Viewed 54 times 0 Answers
0
؟میخواستم ببینم اگه امکانش هست لینک رشته های به روز شده مورد نیاز برای برنامه آتلانتیک رو که تو سایت اداره مهاجرت کانادا هست تو گروه بذارید،
2020-12-07 08:10:13 Montreal مهاجرت # #برنامه آتلانتیک #اداره مهاجرت #کانادا
Similar Question:
#
#برنامه آتلانتیک
#اداره مهاجرت
#کانادا
#برنامه آتلانتیک

برای ویزای کاری از طریق برنامه آتلانتیک میخواستم بدون چطوری میشه فهمید شرایطشو داریم یا نه؟
2020-12-23 17:29:11 #Montreal [ویزای کار][آتلانتیک ] مهاجرت

نظرتون راجع به این بودجه بندی اداره مهاجرت کانادا چیه؟ انگار قراره تغییراتی توی اکسپرس اینتری رخ بده؟ به نظرتون آسون تر میشه یا سخت تر؟
2021-08-29 14:11:00 #Canada [اداره مهاجرت کانادا] مهاجرت

من رشته ام مکانیک هستش و در حال حاضر در خارج از کانادا پستداک هستم قصد دارم برای SINP اقدام کنم شاخه international skilled worker ولی میخواهم برای 2132 NOC مهندسی مکانیک اقدام کنم که جزؤ Occupation in Demand هست تا جایی که در سایت اداره مهاجرت ساسکاچوان بررسی کردم، مقدور هستش درسته؟ چه مدت طول میکشه تا جوابش بیاد؟ و هزینه اش تا آخرین مرحله چقدر میشه؟ ممنون میشم از تجربیات که این مسیر رو طی کردن استفاده کنم و نظرشون رو بدونم متشکرم.
2021-09-02 06:24:00 #Saskatoon [سایت اداره مهاجرت] مهاجرت

جناب ، عرض ادب، وقت شما بخیر اگر ما دو یا سه حساب بانکی رو موقع سابمیت برای تمکن ارائه بدیم، و در صورت ریجکتی و بعد از پروسه دادگاه و درخواست گردش حساب شش ماهه از سمت اداره مهاجرت، اگر یکی از اون حساب ها رو نتونیم ارائه بدیم و موجودی اون حساب رو خارج کرده باشیم مشکلی پیش میاد؟ (با این توضیح که مجموع موجودی حساب های دیگه برای نشون دادن تمکن کافی هست) یا اینکه هر حسابی رو معرفی کرده باشیم الزاماً باید گردش همه اونها رو نشون بدیم؟
2021-09-03 15:04:00 #Canada [مشکلی پیش میاد] مهاجرت

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

توی یکی دو ماه اخیر کسی از توی کانادا درخواست تمدید ویزا و پرمیت نکرده؟ چقدر زمان برده پاسخ بدند؟ من هفته پیش درخواست دادم الان باید برای وکالتنامه پاسم رو بفرستم مکزیک میخوام ببینم اگه ۲ ۳ هفته ای جواب میدن فعلا برای وکالتنامه دست نگه دارم ولی اگه زمان میبره و ببش از یکماه باید منتظر موند وکالتنامه ام رو انجام بدم
2022-01-23 01:49:00 #Montreal

در مورد طرح استارت اپ و دادن فایل نامبر از شما عزیزان خبردار نیست؟ما مدارکمون رو ۶ ماه هست ارسال کردیم! هنوز که هیچی!اگه امکانش هست منو راهنمایی کنین
2020-11-23 09:39:03 #Montreal مهاجرت[استارت اپ] مهاجرت

و با این clb 8 امتیازم شد ۶۳ شما میبینم ک از نامه تمکن میگین اما وکیلم ازم نخواسته هنوز با ۶۵ امکانش هست ک پذیرش بگیرم؟
2021-08-29 14:17:00 #Montreal