Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزایدانشجویی
Viewed 42 times 0 Answers
0
ب توصیه نامه رو برای دانشگاه ارسال کردم! چقدر زمان میبره برای پاسخش؟ دانشگاه بیشاپ
2021-09-13 05:39:00
Canada
ویزایدانشجویی
#چقدر زمان میبره
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#چقدر زمان میبره
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
برای کالج هم توصیه نامه میخوان؟؟؟
2021-09-01 15:07:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
یا پارسال یه رهن دادم اگر بقدر پول رهن اون ملک اللن بریزم توی حسابم اون اجاره نامه رو ترجمه کنم بزارم توی مدارک تمکنم ؟
2021-09-09 04:23:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
من ی دارم من یک مدرک مستر از یو بی سی دارم الانم دانشجوی پی اچ دی یو بی سی هستم آیا لازمه مدارک ایرانم که یک مستر و لیسانس هست رو برای اکسپرس انتری اضافه کنم حتما توی بخش تحصیلات؟ ممنون میشم کمک کنین.
2021-10-05 15:18:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
من تو سایت سفارت قسمت دی ال آی نامبر رفتم و برای دانشگاه های مثلا ریچموند و ویکتوریا در بریتیش کلمبیا دیدم که قسمت الیجیبل زده بود نه .سوال من اینه که یعنی اگر ما در این دانشگاه تحصیل بکنیم نمیتونیم کار بعد از تحصیل انجام بدیم؟(چون خیلی ایرانیا اونجا تحصیل میکنن)
2021-09-08 04:02:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
مجدد گرامی خواهش میکنم یک نامه متقاعد کننده بصورت جزییات وخلاصه برای آفیسر باید ارسال کنم مربوط Convince the officer to return home after graduation خواهشن به کجا مراجعه کنم که فورمت نامه درست باشه لطفن راهنمایی بفرمایید ???
2021-09-07 09:16:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
41
Views
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal