![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
0
ی دارم کسانی که بخاطر کرونا در کانادا بودند و لندینگ واقعی نداشتند الان بخوان برن و پول و اموالشون رو وارد کنند باید چه کنند با توجه به اینکه نامه اموال و دارایی شون رو زمان لندینگ (چون لندینگ نداشتند) اعلام نکردن ضمن اینکه بخاطر کرونا این انتقال خیلی هم زمانبر میشه وشاید بیش از یک سال طول بکشه
2021-09-17 21:14:00 Canada مالیات #کانادا
1 Reply
باید اسنادی داشته باشین که ثابت کنه این پول از محل دارایی ها و یا پس انداز قبلی شما هست. مثل سند فروش خانه شخصی یا انتقال سپرده بانکی. و یا ثابت کنید که هدیه ای از طرف بستگان درجه یک شما هست.
2021-09-17 21:32:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
خرید آپارتمان در کانادا برای سرمایه گذاری به صرفه هست و چه شرایطی دارد؟
2021-09-11 12:07:00 #Toronto [کانادا] مالیات
من تازه اومدم کانادا خودم دانشجو هستم با فاند، همسرم شاغل از حقوق من هیچی مالیات کم نمیشه ولی از خانمم میشه سوال من: ۱- ایا من هم باید مالیات پر کنم؟ ۲- ایا باید من و خانمم جداگانه پر کنیم؟
2021-09-16 08:58:00 #Canada [فاند] مالیات
آیا کسی فایلی از نرم افزارهای حسابداری کانادا دارد؟ یا اینکه کلاسهای آموزشی، ممنون میشم
2021-09-16 18:35:00 #Canada [کانادا] مالیات
ی که در زمینه حسابداری فعالیت دارند و اطلاعاتشون به روز هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایند “ مهرداد جان دستگاه های فعال در حوزه ت در کانادا از حسابداری قیمت تمام شده استفاده می کنند یا خیر؟ اگر پاسخ مثبت بود سیستم ح ق ت شده آنها چه فرقی با شرکت ها و بنگاه های غیر درمانی داره؟ ممنونم” ?? سوالی هست که یکی از در ایران پرسیدند سپاس ?
2021-09-20 09:37:00 #Toronto [کانادا] مالیات
من در حال پر کردن فرم مالیات 2020 از طریق اپلیکیشن توربوتکس هستم و در مورد اخطارهایی که می ده سوال داشتم که سپاسگزار می شم اگر کسی بتونه من رو راهنمایی کنه من درسم رو به صورت آنلاین از سپتامبر 2020 از ایران شروع کردم و من و همسرم ابتدای فوریه وارد خاک کانادا شدیم بنابراین استاتوسمون رو non resident انتخاب کردم برای سال 2020 بر اساس فرم هایی که دانشگاه برای سال 2020 برای مالیات برام ارسال کرده، شهریه و اسکالرشیپم رو وارد کردم ولی بقیه ی قسمت های هزینه و درآمد رو برای خودم و همسرم صفر وارد کردم د
2021-09-26 21:46:00 #Canada [خودم و همسرم] مالیات
ما آگست ۲۰۲۱ وارد کانادا شدیم و همسرم از همون آگست سرکار رفتن دو ۱ چه ماهی باید اظهار نامه مالیاتی پر کنبم؟ ۲ من دانشجو هستم و پارشیال فاند دارم، کلاس زبان فرانسه دولت کبک هم که کمک هزینه پرداخت میکنن میرم آیا من هم باید اظهارنامه مالیاتی پر کنم؟ و آیا مالیاتی از من کسر میشه؟ ممنونم?
2021-09-27 06:23:00 #Canada [کلاس زبان فرانسه] مالیات
من اپریل 2021 وارد کانادا شدم و تا الان شهریه دو ترم واریز کردم، چه اقداماتی باید انجام بدم برای تکس و انچه که مربوط به تکس هست یک نفر به من پیشنهاد دادن باید یک حسابدار فرم های مربوط به مالیات پرکنه که در واقع بعد از 6 ماه یک مبلغی برمیگرده لطف میکنید من راهنمایی کنید پیشاپیش ممنونم.
2021-09-27 20:54:00 #Canada [شهریه] مالیات
ما تازه کمتر از دو ماه میشه که اومدیم کانادا ، آیا باید برگه مالیات پر کنیم ؟
2021-05-03 01:43:50 #Montreal [کانادا] مالیات
من و همسرم اولین ورودمون به کانادا ۲۰ ژانویه امسال ۲۰۲۱ بود. من ویزای کار دارم و بیکار و ایشون ویزای تحصیلی. آیا باید اظهارنامه مالیاتی ( فرم تکس) را برای سال گذشته پر کنیم هر دو؟
2021-04-26 02:15:26 #Montreal [من و همسرم] مالیات
برای ایجاد اکانت در اداره مالیات کانادا چه مراحلی رو باید انجام دهیم ؟
2021-02-08 15:12:35 #Montreal [مالیات][اداره مالیات][کانادا][اکانت] مالیات
آیا اوبر ایتز تعداد ساعت کارکرد رو به دولت اعلام میکنه؟ یا فقط مبلغ درآمد؟
2021-08-31 23:29:00 #Canada