Viewed 59 times 2 Answers
0
من احتمالا فقط دوز اول واکسن را می زنم و دوز دوم در ایران نیستم گفتند باید دو هفته در هتل قرنطینه بشم سوال اولم اینه که به محض ورود به خاک کانادا در همان تورنتو در هتل باید قرنطینه بشم سوال دوم اینه که باید با پرواز بیام مونترال و در هتل قرنطینه بشم؟ سوال سوم اینه که لیست هتلها و قیمت های انها را از کجا می تونم ببینم؟ لطفا من را راهنمایی نمایید با تشکر
2021-09-12 15:37:00 Montreal دانشگاه #واکسن
2 Reply
قرنطینه هتل اجباری نیست. دو هفته هر جایی بجز هتل هم میتونید قرنطینه بشین. یه سری شرایط باید داشته باشه
2021-09-12 15:45:00
مرسی از راهنمایی تون این که خیلی بهتره به خاطر هزینه های هتل من شرایطش را از کجا می تونم پیدا کنم
2021-09-12 16:35:00

Similar Question:
#واکسن

من احتمالا برای ترم وینتر پذیرش دکتری میگیرم ولی هنوز برای اپلای تو سایت دانشگاه اقدام نکردم و میدونم که ددلاینش تا ۱ اکتبره اگر بخوام بازه زمانی یک ماهه تو سایت نظام وظیفه مشخص کنم و وثیقه بزارم، حداکثر چقدر طول میکشه تا دانشگاه اکسپت بده و از اون زمان به بعد چقدر زمان میبره تا سفارت وقت بده مشکلم تو تعیین این بازه زمانیه
2021-08-30 02:39:00 #Montreal

من جواب پذیرش اومد و خداروشکر پذیرش بهم دادن فقط گفتن باید اصل مدرک و ترجمه را سابمیت کنم و ۱۰۰ دلار هم دیپازیت بدم من قبل مدرک و ریز نمراتم را آپلود کرده بودم مجدد باید ارسال کنم؟
2021-08-29 08:50:00 #Montreal