Viewed 54 times 0 Answers
0
من کارمند شرکت گاز هستم که بصورت قرارداد غیرمستقیم مشغولم یعنی هم میتونم از شرکت گاز نامه اشتغال بگیرم و هم از یه شرکت خصوصی که بامن قرارداد بسته بنظرتون بهتره که از کدوم نامه اشتغال بگیرم؟ اشتغال بکار از شرکت دولتی میتونه تاثیر منفی داشته باشه؟ ممنون از راهنماییتون
2021-09-16 01:22:00 Canada ویزا #کار
Similar Question:
#کار

این گوشیهای ما توی کانادا کار میکنه یا باید اونجا دوباره گوشی جدید بخریم؟ راهی برای آنلاک کردن داریم؟
2021-08-29 08:53:00 #Canada [کانادا] ویزا

به نظرتون برای ریسابمیت بهتره برای بهتر شدنه پرونده مثل امتحان زبان مجدد و بیشتر کردن تمکن و اینا چه کارهایی رو پیشنهاد میکنین؟ میدونم پرونده ها فرق میکنن باهم ولی خوشحال میشم تحربیاتتون روبدونم??
2021-08-29 10:56:00 #Canada [کار] ویزا

زمین ما به اسم خاهرم هست ولی شریکیم میشه فردا بریم محضر و تعهد بگه و بنویسه؟ یا باید مثلا پارسال اینکارو میکردیم؟
2021-08-29 12:54:00 #Canada [کار] ویزا

واسه تمکن مالی دقیقا باید چیکار کرد؟ آیا واقعا چند ماه پول باید تو حساب بمونه ؟ کسی اگه تجربه ای داره لطفا من رو راهنمایی کنه اطلاعات متفاوتی دریافت کردم بعصی ها میگن ۱ روزه با چندتا حساب مختلف میشه این کار رو کرد
2021-08-29 13:50:00 #Canada [تمکن مالی] ویزا

تو استادی پلن راجع به بحث تمکن میشه نوشت که خوب قراره اونجا کار کنیم( هم نفر اصلی هم همراه) و اینو دلیلی بیاریم برای محاسبه دخل و خرج؟
2021-08-29 16:13:00 #Canada [استادی پلن] ویزا

من پذیرش برای کارشناسی گرفتم برای دانشگاه SFU میخوام برای ویزام اقدام کنم الان اما همه میگن ریجکت میشی چون ۲۲ سالمه میشه اگر کسی از بیشتر اطلاع داره کمکم کنه
2021-08-29 16:45:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

برای جبران گپ تحصیلی ۴ سال باید حتما سابقه کاری مرتبط ارائه کرد؟
2021-08-29 16:50:00 #Canada [سابقه کار] ویزا

طول دورهی تحصیل من دو سال و سه ماه هست اما ویزا آفیس آنکارا تو پاسپورت من استیکر ویزای دو ساله زده؛ این مغایرت مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟ یعنی بعد دو سال ویزام که تموم بشه باید تمدید کنم واسه اون سه ماه؟
2021-08-29 16:54:00 #Canada [پاسپورت] ویزا

مشکلی داره کل تمکنی که نشون میدم توی حساب سپرده کوتاه مدت باشه و پول های که توی حساب رو توجیه کنیم ولی حساب جاری نزاریم؟ من کارمند هستم و حساب جاریم که حقوقم واریز میشه و خرجیم هست توی ی حساب دیگست و عملا گذاشتنش پول خاصی رو نشون نمیده ولی توی ویس هایی که از آقای توی این گروه گوش دادم فکر میکنم گفتن حساب جاریتون رو بزارید
2021-09-24 06:19:00 #Canada

کسانی که کارمند دولت هستند لطفا راهنمایی کنند ایا جاب افر از همون محل کار گداشتن یا اینکه منطقیه از جای خصوصی و شرکت مرتبط جاب افر گداشت ؟
2021-09-01 16:09:00 #Canada

من برای اپلای ویزا کسایی که با مجموعه هایی مثل شرکت گاز یا بانک کار میکنن که اون مجموعه نمیاد مستقیم قرارداد ببنده و هر سری یه شرکت مشاور انتخاب میکنه تا با نیروهاش قرارداد ببنده و برای اون شرکت گاز یا بانک کار کنن، چه طوری باید تای آفر شغلی رو توجیه کرد؟ چون انگار طی مثلا یه بازه ای سه تا شرکت پیمانکار این فرد رو استخدام کرده و طرف تو این بازه از سه جا نامه اشتغال به کار داره در حالی که داشته برای یه مجموعه فعالیت میکرده ممنون میشم نظرتون رو بگین چیزی که به ذهن خودم میاد ازون شرکت گاز یا مثلا
2021-09-12 01:01:00 #Canada

ارائه جاب آفر از شرکتی که توی حوزه نفت و گاز هم فعالیت داشته برای ویزای کانادا مشکل ایجاد میکنه؟
2021-09-02 15:04:00 #Canada

من یه مشکل دارم، و نیاز به یک مشاوره حرفه ای از یک کاملا اگاه به مسئله م دارم ( در مورد اکسپرس اینتری) من جزو اون استادی پرمیت هایی واسه سپتامبر هستم که هنوز جوابشون نیومده و processing هست هنوز دانشگاهم هم گفته یا drop کن یا با مسئولیت مالی خودت بمون. تو این وصعیت واقعا هم به نظرم به صلاحم نیست پول رو بدم و بمونم و ریسک ویزا رو کنم حالا جدا ازین ها من همین الان میتونم برای اکسپرس اینتری اقدام کنم، امتیازم 474 هست، فقط موندم میشه در حالتی که پرنده استادی پرمیت باز هست این رو هم زد؟ شدنش که میدو
2021-09-14 11:21:00 #Canada

وقتتون خوش میشه من رو راهنمایی کنین من فرم هام رو پر که کردم دکمه ولیدیت رو هم زدم و پیغام اومد که بصورت موفقیت آمیز ولیدیت شد اما از پنل سیگنیچر کنار فرم، ولیدیت نکردم که بارکد بیاد پایین فرم ها الانم سابمیت کردم دیگه اپلیکیشنمو.آیا مشکلی پیش میاد یا همون ولیدیتی که زدم کافی بوده
2021-09-23 18:40:00 #Canada

و ادمینهای بزرگوار امیدوارم شاد و ت باشین اگه کسی که کانادا زندگی میکنه و هنوز پی ار نشده باشه و یکی از اعضای خانواده خودش یا همسرش بصورت ویزیتوری وارد کانادا شده باشن و درخواست پناهندگی بدن آیا مشکلی برای پی ار شدن نفرات قبلی پیش میاد یا هیچ ربطی نداره ؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین.
2021-08-30 15:20:00 #Canada

من میخوام یه نامه تو سربرگ شرکت بزنم مبنی بر اینکه علاوه بر حقوق ماهیانه ای که هر ماه دریافت میکنم، هر ماه یه مبلغی رو به عنوان پورسانت از شرکت بابت بستن قرارداد هم دریافت میکنم کسی نمونه چنین نامه ای رو داره؟
2021-08-30 04:06:00 #Canada