![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
میتونید به هر دو بزنید
2021-09-11 12:56:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#اوتاوا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من بیش از ۱۱ هفته از سابمیت ویزام میگذره همزمان، ادمیشنم رو از پاییز به زمستان دیفر کردم ۱ الان زمان مناسبی هست ک وبفرم بزنم؟ ۲ میشه داخل ی وبفرم، همزمان هم ازشون بخوام سریع تر بررسی کنن و هم نامه ی ادمیشن و فاند جدیدم رو سابمیت کنم؟ ۳ وبفرم رو باید ب اوتاوا بزنم یا آنکارا ک بایو رفتم؟
2021-09-17 07:19:00 #Canada [سابمیت ویزا] ویزا
من از دانشگاه وسترن و اوتاوا ادمیشن دارم برای فوق مهندسی عمران! فارغ از هر مسئله مالی یا آب و هوایی و فقط با در نظر گرفتن احتمال ویزا شدن با کدوم دانشگاه سابمیت کنم ؟! لطفا بر اساس آمار و مشاهدات بفرمایید نه حدسیات!
2021-10-04 16:07:00 #Canada [دانشگاه وسترن] ویزا
واسه تمکن مالی دقیقا باید چیکار کرد؟ آیا واقعا چند ماه پول باید تو حساب بمونه ؟ کسی اگه تجربه ای داره لطفا من رو راهنمایی کنه اطلاعات متفاوتی دریافت کردم بعصی ها میگن ۱ روزه با چندتا حساب مختلف میشه این کار رو کرد
2021-08-29 13:50:00 #Canada
من بیش از ۱۱ هفته از سابمیت ویزام میگذره همزمان، ادمیشنم رو از پاییز به زمستان دیفر کردم ۱ الان زمان مناسبی هست ک وبفرم بزنم؟ ۲ میشه داخل ی وبفرم، همزمان هم ازشون بخوام سریع تر بررسی کنن و هم نامه ی ادمیشن و فاند جدیدم رو سابمیت کنم؟ ۳ وبفرم رو باید ب اوتاوا بزنم یا آنکارا ک بایو رفتم؟
2021-09-17 07:19:00 #Canada
،کسی لینکی داره از نحوه درخواست واسه آفیسر نوت بعد از ریجکتی؟من ریجکت شدم میخوام جزییات دلایلی که ریجکت کرده رو بدونم،نیاز به درخواست آفیسر نوت دارم ممنون میشم کمکم کنید
2021-10-04 17:33:00 #Canada
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00 #Canada
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada