![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ویزای تحصیلی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من همسرم ویزای تحصیلی دارن ، وقتی رفتیم کانادا، میتونم خودم جاب افر بگیزم و اقدام کنم برای اقامت؟؟
2021-09-05 05:43:00 #Canada [ویزای تحصیلی] عمومی
کسی میدونه ویزای تحصیلی ریجکت بشه برای بار اول چقدر امکانش هست بار دوم قبول بشه ؟
2021-09-05 12:25:00 #Canada [ویزای تحصیلی] عمومی
ترم پاییز و زمستان سال گذشته هم کسی برای کانادا ویزا شده؟ویزای تحصیلی
2021-09-10 12:11:00 #Canada [ویزای تحصیلی] عمومی
برای کسب ویزای تحصیلی کانادا باید ایلتس داشته باشم یا تافل؟
2021-09-15 04:09:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] عمومی
شرایط خرید ماشین و گرفتن گواهینامه با ویزای تحصیلی و در ابتدای ورود چیه؟ چه کارهایی باید انجام بشه چه مدارکی نیازه؟
2021-09-17 00:29:00 #Canada [ویزای تحصیلی] عمومی
??? برای ویزای تحصیلی کانادا تمکن مالی لازمه.??? میخواستم بدونم چه مقداره و باید تو حساب من و همسرم که پیوست میشه جدا باشه؟یا ما دوتا یه کیس به حساب میایم و یه تمکن میخوایم؟؟ میشه با سند خونه و ماشین که به اسممونه تمکن رو نشون بدیم؟ متشکر
2021-09-22 04:12:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] عمومی
کسی تجربه داشته که برای ویزای تحصیلی گردش حساب یک ماهه ارائه بده و ویزا بگیره ؟ وکیل گفته پول تمکن یک ماه تو حساب باشه کافیه
2021-09-22 06:11:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] عمومی
من برای ویزای تحصیلی گواهی عدم سوء پیشینه نگرفتم چون جزو مدارکی که سایت اداره مهاجرت میخواست نبود الان میبینم بعضیا میگن لازمه ممکنه ریجکت بشم به خاطرش؟
2021-09-25 15:36:00 #Canada [سایت اداره مهاجرت] عمومی
آیا کسی میدونه که اگه فردی با ویزای توریستی کانادا از داخل کانادا برای ادمیشن و سپس ویزای تحصیلی اقدام کنه، آیا شانس بیشتری برای گرفتن ادمیشن و ویزای تحصیلی داره نسبت به اینکه اینکارو از ایران انجام بده ؟ و اینکه میدونین چقدر زمان میبره تا به کسی که ادمیشن گرفته و داخل کاناداست، ویزای تحصیلی و ویزای ورک پرمیت همسرش رو بدن ؟
2021-09-28 16:24:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] عمومی
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Canada
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Canada
ما پارسال یک خانه pre-construction خریداری کردیم و الان که چند روز به کلوزینگ مانده و لیست هزینه ها توسط وکیلمون برامون ارسال شده ، حدود ۸۰۰۰ دلار اضافه بر چیزیکه انتظار داشتیم فاکتور شده که اصلا نمیدونیم از کجا اومده ! ?? در جدول statement of adjustment یه ردیف به اسم !additional considerations که در پاورقی اینطور توضیح داده: Adjustment constitutes Additional Consideration (not eligible for HST Rebate) in the Sale Price Adjustment آیا کسی خبر داره که این دقیقا چه نوع هزینه ایه و آیا مطالبه این
2021-09-11 18:12:00 #Canada
، کسی اطلاع داره مدارک ترجمه شده ای که برای سفارت میفرستیم اگه ترجمه ده سال پیش باشن مشکلی ایجاد میکنه یا نه برای ویزای کاری
2021-09-04 07:32:00 #Canada
سلام دوستان عزیزممکنه لطفا راهنمایی بفرماییدمن مونترال هستم و میخوام به مامانم که ایران هستند از طریق سامانه میخک وکالت بدم، ممکنه لطفا راهنمایی بفرمایید برای مصاحبه باید حضوری برم؟ و اینکه کجا هست سفارت؟ممنونم ????????
2024-01-17 00:00:00 #Canada
به جای lettet of current employer واسه ویزای کانادا چهچیزهای دیگه میشه ارائه داد نمیخوام شرکتی که الان کار میکنم بفهمه قصد استعفا دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-29 21:21:00 #Canada
من همسرم ویزای تحصیلی دارن ، وقتی رفتیم کانادا، میتونم خودم جاب افر بگیزم و اقدام کنم برای اقامت؟؟
2021-09-05 05:43:00 #Canada