Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
بله
2021-09-18 23:47:00

Similar Question:
#گذرنامه

یا پارسال یه رهن دادم اگر بقدر پول رهن اون ملک اللن بریزم توی حسابم اون اجاره نامه رو ترجمه کنم بزارم توی مدارک تمکنم ؟
2021-09-09 04:23:00 #Canada

بعد از سابمیت مدارک برای انگشت نگاریه کسی که توی مقطع کالج میخوات درس بخونه چقدر طول میکشه تا نامه انگشت نگاریش صادر بشه؟
2021-09-02 15:26:00 #Canada

و سوالی درباره کالج در کانادا داشتم که اگر لطف کنید و راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم من میخوام برای ترم آینده یه کالج تو مونترال پیدا کنم و هدف اصلی م ورود سریع به بازار کار هست علاقه م هم به رشته های علوم زیستی زیاده و فک میکنم به کامپیوتر و فیزیوتراپی اینا هم علاقه دارم سوالم از اینه آیا دانشکده ای خوب میشناسید در مونترال در این زمینه ها؟ اصلا چه حوزه ای پیشنهاد میکنید که راحت تر بشه وارد بازار کار شد؟ و چه مدارک و اطلاعاتی برای پذیرش گرفتن از کالج نیاز دارم؟ میدونم سوالهای خیلی کلی پرسیدم ولی
2021-09-05 19:40:00 #Canada

من نیاز به یه کمکی دارم من ارشد مهندسی صنایع هستم که ۳ سال پیش درسم تموم شده الان میخوام برای ارشد مجدد اقدام کنم ولی مثلا رشته هایی مثل مدیریت منابع انسانی یا مدیریت پروژه مد نظرمه که بتونم تو استادی پلن توجیه کنم ارشد مجدد خوندنمو گپ تحصیلیمم میتونم از طریق شرکت پر کنم بنظرتون برای ارشد مجدد خوندن ، این رشته هایی که گفتم اکیه ؟ کسی هست که اطلاعی داشته باشه تو این زمینه؟
2021-09-22 05:53:00 #Canada