Home > مهاجرت
Viewed 46 times 1 Answers
0

و همسر من پذیرش دانشگاه از کانادا گرفتند پسر من خرداد ۱۴۰۱ هجده سالشون تموم میشه اگر کار ویزای همسرم طول بکشه و ایشون ۱۸ رو تموم کنن میتونن همراه همسرم و من که ورک پرمیت دارم وارد کانادا بشن ؟

2021-09-14 14:50:00 Canada مهاجرت #ورک پرمیت
1 Reply

سلام و وقت شما بخیر. برای این که یکی از والدین بتواند در درخواست ویزای تحصیلی خودش ، درخواست ویزای همراه فرزندش را هم بگنجاند سن فرزند مزبور در حین درخواست معمولاً باید زیر هجده سال باشد. سوال شما ظاهراً راجع به این موضوع است که در زمان ارسال درخواست ، سن فرزندتان زیر 18 سال بوده است ولی اگر روند درخواست طولانی شود و در حین رسیدگی به درخواست ویزای همراه فرزندتان، سن ایشان به سن 18 رسیده باشد آیا باز هم امکان صدور ویزای همراه برای ایشان وجود خواهد داشت؟ یا به تعبیر دقیق تر ، آیا شرط این که فرزند دانشجو باید زیر 18 سال باشد مربوط به زمان ارسال درخواست است یا زمان صدور تصمیم در بارۀ درخواست؟ قاعده کلی این است که شرایط هر درخواستی باید در زمان ارسال درخواست درنظر گرفته شود ولی در حالتی که سن متقاضی بسیار به 18 سال نزدیک است ممکن است افسر مهاجرت فرزند متقاضی اصلی را بعنوان یک فرد صغیر (دارای سن زیر هجده سال) تلقی نکند و برای متقاضی ویزای همراه ، ویزای مزبور را صادر کند. بعنوان نمونه، در استان کبک برای افرادی که سن آنها به هفده سال بسیار نزدیک است از نظر صدور گواهی «سی.اِی.کیو» مقررات خاصی درنظر گرفته شده که در وبسایت زیر توضیح داده شده است:

2021-09-16 13:06:00

QAmon

Similar Question:

#ورک پرمیت
Ask a Question