Viewed 59 times 0 Answers
0
ممنون میشم هر کسی میدونه جوابم رو بده برای ویزای توریستی اداره مهاجرت کانادا گفته کسایی که قبل از هفتم سپتامبر درخواست دادن باید دوباره درخواست بدن و مدارک واکسن زدنشون رو بفرستن میخواستم ببینم چه مدرکی رو با چه فرمتی باید ارایه بدیم.؟ مثلا کارت واکسن رو ترجمه کنیم؟؟
2021-09-15 06:04:00 Canada ویزا #اداره مهاجرت کانادا
Similar Question:
#اداره مهاجرت کانادا

بعد از تکمیل مدارک در سایت اداره مهاجرت کانادا تا چند روز بعد وقت داریم برای گرفتن نوبت بایومتری و اگر دیر بشه مشکلی ایجاد میکنه دومین موضوع بررسی مدارک بعد از انجام بایومتری صورت میگیرد یا همان بعد از تکمیل مدارک در سایت اداره مهاجرت لطفا راهنمایی نمایید باتشکر فراوان
2021-09-18 02:35:00 #Canada [سایت اداره مهاجرت] ویزا

من پذیرش تحصیلیم اومده و تمامی مدارکم را برای سابمیت در سایت اداره مهاجرت کانادا ترجمه و مهر وزارت خارجه زده اماده کرده ام فقط میخواستم اگر امکانش هست یک نفر که در این زمینه تخصص داره مدارک من را بررسی کنه و نواقصی اگر در مدارک یا استادی پلان یا مدارک مالی داره به من اعلام کنه تا ان را برطرف کنم تا نواقص در مدارکم به حداقل برسه هزینه زحمتی که برای بررسی هم میکشه پرداخت میکنم لطفا در این خصوص من را راهنمایی نمایید باتشکر فراوان
2021-09-19 03:17:00 #Canada [سایت اداره مهاجرت] ویزا

برای نوشتن رزومه حضور در کنگره ها ارزشی نداره؟! من چند نمونه رزومه دیدم و کسی از حضور در کنگره ننوشته بود! ممنون میشم راهنمایی کنید?
2021-08-29 09:27:00 #Canada

دارم ممنون میشم هر کس تجربه مشابه داره راهنماییم کنه، من به دپارتمان mba دانشگاه mit پیام دادم، دیروز برام ایمیل زدن و خواستن هدفم رو بگم و اینکه بعد از فارغ التحصیلی چطور میتونم تغییری ایجاد کنم و کلا هدفم چی هست، ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-01 01:50:00 #Canada

من اسک شهریه شدم از طرفی دیفر هم کردم من اگر شهریه امو بدم و ویزام صادر بشه، میتونم سال دیگه درسمو شروع کنم؟ چون دانشگاه بهم گفت باید ریسابمیت کنم من واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا هر کسی میدونه کمکم کنه.
2021-09-21 12:16:00 #Canada

برای ریفاند شهریه دانشگاه اطلاعات و مدارک بانکی میخواد تفاوت این دو رو کسی میدونه یکی bank statment دومی هم direct deposit from your bank
2021-08-30 03:12:00 #Canada