![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مدارک
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
دوستان اگراز طریق ورزش و مقامات و مدارک ورزشی بخوایم مهاجرت کنیم کدوم کشور ها بهتره ؟؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
تو فایل نامه پذیرش غیر از نامه پذیرش و نامه فاند باید مدارک تحصیلی و مدرک زبان یا چیز دیگه ای هم باشه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
دوستان برای یونی اسیست باید مدارک کپی برابر اصل و تایید شده ویزامتریک رو پست کنیم؟؟یا همینجوری میتونیم بعد از اینکه ترجمه کردیم و مهرهارو گرفتیم جور دیگه به جز ویزامتریک کپی برابر اصل بگیریم و پست کنیم؟؟واینکه جای دیگه ای برای کپی برابر اصل کردن وجود داره یا نه به جز ویزا متریک که طول میکشه تا نوبت بده????♂️ممنون میشم اگر جواب بدین
سلام دوستان یک سوالبرای اپلای coursed-based در ابتدا نیاز هست اصل مدارک آزاد شده باشه یا میشه با ترجمه مدارک گواهی موقت هم اقدام کرد؟
دوستان من یک سوال داشتم نمیدونم مرتبطه به این گروه یا نه کلماتی مثلmultisensensor وintelligent systems به نظرتون داخل مدارک باشه برای ویزا به مشکل میخورم شنیدم یک سری کلمات حساسن. ممنون میشم زاهنماییی بفرمایید
اینکه حجم و تعداد فایلهایی که قراره در کلاینت اینفو قرار بدیم خیلی زیاده ایا این امکان وجود داره مدارک ترجمه شده مثل سند ازدواج که تعداد صفحات کپی شده به زبان فارسی زیادی داره رو قرار ندیم؟ یعنی اون صفحات ترجمه شده انگلیسی رو بزاریم ولی ادامه پک ترجمه که کپی سند فارسی هست رو نگذاریم؟
2021-08-29 08:44:00 #Canada [مدارک ترجمه شده] مهاجرت
بعد از آپلود مدارک تو آریما، وضعیت پرونده deposit بود و امروز پیام اومد که وضعیتش filed شده این اوکیه؟ برای شما هم به همین منوال پیش رفته؟
2021-08-29 09:54:00 #Quebec City [آپلود مدارک] مهاجرت
بر بنده میخوام برای ساسکاچوان درخواست بدم امتیاز رو چک کردم ۶۵ است مهندس مکانیک هستم و شغلم جزو گروه in-demand هست میخوام بدونم آیاشخصی چک لیست مدارک رو داره ؟ و اگه راجع به مراحل اپلای تجربه ای هست راهنمایی بشم ممنون
2021-08-29 13:30:00 #Saskatoon [مکانیک] مهاجرت
من پرستار اتاق عمل هستم 15 سال سابقه دارم چه جوری باید اقدام کنم واسه مهاجرت و اینکه مدارک فنی حرفای هم دارم
2021-08-29 16:12:00 #Canada [مهاجرت] مهاجرت
، کسانی که طی ۶ ماه گذشته ، ITA گرفتن و مدارکشون بررسی شده کسی هست که ویزاش اومده باشه و پاس رکوئست شده باشه؟ چقدر طول میکشه این مرحله الان؟
2021-08-29 16:18:00 #Canada [چقدر طول میکشه] مهاجرت
دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 #Saskatoon
من در شرکتی حدود ۱۱سال سابقه کار به صورت نوبتکار(شیفت) دارم.امور اداری شرکت تحت هیچ شرایطی راضی نشد که در نامه سابقه کارم عبارت تمام وقت یا میانگین ساعت هفتگی را قید کنه.سوالم این هست که گذاشتن پرینت ورود و خروج من در شرکت که توش جزئیات ورود و خروجم و نیز مجموع ساعت کاری در یک ماه مثلا برای ۳۱ روز مردادماه را نوشته با مهر و امضای شرکت،برای اثبات تمام وقت بودن اوکی هست؟ در همین مرداد ماه مثلا جمع کارکرد من۱۳۵ ساعت و جمع اضافه کار من ۱۰۵ ساعت هست.
2021-09-17 07:57:00 #Saskatoon
دوستان اگر توی سی وی نوشته باشیم ک جزو ده درصد برتر کلاس بودیم باید این رو بعدا اثبات کنیم؟ به دانشگاه یا به سفارت؟
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon
آقا من بازم سوال میپرسم از افراد گروه مدیر ادمین هرکسی که هست خواهشا جواب منو بدین اگه اطلاعات دارین سوالم اینه من انگلیسی عین زبان مادریمه چون رابطه داشتم با یسری افراد از بچگی تا الان و روان روان مثل یه شخص خارجی صحبت میکنم حالا با این اوصاف مدرک زبان حتما باید باشه برای اپلای و مهاجرت ؟؟ تسلط ۱۰۰ درصدی کافی نیست ؟؟
2021-09-03 13:09:00 #Saskatoon