Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 44 times 0 Answers
0
کارگزاری آگاه من رفتم خودشون اطلاع داشتند و نامه تمکن مالی انگلیسی با مشخصات کامل دادند
2021-09-13 03:10:00
Canada
ویزا
#نامه تمکن مالی
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#نامه تمکن مالی
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00
#Canada
[نامه تمکن مالی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
65
Views
باید نامه تمکن مالی خودم و ساپورترم تو یک روز و تاریخ باشه؟
2021-09-04 05:51:00
#Canada
[نامه تمکن مالی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
48
Views
راجع به نامه تمکن مالی سوال داشتم من باید برای حساب خودم و پدرم که ساپورترم هست نامه تمکن بگیرم میخوام بدونم آیا باید تاریخ گرفتن نامه تمکن از بانک برای خودم و پدرم در یک روز باشه؟یعنی تو یه روز از هر دو حساب تمکن بگیرم؟
2021-09-04 05:57:00
#Canada
[نامه تمکن مالی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
49
Views
در فایل pdf "نمونه نامه تمکن مالی بانک های مختلف" که در گروه به اشتراک گذاشته شده است، گفته شده که در صورت گرفتن تمکن از بورس، بایستی از تبدیل خودسرانه مبلغ ریالی ذکر شده در آن خودداری نماییم سوال من این است که بنابراین، آیا ارائه تمکن مالی از سمت بورس به شکل ریالی، برای افسر اداره مهاجرت قابل قبول است؟ اگر پاسخ بله می باشد، افسر پرونده با چه روشی و بر چه مبنایی اقدام به محاسبه و تبدیل این تمکن به دلار کانادا مینماید؟ سپاس از حسن توجه شما.
2021-09-05 06:35:00
#Canada
[نامه تمکن مالی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
55
Views
برای نامه تمکن مالی فقط کافیه مبلغ به ریال و مشخصات صاحب حساب باشه یا جزییات گردش حساب هم اهمیت داره
2021-09-08 13:04:00
#Canada
[نامه تمکن مالی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
من یکسال دارم کار میکنم تو نامه شغلیم که ضمیمه پرونده ام کردم هم نوشته شده یکسال تو فلان شرکت کار میکنم و حقوقم رو هم زده اداره کار بعد الان نامه تمکن مالی میخام از بانک بگیرم ۱۴ هزار دلار پول بریزم حسابم تابلوست؟ باید تو کاور لتر توضیح بدم از کجا اوردم؟ یا همون نامه که اشتغال به کار دارم کافیه؟
2021-09-10 02:16:00
#Canada
[نامه تمکن مالی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
من جدی این موضوع رو متوجه نمیشم لطفا یکنفر به طور شفاف توضیح بده در نامه تمکن مالی که از بانک دریافت میشه ما درخواست ارائه تمکن از ۴ یا ۶ ماه قبل حساب رو میدیم بانک نامه ای میده که توی یک جدول میزان ورودی و میزان خروجی و مانده حساب مارو مشخص میکنه (Debit, credit,balance) در بخش دیگه ای مشخص میکنه این تمکن از تاریخ فلان تا تاریخ فلان هست مثلا از ۱۳۹۹/۳/۱ تا ۱۴۰۰/۶/۱ حالا موضوع مهم اینه که شما کل مبلغ ورودی به حساب و کل مبلغ خروجی به حساب و مانده حساب رو در بازه زمانی تعیین شده دارید فرض کنید یک ر
2021-09-12 08:30:00
#Canada
[نامه تمکن مالی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
51
Views
با این حساب تو قسمت مالی باید نامه تمکن مالی رو فقط نشون داد چیزه دیگهای هم هست که تو پیام قبلی بهش اشاره نکرده باشید و باید تو مالی بیاریم؟
2021-09-20 13:06:00
#Canada
[نامه تمکن مالی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
نامه تمکن مالی رو میشه از شهرستان هم گرفت؟ و اینکه این نامه انگلیسیه یا فراسیه و باید ببریم ترجمه؟ حسابم از بانک تجارته
2021-09-21 05:10:00
#Canada
[نامه تمکن مالی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
50
Views
، با اینکه من بیشتر از ۱۸ سال سنم هست ولی مادر و پدرم هزینه مهاجرت رو تامین می کنند حالا مشکلی پیش میاد اگر نامه تمکن مالی مربوط به حساب پدر و مادرم باشه؟ مثل اینکه بانک گفته باید پول به حساب خودش ریخته شده باشه
2021-09-23 02:47:00
#Canada
[پدر و مادرم]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
من از کارگزاری بورس که باش کار میکنم نامه تمکن گرفتم، مشکلی نداره؟ به ریال اعلام کرده ، به دلار تبدیل نکرده
2021-09-02 10:39:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
گواهی عدم سو پیشینه رو از کجا باید بگیریم؟ یه گواهی معمولیه که از آگاهی میگیریم؟ و اینکه آیا ویژگی خاصی داره این گواهی؟ ینی باید به طرف بگیرم برای کانادا میخوام گواهی بگیرم؟
2021-09-16 17:53:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
57
Views
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
#Canada
0
Votes
0
Answers
65
Views
برای تای مالی اگه سندی به نام خودمون نداشته باشیم مشکل پیش میاد؟ میخوام ببینم کسی همچین تجربه ای داشته!؟ چون اکثرا میبینم سند خونه به نام خودشون یا همسرشون دارن
2021-09-07 15:51:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
واسه تمکن مالی دقیقا باید چیکار کرد؟ آیا واقعا چند ماه پول باید تو حساب بمونه ؟ کسی اگه تجربه ای داره لطفا من رو راهنمایی کنه اطلاعات متفاوتی دریافت کردم بعصی ها میگن ۱ روزه با چندتا حساب مختلف میشه این کار رو کرد
2021-08-29 13:50:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
61
Views
ی که پذیرش ترم پاییز داشتند و بعد از سابمیت ویزا به ترم زمستان دیفر کردند ، پذیرش جدید رو وبفرم زدند اعلام کنند؟
2021-09-26 15:41:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
برای بحث تمکن به خاطر تورم من پولم را در بورس گذاشتم و حالا میخوام بفروشم و نامه تمکن یک روزه بگیرم اگر در کاور لتر مالی بگم که محل پول از فروش سهامم بوده و نامه تمکن سازمان بورس را هم بگیرم اوکی هست یا توضیح بیشتری باید بدم؟ ممنونم.
2021-08-30 07:51:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
51
Views
#Canada
0
Votes
0
Answers
65
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal