Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 45 times 0 Answers
0
بخشید کسی در مورد نوعی از پی ار که old fashion معروف جاب افر نمیخواد ۴ سال سابقه کار مرتبط ایلس جنرال ۵/۵ ایچ میخواد اطلاعی دارین؟اسمش استانی انتاریو شهر تورنتو هستش
2021-09-10 05:00:00
Canada
عمومی
#سال سابقه کار
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#سال سابقه کار
راهنمایی میخوام ازتون سپیده هستم کارشناس ارشد مدیریت و استاد دانشگاه، ۳۱ سالمه همسرم ۳۳ ساله و فوق دیپلم برق شرکت مهندسی برق داره و خودش رئیس هیئت مدیره شرکت با بیش از ده سال سابقه کار، کلاس آیلتس میریم اما هنوز امتحان ندادیم، و یک پسر ۷ ساله داریم، با توجه به شرایط به نظر شما بهترین راه مهاجرت برای ما چی میتونه باشه؟
2021-09-01 13:24:00
#Canada
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
وقتتون به خیر ، میخواستم به مشورت ازتون بگیرم اگه وقتشو داشته باشین ? من ۲۴ سالمه ، اخرین مدرک تحصیلیم هم دیپلم و پیش دانشگاهی هست ، ۳ سال سابقه کار دارم و زبان فرانسه هم بلدم در حد b2 من برای فرانسه اقدام کردم ولی متاسفانه ریجکت شدم ، میخواستم خودمو اماده کنم برای سپتامبر سال بعد برای دانشگاه کانادا (ترجیحا کبک) برای مقطع لیسانس اقدام کنم ، سوالی که دارم اینه که اینکه من اخرین مدرک تحصیلیم دیپلم هست ممکنه امتیازخیلی منفیی باشه برام؟ اوضاع صدور ویزا چطوره؟ فرانسه که خیلی سخت ویزا میده ، کانادا
2021-09-05 11:08:00
#Montreal
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
از بزرگوران کسی هست که بتونه بنده رو در زمینه اقامت کاری کانادا راهنمایی کنه ، ارشد شیمی35ساله،شاغل در پتروشیمی،9سال سابقه کار ،متاهل
2021-09-08 00:58:00
#Montreal
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
شما اطلاع دارید شرایط سنی چه طوریه من ۱۵ سال سابقه کار دارم و۳۹ سالمه آیا الان دیره برای اقدام کرد
2021-09-15 15:51:00
#Canada
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
من برنامه نویسم، ۱۰ سال سابقه کار دادم و کلی پروژه ۳۷ سال دارم میشه برای skill work و یا job offer اقدام کرد؟
2021-09-17 07:34:00
#Canada
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته بیزینس از دانشگاه استانبول هستم و قبل از اون هم دانشجوی مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت هستم دو سال سابقه کار در شرکت رتبه بندی اعتباری سازمان بورس و اوراق بهادار رو دارم و دو سال سابقه کار در یک شرکت تجاری بین المللی (در کشور ترکیه) بعنوان کارشناس مالی دارم میخواستم ببینم امکان دریافت پذیرش تحصیلی و یا جاب آفر هست؟ اگر کسی باشه که به تفصیل راهنمایی کنه ممنون میشم
2021-09-26 01:32:00
#Canada
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
من لیسانس الکترونیک دارم ۱۰ سال سابقه کار در شرکت دانش بنیان را دارم.کسی میدونه با ویزای دانشجویی برم یا ویزای کار؟؟کدومش راحتره؟؟
2021-09-29 02:35:00
#Canada
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
بنده لیسانس فناوری اطلاعات گرایش امنیت اطلاعات دارم و دو الی سه سال سابقه کار مرتبط در ایران و شروع کردم خوندن آیلتس به نظرتون با این شرایط میتونم امیدی به جاب آفر در کانادا داشته باشم و اگه آره شرایطش چیه؟ ممنون میشم اگه هریک از ی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن.. ??
2021-09-29 13:08:00
#Canada
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
من دنبال کار پارت تایم هستم در مونترال ۳ سال سابقه کار مالی و سهام دارم و ۱ سال و نیم مارکتینگ و customer service و ۲۷ سالمه و دانشجوی دانشگاه hec هستم ممنون میشم اگر موقعیت شغلی بود اطلاع بدید
2021-09-29 16:35:00
#Montreal
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
من دنبال کار پارت تایم هستم در مونترال ۳ سال سابقه کار مالی و سهام دارم و ۱ سال و نیم مارکتینگ و customer service و ۲۷ سالمه و دانشجوی دانشگاه hec هستم ممنون میشم اگر موقعیت شغلی بود اطلاع بدید
2021-09-29 16:37:00
#Montreal
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
12
Views
سلام وقت بخیر سال نو میلادی رو تبریک میگم به تمام اعضای گروه ببخشید یه سوال داشتم کسی اطلاع داره که برای پدر و مادر بالای هفتاد سال برای دعوتنامه و ویزا شدن احتیاجی به انگشت نکاری ترکیه هست
2024-01-01 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
6
Views
سلام وقت بخیر لطفا اگر کسی در مورد خرید ماشین van cargo ford یا banz sprinter که از کجا و چه کسی میشه خرید کرد اطلاع دارد ممنون میشم راهنمایی کند ????????
2024-01-15 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
3
Views
سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
6
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
آقا متفاوت کسی که از مو مصنوعی استفاده میکنه تو فرودگاه واسش مشگلی پیش نمیاد؟ تو پاسپورت عکس با مو مصمنوعیه ولی از پاس استفاده نشد تجربه ی ندارم ب نظرتون دردسر نمیشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-21 03:24:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
مربی فیتنس(fitness trainer) و بدنسازی با بیش از ۱۵ سال تجربه در خصوص کاهش وزن و سایز ، افزایش وزن وسایز ،فرمدهی ، TRX ، ایروبیک ، CX،حرکات اصلاحی در خدمت شما عزیزان به صورت کلاس online و همچنین کلاس حضوری در منطقه های Richmond Hill, NewMarket, Aurora, and Keswick در منزل و یا کاندو شما میباشم در صورت نیاز پیام دهید متشکرم????☺️????
2024-01-17 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
5
Views
دوستان چندتا سوال برای مدارک پی ار دارم کجا میتونم بپرسم؟
2024-01-15 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
5
Views
میدونید برای خرید مبدل پریز برق دستگاه برقی ای مثل سشوار که از ایران اوردم کجا باید برم؟
2021-09-05 16:06:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal