![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
برای یکنفر ۱۵۰۰۰+۱۱۰۰۰=۲۶۰۰۰ تا
2021-09-12 01:40:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#تمکن مالی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای ترجمه سند ملک ، شناسنامه ، فیش حقوقی و تمکن مالی فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه یا باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟؟ برای سند ملک ترجمه تمامی صفحات لازمه یا فقط صفحه اول کافیه؟
2021-08-31 04:10:00 #Vancouver [تمکن مالی] دانشگاه
من برام شبهه ایجاد شده دربارهی اینکه مدرک اثبات تمکن مالی رو دانشگاه هم موقع پذیرش میخواد یا فقط برای سفارت خونست و بعد از پروسه اپلای؟
2021-08-31 04:48:00 #Toronto [تمکن مالی] دانشگاه
ممنون میشم پاسخ بدن سوال در مورد تمکن مالی داشتم با توجه به اینکه دلار تو ایران متغییره و به سرعت بالا میره ، کار عاقلانه ای نیست دلار یا ملک و خونه و رو تبدیل به ریال کنم و ۶ ماه تو بانک نگه دارم از طرفی باز کردن حساب ارزی هم خییییلی ریسک داره چون ممکنه دولت دلار بگیره و دلار پس نده که این اتفاق در سال ۱۳۹۰ افتاده سوال ایا راهی هست که با یکی از ی که در کانادا هست یک حساب مشترک باز کرد و دلار ها رو به کانادا انتقال داد و اون رو به عنوان تمکن نشون داد ؟ (برای برنامه دانشجویی میخوام اقدام کنم ) ت
2021-09-10 11:35:00 #Saskatoon [باز کردن حساب] دانشگاه
من شنیدم نامه تمکن مالی بانک شهر واسه دلار کانادا با نرخ ۷۵۰۰ تومان محاسبه می کنه درسته؟
2021-09-11 04:27:00 #Nova scotia [نامه تمکن مالی] دانشگاه
دارم برای شخصی که فاند کامل دکتری داره تمکن مالی که باید خودش بزاره برای بانک چند تومان باشه خوبه حدود ۲۲۰ میلیون تومان کافی هست لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-11 13:48:00 #Montreal [تمکن مالی] دانشگاه
دارم برای شخصی که فاند کامل دکتری داره تمکن مالی که باید خودش بزاره برای بانک چند تومان باشه خوبه حدود ۲۲۰ میلیون تومان کافی هست لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-11 13:48:00 #Montreal [تمکن مالی] دانشگاه
، می خواستم بدونم نامه ی تمکن مالی برای دانشگاه هم مهمه یا برای سفارت فقط باید آمادش کنیم؟ چون من پولم نقد نیست، اگه از الان نقد بشم برای 2022 که جواب اپلایم میاد، خیلی ضرر می کنم با این حجم از تورم، تازه هنوز معلوم نیست جوای اپلایم مثبت میاد یا منفی
2021-09-11 23:58:00 #Montreal [تمکن مالی] دانشگاه
کسی از مقدار تمکن مالی و نرخ محاسبه دلار برای تمکن مالی ویزای اسکیل خبر داره؟ من میخوام سابمیت کنم به مشکل خوردم در این مورد
2021-09-12 03:44:00 #Alberta [برای تمکن مالی] دانشگاه
برای ترجمه سند ملک ، شناسنامه ، فیش حقوقی و تمکن مالی فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه یا باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟؟ برای سند ملک ترجمه تمامی صفحات لازمه یا فقط صفحه اول کافیه؟
2021-08-31 04:10:00 #Montreal
، می خواستم بدونم نامه ی تمکن مالی برای دانشگاه هم مهمه یا برای سفارت فقط باید آمادش کنیم؟ چون من پولم نقد نیست، اگه از الان نقد بشم برای 2022 که جواب اپلایم میاد، خیلی ضرر می کنم با این حجم از تورم، تازه هنوز معلوم نیست جوای اپلایم مثبت میاد یا منفی
2021-09-11 23:58:00 #Montreal
بنظرتون با ایلتس ۶.۵ و دولینگو ۱۳۰ و معدل ۱۵ شانسی دارم برای این دانشگاه؟؟ رشتهeducational technology
2021-08-31 04:06:00 #Montreal
من واسه رشته Kinesiology مک گیل با یه استادی مصاحبه داشتم بهم گفتن باید اول اپلیکیشن این رشته رو پر کنم بعد دانشگاه خودش تصمیم میگیره فاند بده یا نه، کسی میدونه روال کار این دانشگاه چه جوریه؟ آخه دانشگاههای دیگه وقتی با استادی مصاحبه می کنیم خود استاد می گه وضعیت فاندشو، ولی ایشون فقط به من گفت رزومه خوبی داری اپلای کن
2021-09-02 07:09:00 #Montreal