Viewed 54 times 3 Answers
3 Reply
درآمد سالانه تا حدود ۱۳ هزارتا، معاف هست، برای درآمد های بالاتر بصورت پلکانی ضرایب افزایش می یابد. البته جزییات خیلی زیادی داره.
2021-09-16 23:37:00
ماهانه ۲۰٪ کم میشه و آخر سال به اندازه معافیت سهم دولت میشه و اون مقدار اضافی که طی سال کن شده به شخص بر میگرده؟
2021-09-17 06:30:00
اگر paystub خودتون رو نگاه کنید می بینید که بخشی از کسورات مربوط به EI و CPP هست که به ندرت پیش میاد ریفاند بشه. ولی اگه مبلغ مالیات، زیاد کسر شده باشه بعد از پر کردن فرم سالانه tax return ، به شما ریفاند می شه.
2021-09-17 10:33:00

Similar Question:
#تجربه

در مورد job validation test تجربه ای دارید که به چه صورت هست؟ برای استخدام تو یه شرکت این تست رو دارم و اصلا اطلاعاتی در موردش ندارم، ممنون میشم کمکم کنید?
2021-08-31 22:25:00 #Canada [به چه صورت] کار

برای کار تو یه فروشگاه نمایندگییه برند آرایشی و skin care رزومه داده بودم بهم جواب دادن که فردا میخوان تلفنی باهام صحبت کنن کسی تجربه ای داره؟ تورنتویی ها تو اینجور مواقع چی میپرسن چی میگن ؟
2021-09-03 21:33:00 #Canada [تورنتو] کار

یه دارالترجمه خوب برای ترجمه انگلیسی و آلمانی مدارک تحصیلی و روزمه های مرتبط معرفی کنید فقط جایی که تجربه داشتید و مورد تایید باشه
2021-09-04 13:20:00 #Canada [مدارک تحصیلی] کار

من برا والمارت چند تا جاب اپلای کرده بودم، دو تا مصاحبه دعوت شدم که یکیش رو اصلا اپلای نکرده بودم! اطلاع دارید فرایندشون چجوریه ؟ میشه مثلا بر اساس رزومه خودشون تشخیص داده باشن برا این جاب کوالیفای هستی دعوت کنن مصاحبه یا اشتباه شده کلا ؟! ی که تجربه دارن مخصوصا جناب شریف ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-09-10 14:13:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] کار

با خدمت کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ برای کار درفتری در کانادا، چه نرمافزارهایی رو باید بلد باشیم؟ کسی تجربه داره؟ باتشکر
2021-09-11 01:45:00 #Canada [کانادا] کار

کلی اینکه توی سایت ها مثلا indeed و در اگهی های استخدام، جزو ریکوایرمنت ها مینویسه : تجربه و سابقه کاری 3 سال ، منظورش 3سال کانادایی هست یا نه اگه سابقه کار از ایران با استعلام و سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی قبول میکنن ؟؟ اکثر کارها زده تجربه کار اگه کانادایی منظورشون باشه که خیلی سخت میشه پوزیشن کاری پیدا کرد.
2021-09-14 05:40:00 #Canada [بیمه تامین اجتماعی] کار

ی که تجربه مصاحبه والمارت دارند چجوری میشه پیگیری کرد نتیجه مصاحبه رو ؟ چند روز طول میکشه اگه جوابشون مثبت یا منفی باشه ؟
2021-09-18 14:19:00 #Canada [طول میکشه] کار

کسی تجربه مصاحبه تلگرام چت داره ؟ چیز مرسومی هست ؟ من یه شرکتی که براش اپلای کرده بودم اول یه اسمس داد برا مصاحبه اسم شرکت رو تو تلگرام سرچ کن و با مدیر HR مصاحبه میشی و چند تا سوال از تخصص و توانایی هام پرسیدن و در نهایت گفت برای این جاب پذیرفته شدی بعد هم پیام های خودش رو پاک کرد و delete account شد این طبیعیه ؟!
2021-09-20 14:13:00 #Canada [چند تا سوال] کار

خدمت من برای یه کاری تو Fedex اپلای کردم بعد ۱ روز یه ایمیل اومد که به یک سری سوالات انلاین باید جواب بدی در مورد ساعت کاری وحجمکاری اینا بعد اون یه ایمیل اومد از که برای چککردن سابقه criminal یک فرمیهست پر کنید که توش SIN number هم میخواست بعد یه نفر زنگ زد گفت ایمیلی فرستادیم لطفا پر کنید و فلان آیا کسی تجربه کار یا اپلای اینجا داره؟ من از کجا بدونم اینایمیلا معتبره؟ از ایندید هم اپلای کردم
2021-09-27 16:28:00 #Canada [کار] کار

من کارم تو حوزه IT هست، و قراره کار جدیدم رو شروع کنم و یکی از شرکتهایی که حوزه کاریابی IT فعالیت داره کار رو واسم اکی کرده نکتهای که وجود داره بمن گفتن کار بصورت contract هست، باید واسه شرکت اصلی کار کنم اما ازون شرکت کاریابی که کار رو اکی کرده بصورت ساعتی باید حقوق بگیرم! میخواستم ببینم کسی مورد مشابه اینطوری بوده؟ مزایا و معایب این مدل کار کردن چیه؟ ممنون میشم اگه تجربهای دارین بهم بگین??
2021-10-02 11:04:00 #Canada [کار] کار

داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada

یک نقاش خوب و با تجربه که کار بسیار تمیز و حرفه ای انجام میدهد، سراغ دارید به من معرفی کنید؟
2021-01-20 17:32:17 #Canada کار[کار]