Viewed 54 times 1 Answers
0
، من چون تازه یک ماه پیش دفاع کردم و پس فردا نامه فارغ التحصیلی مو میگیرم اگه دانشگاه اوکی باشه که بدون اصل دانشنامه بهم پذیرش قطعی و نه کاندیشنال بده (ترم وینتر)، آیا واسه سفارت هم میشه توضیح داد شرایطو تا بعدا مثلا بگیرم؟ چون یکم طول میکشه
2021-09-11 16:20:00 Canada مهاجرت #یک ماه پیش
1 Reply
سلام و وقت شما بخیر. در صورتی که نامه پذیرش به صورت قطعی به شما داده شده باشد شما می توانید در نامه توضیحی تان موضوع دریافت با تاخیر اصل دانشنامه را توضیح بدهید و بعد از دریافت این مدرک و ترجمه رسمی آن، مدرک مزبور را از طریق «وب فرم» به سفارت کانادا ارسال کنید.
2021-09-13 12:26:00

Similar Question:
#یک ماه پیش

ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada [یک ماه پیش] مهاجرت

، من لیسانس عمران و معدل ۱۳/۳۶ و با سابقه کار ۱۲ سال میشه منو راهنمایی بکنین که از کدوم دانشگاه میتونم پذیرش بگیرم برا فوق لیسانس تو کانادا
2021-08-30 10:24:00 #Canada

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Canada

من در حال آپلود مدارکم برای CEC هستم من چون پاسپورت قبلیم رو به اتمام بود، پاس جدید گرفتم در پاس جدید هیچ ویزا یا استمپی ندارم حتی ویزای دانشجوییم در پاس قبلیم بود سوال من اینجاس باید در داکیومنت ها پاسپورت قبلیم و هم بزارم یا فقط پاس جدید مهمه؟
2021-08-30 17:00:00 #Canada

من هنوز مدرک فوق لیسانسم دستم نیومده چون تازه دفاع کردم، ولی آیلتس دارم و با لیسانس هم حداقل امتیاز و میارم میخواستم بدونم میتونم پروفایلم و ایجاد کنم و تو پول باشم که شانسم و امتحان کنم و بعد از اینکه فوقم اومد، دوباره پروفایلم و آپدیت کنم؟ در ضمن تیک استانی رو هم میخوام بزنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-09-29 16:42:00 #Canada

من تازه عضو گروه شدم و ممنون میشم راهنمایی کنید امتیاز من تو ساسکوچیان ۶۳ بود، آیا شانسی دارم برای گرفتن دعوتنامه؟
2021-08-30 11:58:00 #Canada

ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada

دوستان میتونیم برای تایم باز کردن ارشد ایران ثبتنام کنیم از معافیت اون استفاده کنیم بعد هروقت کارا اوکی شد انصراف بدیم؟از لحاظ نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد؟
2023-02-10 00:00:00 #Canada