Home > پزشکی
Viewed 59 times 2 Answers
0

⁉️من ی دارم‌ که قطعا سوال خیلی از هموطنان هم هست: با توجه به اینکه اکثر پدر مادران در ایران دو دوز واکسن سینوفارم زدند، حال پس از آمدن به کانادا برای رفتن به بسیاری از اماکن نیاز به داشتن پاسپورت کووید هست، نتیجتا حتی با زدن یک دوز واکسن مورد تایید کانادا هم به عنوان دوز تقویتی امکان داشتن کووید پس رو ندارن موضوعی که مطرح هست آیا با توجه به اینکه پس از مدتی ایمنی واکسن سینوفارم کاهش پیدا میکند، میتوان پس از گذشت مدتی مثلا ۶ ماه پس تزریق دوز دوم واکسن سینوفارم، از اول دو دوز واکسن فایزر یا مدرنا

2021-09-13 20:00:00 Montreal پزشکی #واکسن فایزر
2 Reply

درود، سوال خوبي هست در اين مورد كه با چه فاصله اي دو سري متفاوت واكسن را تزريق كنيم و عملا چقدر پايدار خواهد بود، اجازه بديد براي جواب درست اخرين مقالات را يك نگاهي بياندازم بعد خدمتتان عرض مي كنم چون هر هفته اطلاعات جديد ميايد مثلا در كشورهاي عربي به عنوان كمكي دوز سوم فايزر را بعد از ان دو دوز تزريق كردند. و اما پاسپورت واكسن، فكر كنم اولويت دولت در حال حاظر رسيدگي به اوضاع شهروندان و راه اندازي زندگي نسبتا عادي براي شهروندان و انهائي كه ليست واكسن گفته شده را زده اند هست. اينكه عملا توريست كه واكسن معتبر ندارد از بعضي از امكانات يا تفريحات نميتونه استفاده بكند احتمالا در ليست فوريتهاي دغدغه دولت نيست اما با زمان و اجازه ورود توريست ترتيباتي براي اين كار هم خواهند داد.

2021-09-13 23:57:00

با سلام . این سوال من هم هست پدر و مادر من هم با واکسن سینوفارم وارد کانادا شدن از طریق پی آر می خوام اگه امکانش باشه می خوام بدونم تکلیف اینا چی میشه که برای روال زندگی عادی اینجا نیاز به پاسپورت واکسن دارن . آیا زدن دو دوز واکسن مورد تایید مجاز هست ؟

2021-09-14 06:03:00

QAmon

Similar Question:

#واکسن فایزر
Ask a Question