Home > عمومی
Viewed 59 times 5 Answers
0

، من ویزای دانشجویی دارم و برای پدر و مادرم ویزای توریستی گرفتم سال ۲۰۱۹ ولی بدلیل کرونا پدر و مادرم نتونستن سال گذشته بیان به کانادا پدر و مادرم دو دوز واکسن سینوفارم زدن براشون نامه آتوریزیشن نوشتم و دلیل آمدنشون رو توضیح دادم که بیش از سه سال هست همدیگر رو ندیدیم و بسیار دلتنگ هستیم ( یعنی در واقع علت مسافرت دیدار هست )ولی بعد از ده روز ریفیوز کردند ممکنه لطفا راهنمایی کنید آیا راهی هست که پدر مادرم بتونن بیان؟ بلیط هم از قطر ایرلاین از سال گذشته خریدن.

2021-09-12 19:32:00 Montreal عمومی #پدر و مادرم
5 Reply

متاسفانه طبق قانون جديد با ويزاي توريستي فقط بايد واكسن هاي مورد تاييد و زده باشن تا بتونن بيان.

2021-09-13 19:50:00

یعنی علت رد شدنشون واکسن سینوفارم بوده و اگر کسی این واکسن رو زده باشه به هیچ عنوان نمیتونه وارد کانادا بشه ؟

2021-09-14 00:31:00

درود مادريكى ازدوستان من دودزواكسن سينوفارم درايران زدندبامراجعه به انستيتوپاستورتاييديه گرفتندكه يك دزهم دركانادا واكسن بزنندالان هم درمونترال هستند ميتوانيدازداروخانه خانم دكتررياحى هم اطلاعات دقيقتر بگيريد موفق باشيد البته قرنطينه هم بودند

2021-09-14 00:40:00

درود بر شما سپاسگزارم بابت راهنماییتون

2021-09-14 00:49:00

مادر ایشون به هرحال مجاز به اومدن به کانادا بودن و نیازی به پاستور رفتن نداشتن، شاید منظورتون اینه که رفتن برای مشاوره پزشکی که ببینن واکسن دیگه میتونن بزنن یا نه، درسته؟ کانادا افرادی که سینوفارم زدن واکسینه محسوب نمیکنه، تایید موسسه پاستور هم مهم نیس مگر برای افرادی که استرازنکا زدن. بعضی ویزیتورها حتی اگر واکسینه نباشن اجازه ورود دارن که مادر دوستتون جزو این دسته بودن.

2021-09-14 01:33:00

QAmon

Similar Question:

#پدر و مادرم
Ask a Question