، من ویزای دانشجویی دارم و برای پدر و مادرم ویزای توریستی گرفتم سال ۲۰۱۹ ولی بدلیل کرونا پدر و مادرم نتونستن سال گذشته بیان به کانادا پدر و مادرم دو دوز واکسن سینوفارم زدن براشون نامه آتوریزیشن نوشتم و دلیل آمدنشون رو توضیح دادم که بیش از سه سال هست همدیگر رو ندیدیم و بسیار دلتنگ هستیم ( یعنی در واقع علت مسافرت دیدار هست )ولی بعد از ده روز ریفیوز کردند ممکنه لطفا راهنمایی کنید آیا راهی هست که پدر مادرم بتونن بیان؟ بلیط هم از قطر ایرلاین از سال گذشته خریدن.
2021-09-12 19:32:00 Montreal عمومی #پدر و مادرممتاسفانه طبق قانون جديد با ويزاي توريستي فقط بايد واكسن هاي مورد تاييد و زده باشن تا بتونن بيان.
2021-09-13 19:50:00
یعنی علت رد شدنشون واکسن سینوفارم بوده و اگر کسی این واکسن رو زده باشه به هیچ عنوان نمیتونه وارد کانادا بشه ؟
2021-09-14 00:31:00
درود مادريكى ازدوستان من دودزواكسن سينوفارم درايران زدندبامراجعه به انستيتوپاستورتاييديه گرفتندكه يك دزهم دركانادا واكسن بزنندالان هم درمونترال هستند ميتوانيدازداروخانه خانم دكتررياحى هم اطلاعات دقيقتر بگيريد موفق باشيد البته قرنطينه هم بودند
2021-09-14 00:40:00
درود بر شما سپاسگزارم بابت راهنماییتون
2021-09-14 00:49:00
مادر ایشون به هرحال مجاز به اومدن به کانادا بودن و نیازی به پاستور رفتن نداشتن، شاید منظورتون اینه که رفتن برای مشاوره پزشکی که ببینن واکسن دیگه میتونن بزنن یا نه، درسته؟ کانادا افرادی که سینوفارم زدن واکسینه محسوب نمیکنه، تایید موسسه پاستور هم مهم نیس مگر برای افرادی که استرازنکا زدن. بعضی ویزیتورها حتی اگر واکسینه نباشن اجازه ورود دارن که مادر دوستتون جزو این دسته بودن.
2021-09-14 01:33:00

Similar Question:

درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00 # عمومی

سلام دوستانمیشه لطفا منو راهنمایی کنید????من برای پدر و مادرم برای بار اول اقدام کردم و ریجکت شدن، برای بار دوم فقط برای مادرم اقدام کردم که دوباره ریجکت شدن.اطلاعاتی در این باره دارید؟
2023-10-22 00:00:00 # عمومی

سلام کسی دکتر خانواده میشناسه که پذیرش کنن ، من پسرم ۷ ساله هست. و با توجه به مدرسه و ویروسی بودن محیط بچه ها هنوز پیدا نکردیم و کلی مشکل داریم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal

خوب هستید؟ من 40ساامه و مجرد فوق لیسانس مهندسی دارم ولی معدل لیسانس و فوقم پایینه آیلتس 6هم دارم هفتصد میلیون هم دارم سابقه کار ندارم با توجه به رزومه من،به من ویزای دانشجویی نمیدن به نظرتون چجوری میتونم بیام کانادا؟ ممنون میشم ?
2021-09-30 19:55:00 #Montreal

کسی اطلاع داره که در ویزای دانشجویی برای گرفتن ویزای همسر چه مدرکی لازمه؟یعنی سند ازدواج لازمه یا شناسنامه ها کافیه؟
2021-08-28 19:13:00 #Montreal

دوستان من هم گواهینامه آمریکا را دارم و هم گواهینامه ایران. بنظر شما هنگام درخواست گواهینامه کانادا کدام را ارائه کنم؟
2024-01-17 00:00:00 #Montreal

سلام دوستان کسی میدونه دقیقا توی قسمت Purpose of Travel چی باید آپلود کنم ؟و برای Proof of Relationship به جز ترجمه ی شناسنامه ی پدر و مادر چه مدرک دیگه ای نیاز هست؟
2023-10-19 00:00:00 #Montreal

سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Montreal