Viewed 54 times 0 Answers
0
کسی اطلاعات داره که برای دکترا یا ارشد رشته روزنامه نگاری کبک شرایط مناسبی داره یا نه؟
2020-12-07 07:26:18 Montreal مهاجرت # #دکترا #کارشناسی ارشد #روزنامه نگاری #کبک
Similar Question:
#
#دکترا
#کارشناسی ارشد
#روزنامه نگاری
#کبک
#دکترا

من دانشجوی دکترام و سربازی نرفتم آیا در اقدام به express entry به مشکل میخورم ؟؟؟؟
2021-08-29 17:14:00 #Canada [دانشجو] مهاجرت

کسی اخیرا برای ادامه ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا با رشته ی علوم کامپیوتر اقدام کرده که موفق به دریافت فاند شده باشه؟
2021-08-31 10:27:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] مهاجرت

به ،،میخواستم اگر کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه،۳۶ سالمه،کارشناسی ارشد نرم افزار،۱۰ سال سابقه تدریس و کارهای آزمایشگاهی در دانشگاه،منتها سابقه بیمه ای ندارم،ولی گواهی اشتغال دارم،ایلتس ۶ دارم،متاهل،همسرم ۴۲سال سن،کارشناسی ارشد هواشناسی،۱۰سال سابقه کار مرتبط با بیمه و ایشون هم ایلتس ۶دارن،و یک فرزند سه سال و نیم هم داریم،آیا ما برای ساسکوچوان شانسی داریم؟ممنون میشم راهنمایی کنین
2021-09-03 04:21:00 #Saskatoon [سال سابقه کار] مهاجرت
#کبک

برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00 #Saskatoon [کانادا] مهاجرت

قوانین مهاجرت تحصیلی در کبک با استان های دیگه کانادا چه تفاوت داره کسی میدونه؟
2021-08-29 12:52:00 #Montreal [مهاجرت] مهاجرت

سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

، کسی اطلاعات داره که آیا میشه از ترکیه یک حساب بانکی کانادایی ایجاد کرد؟
2021-09-03 12:23:00 #Montreal

، کسی اطلاع داره که برای دسترسی به ip ایران از خارج از کشور چه نوعی از VPN میشه استفاده کرد؟
2021-08-30 14:09:00 #Montreal

من اخرین مدرکم دکتری است ولی از ابتدا امتیاز ارشدم رو گرفتم چون مدرک دکترام ازاد نبود برای ترجمه و wes تو فرمها اخرین مدرکم رو دکتری نوشتم الان کهمیخوام مدارکم رو اپلود کنم تو بخش تحصیلات اخرین مدرک رو دکتری بنویسم که wes نداره بعد برای مدرک بخش ECA یه توضیح بدم که برای دکترام وس نگرفتم و بخش مدارکش هم ریزنمرات انگلیسی غیر رسمی که از دانشگاه گرفتم و ترجمه گواهی موقت رو بزارم بعد ارشد رو اضافه کنم و دانشنامه و ریزنمرات و wes رو براش بزارم یا اینکه فقط مدارک ارشد رو که امتیازش و گرفتم و از اول ا
2021-09-20 06:45:00 #Montreal