![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
0
درباره سابقه بیمه ما از سایت بیمه تامین اجتماعی سه نوع سابقه میتونیم بگیریم اولیش بهش میگن سابقه تلفیقی که سالها و ماه ها و تعداد روز بیمه هر ماه را نشان میدهد و در انتها مینویسد مثلا ده سال و هفت ماه و هفت روز و اسمی از نام شرکت نمیاورد نوع دوم و سوم همان ها را مینویسد و نام شرکت ها را هم مینویسد و نوع سوم علاوه بر اینها میزان دستمزد را هم ذکر میکند حالا ما باید کدام را بگیریم؟ ممنون
2021-09-10 07:30:00 Saskatoon مهاجرت #بیمه تامین اجتماعی
1 Reply
اون مدلي را بگيريد كه اسم شركت هست ولي دستمزد داخلش نيست
2021-09-10 10:59:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#بیمه تامین اجتماعی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من الان سوابق مدیریتی تو حیطه ورزشی دارم ولی سوابق بیمه تامین اجتماعیم از آموزش پرورش رد شده الان میتونم برای ناک های 0 که مشاغل مدیریتی هست اقدام کنم؟
2021-09-17 06:34:00 #Saskatoon [بیمه تامین اجتماعی] مهاجرت
درباره express entry داشتم من تقریبا یک هفته مهلت دارم که مدارک را تکمیل کنم و سابمیت کنم ولی هنوز متاسفانه منتظر گرفتن گواهی عدم سوپیشینه هستم آیا باید دعوتنامه رو withdrawal کنم یا راه دیگه ای هست که بتونم بعدا مدارک رو بفرستم
2021-08-30 10:52:00 #Saskatoon
من ۳ سال سابقه کار دامپزشکی دارم اما بیمه رد نکردم میخواستم بدونم الان که سابقه بیمه ندارم بازم سابقه کارم حساب میشه یا باید حتما سابقه بیمه داشته باشم؟
2021-08-29 12:56:00 #Saskatoon
ما از دو بانک مختلف که تمکن مالی گرفتیم ، نرخ ارز دلار توی این دو تا متفاوته یکی سه هزارتومن زده و دیگری هجده هزار تومان یکی به قیمت دولتی و دیگری به قیمت آزاد زده آیا این در نهایت مشکلی به وجود میاره؟ لازم در کلاینت اینفو توضیحی در این مورد بدم به افسر مربوطه؟
2021-09-04 08:40:00 #Saskatoon
، ، کسی تا حالا از سایت meublesrd خرید کرده؟ وسایل خونه میفروشه، سایت معتبریه؟
2021-09-19 00:56:00 #Saskatoon