Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
دوستان راهنمایی می کنید.. فرقی داره یا نه؟ من دارم افتتاح حساب میکنم
2021-09-18 02:49:00

Similar Question:
#باز کردن حساب

برای تمکن مالی من میخوام قولنامه ماشین بزارم که فروختم و حدودا ۷۰۰ تومن قیمت ماشین میشه بعد به نظرتون میتونم الان یک حساب ارزی باز کنم و حدود ۳۰ هزار دلار امریکا بزارم داخل حساب و تمکن بگیرم و توضیح بدم پول ماشینم بوده که فروختم و دلارش کردم گذاشتم توی حساب؟ تاریخ باز کردن حساب ارزی و گرفتن تمکن حدودا زیر یک هفته میشه
2021-08-30 09:48:00 #Canada [باز کردن حساب] ویزا

برای گرفتن نامه تمکن و گردش حساب سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.. گردش حساب ۴ ماهه رو باید کاملا ریز گردش پرینت بزاریم داخل پرونده؟ میخوام ببینم گردشی بخوام انجام بدم مشخص میشه به چه حسابی زدیم؟ چون میخوام با حساب های دیگه خانواده پول و جابه جا کنم تا ثابت نمونه…
2021-09-07 07:31:00 #Canada

برای تمکن مالی من میخوام قولنامه ماشین بزارم که فروختم و حدودا ۷۰۰ تومن قیمت ماشین میشه بعد به نظرتون میتونم الان یک حساب ارزی باز کنم و حدود ۳۰ هزار دلار امریکا بزارم داخل حساب و تمکن بگیرم و توضیح بدم پول ماشینم بوده که فروختم و دلارش کردم گذاشتم توی حساب؟ تاریخ باز کردن حساب ارزی و گرفتن تمکن حدودا زیر یک هفته میشه
2021-08-30 09:48:00 #Canada

کسی هست که بدونه برای حساب بانکی در گردش چه نوع حسابی(قرض الحسنه،جاری،....) باید باز کنیم؟
2021-09-11 03:36:00 #Canada

واسه تمکن اگر شرایط این رو نداشته باشیم که پول رو بذاریم تو حساب بمونه باید چیکار کنیم؟ راه حلش چیه واقعا؟ چون تا ویزا نیومده که نمیشه چیزی رو فروخت
2021-08-30 05:19:00 #Canada