Viewed 55 times 1 Answers
0
امیدوارم حال همگی عالی باشه کسی هست که ماک آیلتس تهران ثبت نام کرده باشه؟ من برای ۱۱ مهر ثبت نام کردم متاسفانه مشکلی دارم نمیتونم توی اون تاریخ برم اگر کسی برای ۶ مهر وقت داره و براش مقدوره که جابه جا کنه ممنون میشم بهم اطلاع بده??
2021-09-17 00:26:00 Canada عمومی #ثبت نام کردم
1 Reply
دوستان جسارتا کسی براش مقدور نیست تایمش رو جا به جا کنه??
2021-09-18 01:02:00

Similar Question:
#ثبت نام کردم

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه من می خواستم برای دخترم درخواست تمدید استادی پرمیت بدهم که زیر ۱۸ سال هستن ولی شنیدم اگر براش درخواست ویزیتور بدهم هزینه بیمه ماهانه اش رایگان می شه چون خودم ورک پرمیت دارم.می خواستم ببینم کسی اطلاعی در این زمینه داره
2024-01-18 00:00:00 #Canada

امیدوارم حال همگی عالی باشه کسی میدونه آیا این حرف درسته اگر معدل ما از مینیمم پایینتر باشه کلا پروندمون بررسی نمیشه؟ من معدل کارشناسیم ۱۴.۹۳ و برای ارشد میخوام اقدام کنم یه نفر بهم گفت خودتو خسته نکن با ایمیل زدن درسته که اکثر دانشگاه های کانادا استاد محوره ولی کمیته در اصل پروندتو بررسی میکنه و چون معدلت از مینیمم کمتره اصلا بقیه ی رزومت رو هر چقدر هم خوب باشه نگاه نمیکنن خواستم ببینم درسته این حرف کلا باید بیخیال کانادا بشم
2021-09-01 13:50:00 #Canada

کسی هست که لوازم منزلشو شیپ کرده باشه به مونترال یا قصد اینکارو داشته باشه ؟ ایا شرکت معتبری میشناسین
2021-03-07 08:41:00 #Canada