهران برام این مدارکو بفرسته به دانشگاه مقصد؟
2021-09-11 02:11:00 #Canada
?? دانشگاهی که من برای مستر مجدد اپلای کرده ام الان ایمیل داده و ریزنمرات غیر رسمی لیسانسم رادر خواست کرده منظور از غیر رسمی چیه؟ ?? چون من قبلا ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد اولم را که ترجمه رسمی شده آپلود کرده ام
2021-09-18 05:55:00 #Canada
ممنون میشم راهنماییم کنین من پذیرش فول فاند دکتری از دانشگاه کبک دارم برای ترم وینتر.چون علوم پزشکی هستم طرح اجباری دارم و جز ریزنمرات غیر رسمی ارشدم هیچ چیزی دستم نیست اگر بخوام تا اتمام طرحم صبر کنم و دانشنامه و ریزنمرات لیسانس و دانشنامه ارشدم رو بگیرم پذیرش وینتر رو از دست میدم میتونم با همین ریزنمرات ارشد برای ویزا اقدام کنم؟ طرحم ۹ مهر تموم میشه ولی تا مدارکم به دستم برسه در بهترین حالت ۲ ماه طول میکشه
2021-09-05 09:17:00 #Canada
کسی تجربه این رو داشته یا میدونه که اگر بدون ریز نمرات و مدرک افیشال برای ویزا اقدام کنیم اشکالی پیش میاد؟؟ حتما باید با اصل مدارک باشه؟ با گواهی موقت و ریز نمرات غیر رسمی امکانش نیس؟؟
2021-09-04 05:52:00 #Canada