⁉️من ی دارم که قطعا سوال خیلی از هموطنان هم هست: با توجه به اینکه اکثر پدر مادران در ایران دو دوز واکسن سینوفارم زدند، حال پس از آمدن به کانادا برای رفتن به بسیاری از اماکن نیاز به داشتن پاسپورت کووید هست، نتیجتا حتی با زدن یک دوز واکسن مورد تایید کانادا هم به عنوان دوز تقویتی امکان داشتن کووید پس رو ندارن موضوعی که مطرح هست آیا با توجه به اینکه پس از مدتی ایمنی واکسن سینوفارم کاهش پیدا میکند، میتوان پس از گذشت مدتی مثلا ۶ ماه پس تزریق دوز دوم واکسن سینوفارم، از اول دو دوز واکسن فایزر یا مدرنا
2021-09-13 20:00:00 Montreal پزشکی #واکسن فایزردرود، سوال خوبي هست در اين مورد كه با چه فاصله اي دو سري متفاوت واكسن را تزريق كنيم و عملا چقدر پايدار خواهد بود، اجازه بديد براي جواب درست اخرين مقالات را يك نگاهي بياندازم بعد خدمتتان عرض مي كنم چون هر هفته اطلاعات جديد ميايد مثلا در كشورهاي عربي به عنوان كمكي دوز سوم فايزر را بعد از ان دو دوز تزريق كردند. و اما پاسپورت واكسن، فكر كنم اولويت دولت در حال حاظر رسيدگي به اوضاع شهروندان و راه اندازي زندگي نسبتا عادي براي شهروندان و انهائي كه ليست واكسن گفته شده را زده اند هست. اينكه عملا توريست كه واكسن معتبر ندارد از بعضي از امكانات يا تفريحات نميتونه استفاده بكند احتمالا در ليست فوريتهاي دغدغه دولت نيست اما با زمان و اجازه ورود توريست ترتيباتي براي اين كار هم خواهند داد.
2021-09-13 23:57:00
با سلام . این سوال من هم هست پدر و مادر من هم با واکسن سینوفارم وارد کانادا شدن از طریق پی آر می خوام اگه امکانش باشه می خوام بدونم تکلیف اینا چی میشه که برای روال زندگی عادی اینجا نیاز به پاسپورت واکسن دارن . آیا زدن دو دوز واکسن مورد تایید مجاز هست ؟
2021-09-14 06:03:00

Similar Question:

دختر من ۱۶ ماهشه و تب کرده، اگر بخوام ببرم بیمارستان چه بیمارستانی برم؟
2021-05-26 14:26:13 #Montreal

و دوشنبه ی گذشته روی لبه ی پلک بالایی چشم چپ من یه جوش زد که اولش سر سفید رنگی داشت و توی چند روز بعد کی کوچکتر و قرمز رنگ شد ولی یه برجستگی زیر پلکم بوجود اومد که مشخصه زیرش یه چیز گرد و متورم هست امروز عصر روی پلک در همون نقطه کنی تیره شده، شاید خونریزی شده باشه کمی هم پلک و گونه م مور مور می کنه و حالت بی حسی یا تورم داره در چند روز گذشته فقط قطره ی اشک کقنوعی استفاده کردم چون خیلی چشمم خسته می شد کسی از توصیه ای داره؟ آیا نیاز به دیدن پزشک یا چشم پزشک هست یا باید زمان بدم بهش که تورمش از بی
2021-05-29 19:47:00 #Montreal

من یکبار درباره چشم پزشک برای پرسیدم کسی جوابی نداد لطفا اگه چشم پزشک خوب میشناسین معرفی کنید ممنونم
2018-09-27 21:02:00 #Montreal

من برای کسی سوالی دارم ممنون میشم راهنماییی کنید دوستی با ویزای تورسیتی اینجا هستن ( ونکور )و همسرشون PR هستن منتها خانم هنوز با ویزای تورسیتیی و Msp هم ندارن نیاز فوری به دکتر دارن ایشون چیکار باید کنن؟ برای Msp میتونن اقدامی کنن؟ ممنون میشم از کمکتون??
2021-08-29 16:38:00 #Montreal

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal

حمید ،امیدوارم خوب باشید و ممنون بابت وقتی که میگذارید و پاسخ سوالاتو میدید سوالم اینه میشه تست کرونای شخصی مثبت بشه اما تنها علامتی که داره فرد فقط کمی سوزش گلو روز اول ،و کمی احتقان در دو سه روز بعدش باشه ؟ ایا این علایم کویده قطعا؟ یا ممکنه تست اشتباه دراومده باشه ،اینجور مواقع چکار باید کرد که مطمئن شویم کووید گرفتیم یا نه؟
2021-10-23 17:50:00 #Montreal