![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
آیا بنیاد پریا یا جاهای مشابه به کسانی که دانشجو یا کم درآمد هستند برای کارهای دندونپزشکی کمک میکنه؟ من دندون درد بدی دارم و نیاز به پرکردن و احتمالا عصب کشی دارم.اما متاسفانه بجز اوهیپ بیمه دیگری ندارم و قیمتها هم بالاست.ممنون میشم اگر راهی هست بهم بگید
2020-12-12 12:00:02 Toronto پزشکی # #بنیاد پریا #دانشجو #دندانپزشکی #بیمه #عصب کشی #دندان درد![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#بنیاد پریا
#دانشجو
#دندانپزشکی
#بیمه
#عصب کشی
#دندان درد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
#دانشجو
کسی در محدوده آدرس 6500 Pl Robert Joncas, Saint-Laurent, QC H4M 2Z5 هستش؟ امکانش هست برای دو نفر دانشجو که تازه وارد هستن و توی قرنطینه هستند یه مقدار خرید انجام بده؟ هزینه پرداخت میشه
2021-09-05 15:24:00 #Montreal [امکانش هست] پزشکی
کسی بیمه دندانپزشکی در تورنتو که راضی بوده باشه، ممنون میشم معرفی کنین.
2021-09-10 13:10:00 #Montreal [تورنتو] پزشکی
#عصب کشی
اساتید محترم از اساتید دندانپزشک داشتم یکی از دندانهای اسیایی من قبلا پر شده مدتی قبل در ایران وقتی چیز سرد میخوردم برای چند ثانیه درد می امد و بعد خوب میشد مجدد به دندانپزشک مراجعه کردم معاینه کرد و گفت مشکل خاصی نداره و تا وقتی که دردش اذیتت نمیکنه دستش نزن بعدا باید عصب کشی بشه الان که در کانادا هستم یک درد خفیف اما دائمی داره که توی گوشم هم احساس میشه با اب سرد حتی در حد اینکه از لوله هم باشه شدید درد میاد و مجدد دردش خفیف میشه میخواستم بدونم باید عصب کشی بشه؟ و اگر بله حدود هزینش چقدر هست
2021-11-12 15:42:00 #Canada [میخواستم بدونم] پزشکی
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Toronto
من یک مشورتی میخواستم از دیروز من پسرم بردم دندان پرشکی کلینیک apple tree dental برای معاینه متاسفانه تعدادی از دندانهاش نیاز به پرکردگی داره دکتر گفت چون که یکمم میترسه بهتره با بیهوشی انجام بدیم و همرو باهم میخواستم ببینم کسی هست تجربه مشابه داشته باشه؟! پروسش چجوریه اصلا خطر داره نداره؟! دکتر اونجا که گفت خطری نداره و متخصص از بیمارستان میاد و اینا ولی من گفتم از شما هم مشورت بگیرم؟! پسرم ۶سال و نیمشه ممنون میشم نظراتتون بهم بگین???
2021-09-21 08:25:00 #Toronto
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Toronto
برای کسانی که ضعف سیستم ایمنی دارند، فاصله دوز دوم و دوز سوم چه مدتی توصیه شده؟ ممنون
2021-09-22 10:38:00 #Toronto