![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#اکسپرس
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
نظرتون راجع به این بودجه بندی اداره مهاجرت کانادا چیه؟ انگار قراره تغییراتی توی اکسپرس اینتری رخ بده؟ به نظرتون آسون تر میشه یا سخت تر؟
2021-08-29 14:11:00 #Canada [اداره مهاجرت کانادا] مهاجرت
امکانش هست راهنمایی کنین برای پروفایل اکسپرس اینتری تو قسمت full academic years ما که هفت سال و نیم MD خوندیم، ۷.۵ و قبول نمیکنه، باید بزنیم ۷ یا ۸؟
2021-08-30 02:24:00 #Canada [پروفایل اکسپرس اینتری] مهاجرت
خسته نباشین برای مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری و یا تحصیلی نیاز به مشاور و وکیل دارم که راهنمایی بشم شما می تونین بهم کمک کنین؟
2021-08-30 05:15:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] مهاجرت
خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00 #Canada [برای اکسپرس انتری] مهاجرت
زبان دوم (فرانسه) تک تک مهارت ها حداقل 5 باشه چند امتیاز به اکسپرس اضافه میکنه?
2021-08-30 16:39:00 #Canada [فرانسه] مهاجرت
وقتی بعد از اینکه پروفایل اکسپرس انتری اکسپایر میشه و من دوباره پروفایل ساختم باید یه پروفایل جدید در استان ساسکاچوآن بسازم؟ یا ویرایش فقط لازمه ؟؟
2021-08-30 16:46:00 #Saskatoon [پروفایل اکسپرس انتری] مهاجرت
من با ناک شغلی مهندس شیمی برای پی ان پی (از طریق BC Postgraduate)و اکسپرس اینتری اپلای کردم الان در مرحله ای هستم که باید مدارک رو اپلود کنم، اما شرکتی که توی ایران باهاشون کار کردم نامه ی کاری رو به جای chemical engineer برای من data analyst زدن، الان میتونم ناک شغلی رو عوض کنم؟
2021-08-31 03:35:00 #Canada [اکسپرس اینتری] مهاجرت
من تو پروفایل اکسپرس انتری نامه نوتیفیکیشن آف اینترست برای آلبرتا برام اومده کسی هست که از پروسه اقدام برای کاندیدا شدن اطلاع داشته باشه باید ایمیل بزنیم یا فرمت خاصی داره که مثلا پروفایلی باید باز کنیم یا همین اکسپرس رو آپدیت کنیم یکم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید?
2021-08-31 03:36:00 #Canada [پروفایل اکسپرس انتری] مهاجرت
با برای کسی که امتیازش ۳۰۷ هست پیشنهاد باز کردن پروفایل اکسپرس انتری رو می دید ؟ البته ایشون در چند ماه آینده می خوان نمره زبان رو ارتقا بدن شاید این گزینه برای استانی ها شانسی باشه تا نمره زبانشون رو آپدیت بکنند
2021-08-31 03:54:00 #Canada [پروفایل اکسپرس انتری] مهاجرت
، من پروفایل اکسپرس اینتری باز کردم و مین اپلیکنت خودم هستم ، حالا واسه همسرم یه موقعیت جاب افر فراهم شده ، همسرم میتونه جداگانه پرونده تشکیل بده و از اون طریق وارد کانادا بشیم یا نه ؟
2021-09-12 23:17:00 #Saskatoon
ادمین محترم من امروز یک پیامی در اکانت اکسپرسم دریافت کردم با این عنوان Alberta would like to consider you under their Provincial Nominee Program (PNP) آیا بهتره اقدامی انجام بدم؟نکنه جایی اشتباهی داشتم آیا دریافت این پیام طبیعی هست؟
2021-09-08 14:40:00 #Saskatoon
،،از خدمتتون من برای تای مالی،قول نامه خونه مادرم رو نشون دادم،چیزی که الان دقت کردم اینه که قیمتی که توش زده برای 7سال پیشه و با الان خیلی تفاوت داره،از طرفی افیسر هم دیدی از قیمتا نداره باید میومدم قیمت روز رو خودم میزدم یا اینکه همین اکیه و مشکلی نیست؟ سوال دومم این هست که من تو سی ویم یادم رفت مقالاتم رو اپدیت کنم جدیدا از یک ژورنال ریجکت شد و یک ژورنال دیگه سابمیت کردیم این مشکلی به وجود میاره؟??
2021-09-30 04:16:00 #Saskatoon