![](/img/sanjob_logo2.png)
سلام و وقت شما بخیر. برای این که یکی از والدین بتواند در درخواست ویزای تحصیلی خودش ، درخواست ویزای همراه فرزندش را هم بگنجاند سن فرزند مزبور در حین درخواست معمولاً باید زیر هجده سال باشد. سوال شما ظاهراً راجع به این موضوع است که در زمان ارسال درخواست ، سن فرزندتان زیر 18 سال بوده است ولی اگر روند درخواست طولانی شود و در حین رسیدگی به درخواست ویزای همراه فرزندتان، سن ایشان به سن 18 رسیده باشد آیا باز هم امکان صدور ویزای همراه برای ایشان وجود خواهد داشت؟ یا به تعبیر دقیق تر ، آیا شرط این که فرزند دانشجو باید زیر 18 سال باشد مربوط به زمان ارسال درخواست است یا زمان صدور تصمیم در بارۀ درخواست؟ قاعده کلی این است که شرایط هر درخواستی باید در زمان ارسال درخواست درنظر گرفته شود ولی در حالتی که سن متقاضی بسیار به 18 سال نزدیک است ممکن است افسر مهاجرت فرزند متقاضی اصلی را بعنوان یک فرد صغیر (دارای سن زیر هجده سال) تلقی نکند و برای متقاضی ویزای همراه ، ویزای مزبور را صادر کند. بعنوان نمونه، در استان کبک برای افرادی که سن آنها به هفده سال بسیار نزدیک است از نظر صدور گواهی «سی.اِی.کیو» مقررات خاصی درنظر گرفته شده که در وبسایت زیر توضیح داده شده است:
2021-09-16 13:06:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada [یک ماه پیش] مهاجرت
ویزای توریستی الان اکی شده؟ و اینکه درمورد ورک پرمیت میشه واسم توضیح بدین
2021-09-04 04:44:00 #Canada [ورک پرمیت] مهاجرت
من و همسرم تازه اومدیم مونترال ( استیودنت و ورک پرمیت) و برای لیز ماشین نمیدونیم کدوم کمپانی به ما به عنوان نیو کامر ماشین لیز میده ممکنه راهنمایی بفرمایید اگر تجربه دارین ممنونم
2021-09-06 11:19:00 #Montreal [من و همسرم] مهاجرت
آیا به تازگی از ، کسی برای گرفتن ورک پرمیت ، به مرز رفته ؟؟ آیا همه چیز مثل سابق ه ، یا محدودیتی وجود داره ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید
2021-09-06 14:17:00 #Montreal [ورک پرمیت] مهاجرت
، من الان کلوزد وورک پرمیت دارم اما به زودی تموم میشه و میخوام بعدش از طریق همسرم اوپن وورک پرمیت بگیرم تا بتونم تو کانادا بمونم به نظرتون میشه وقتی همسرم برای وورک پرمیت اقدام میکنه برا من هم اوپن وورک پرمیت اپلای کنه؟
2021-09-08 15:51:00 #Montreal [ورک پرمیت] مهاجرت
اگه شرکت به ما کلوز ورک پرمیت بده با همون جاب افر میشه برای اریما اقدام کرد و امتیاز داره؟ ممنون
2021-09-09 11:52:00 #Montreal [ورک پرمیت] مهاجرت
کسی اخیرا برای ویزا با داشتن ورک پرمیت اقدام کرده؟ بررسی پرونده رو تو سایت cic 11 هفته ذکر کرده ایا این تاریخ دقیق هست یا تجربه تاخیر بیشتر از این وجود داره؟
2021-09-09 15:12:00 #Montreal [ورک پرمیت] مهاجرت
برای ویزای اوپن وورک پرمیت(همراه دانشجو) باید ریز نمره اخرین مدرک تحصیلی رو گذاشت توی کلاینت اینفو یا فقط دانشنامه کافیه؟
2021-09-13 01:54:00 #Canada [ورک پرمیت] مهاجرت
برای ویزای همراه(اوپن وورک پرمیت)شخص همراه گواهی عدم سوپیشینه باید بزاره؟
2021-09-15 15:14:00 #Canada [برای ویزای همراه] مهاجرت
نمونه purpose of travel برای همراه دانشجو( آقا) که درخواست اوپن وورک پرمیت داره کسی داره؟
2021-09-17 10:21:00 #Canada [ورک پرمیت] مهاجرت
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Canada
همسر من پذیرش دانشگاه گرفته از مونترال، من هم میخوام به عنوان همراه برای ویزای work permit اقدام کنم برای بحث تمکن مالی باید دو تا حساب جداگانه ارائه بدیم یا فقط همسرم ارائه بده کافیه؟!
2021-11-19 15:07:00 #Canada
من پذیرش دانشگاه دالهاوزی و پذیرش کامپیوتر ساینس دانشگاه ویندوز رو مقطع مستر دارم احتمال ریجکتی با پذیرش کدوم دانشگاه بیشتر هست و به نظر شما با کدوم دانشگاه برای ویزا اقدام کنم بهتر هست ؟
2021-10-09 16:29:00 #Canada
درود بر شما.چندتا سوال دارم میشه لطفا راهنماییم کنید؟بعداز پذیرش دانشگاه باید دپازیت رو پرداخت کنیم؟و وقتی برای انگشت نگاری رفتیم باید تمکن رو نشون بدیم؟
2023-02-10 00:00:00 #Canada
چطور در مورد دانشگاه های مورد پذیرش تو کانادا اطلاعات درست بگیریم؟ مثلا کدوم دانشگاه کانادا مدرک دانشگاه ازاد ایران رو قبول میکنه؟ تو سایت خود دانشگاه باید سرچ کنیم؟
2021-08-30 10:46:00 #Canada
دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 #Canada