این شما هستین که با توجه به جمیع شرایطتتون تصمیم میگیرید ارشد قبلی رو اعلام بکنید یا نه! ولی هر تصمیمی گرفتید، حتما ۳ اصل رو دقت کنید: ۱. هرچی به دانشگاه گفتید، به سفارت هم همونو بگید ۲. هرچی بار اول سابمیت گفتید، خدایی نکرده برای دفعات بعدی تغییر سخت خواهد بود ۳. هرچی به کانادا میگید، برای امریکا و انگلستان و استرالیا و نیوزلند هم همونه
2021-09-14 07:12:00
ممنون ازتون . اخه من میخواستم برای ری مستر مدیریتی انتخاب کنم ، گفتن جدیدا خیلی همهم میزن مدیریت ، ریسکش زیاد شده ، یا نگو ارشد داری و دوباره ارسد صنایع بخون ، یا یه رشته ای که میکس مدیریت و صنایع باشه انتخاب کن که توجیح کنه ری مستر خوندنتو . الان تو این دو راهی موندم نمیدونم یه رشته ای بین مدیریت و صنایع چی میشه مثلا .
2021-09-14 07:46:00
چرا نمیخواید بگید مستر دارید؟ مشکل چیه؟
2021-09-14 07:59:00
چون نمیدونم اگه ارشد مجدد رو مدیریت انتخاب کنم چطور ربطش بدم با ارشد الانم که صنایع ست . اگه هم دوباره صنایع بخونم که خب قابل توجیه نیست اصن
2021-09-14 08:01:00
مدیریت پروژه منظورتون؟ من ارشد صنایع داشتم مستر مجدد مدیریت پروژه دارم میخونم اینجا
2021-09-14 08:02:00
من سابقه کار الانم به عنوان مدیر منابع انسانی هستش مدیریت پروژه رو چطور میتونم ربط بدم به صنایع و مدیریت منابع انسانی بنظرتون ؟
2021-09-14 08:04:00

Similar Question:

من نیاز به یه کمکی دارم من ارشد مهندسی صنایع هستم که ۳ سال پیش درسم تموم شده الان میخوام برای ارشد مجدد اقدام کنم توی انتخاب رشته ی ارشد مجدد خیلی کمک میخوام چون اگر دوباره صنایع بخونم که نمیدونم چطوری توجیه ش کنم که دوباره همین رشته رو میخوام بخونم از طرفی بعضی پیشنهاد رشته های مدیریت منابع انسانی یا مدیریت پروژه رو دادن ولی یکسری میگن به رشته های مدیریتی حساس شدن و ریجکت میکنن کسی هست که صنایع خونده باشه بتونه راهنماییم کنه ؟ ممنونم
2021-09-24 03:32:00 #Canada [رشته های مدیریت] ویزا

وقت بخير من ارشد رياضى کاربردى دارم و سه سال گپ دارم, بنظرتون منطقى هست که براى مستر مجدد در رشته machine learning اقدام کنم? کسى تجربه ى مشابه داشته?
2021-09-09 14:20:00 #Canada

من نیاز به یه کمکی دارم من ارشد مهندسی صنایع هستم که ۳ سال پیش درسم تموم شده الان میخوام برای ارشد مجدد اقدام کنم توی انتخاب رشته ی ارشد مجدد خیلی کمک میخوام چون اگر دوباره صنایع بخونم که نمیدونم چطوری توجیه ش کنم که دوباره همین رشته رو میخوام بخونم از طرفی بعضی پیشنهاد رشته های مدیریت منابع انسانی یا مدیریت پروژه رو دادن ولی یکسری میگن به رشته های مدیریتی حساس شدن و ریجکت میکنن کسی هست که صنایع خونده باشه بتونه راهنماییم کنه ؟ ممنونم
2021-09-24 03:32:00 #Canada

من برا دکتری یه جورهایی تغییر رشته دادم لیسانس و فوق لیسانس مهندسی صنایع دکتری مهندسی مکانیک تو دکتری رو پروژه رباتیک قراره کار کنم الان برای tie میتونم جاب آفر بذارم ولی کاری که در ایران انجام میدادم هیچ ربطی به رشته دکتری نداره و حتی زمینه کاری شرکتم هم مرتبط نیست آیا جاب آفر بذارم رو پرونده یا نذارم بهتره؟
2021-09-13 22:49:00 #Canada

خدمت اعضای گروه من ۲۶سالمه رشتم علو صنایع غذایی هستش تقریبا شش سال سابقه کار مرتبت با رشتم دارم زبانم خوبه کارشناسی دارم چطور میتونم برای کار برم کانادا لطفا راهنماییم بفرمایید?
2021-08-31 16:17:00 #Canada

در خصوص نحوه پرداخت هزینه ویزا دارم میخوام ری سابمیت کنم ولی چون بار اول توسط موسسات مهاجرتی سابمیت شدم الان کلی سوال دارم? برای پرداخت هزینه ویزا اگر کسی نداشته باشیم که از طرف ما پرداخت انجام بده میتونیم از طریق صرافی انجام بدیم؟ هم در خصوص اعتبار مدارک داشتم میخواستم بدونم اموال و دارایی های به نام که ترجمه شدن تا چه مدت اعتبار دارن چون من ماه می سابمیت کردم میخواستم بدونم الان ترجمه دارایی ها هنوز اعتبار داره یا باید مجدد بگیرم؟
2021-09-04 00:16:00 #Canada