![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#قبل از پرواز
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
، برای تست PCR قبل از پرواز در تهران، هر مرکزی که این تست رو انجام میده میتونم برم یا حتما باید مرکز خاصی که دولت کانادا اعلام میکنه باشه؟ مرسی
2021-09-13 02:05:00 #Montreal [قبل از پرواز] عمومی
برای تست کرونای قبل از پرواز کجا باید برم که قیمت مناسب داشته باشه
2021-10-03 14:10:00 #Montreal [قبل از پرواز] عمومی
سوالی داشتم لطفا راهنمایی بفرمائید مسافری از تهران میخواد بیاد کانادا برای انجام تست کرونا قبل از پرواز هر جایی که تست را انجام میدهند قابل قبول هست یا فقط باید جاهای خاصی که مورد قبول فرودگاه باشه برود البته مسافر ساکن شهرستان هست
2021-10-03 17:21:00 #Toronto [قبل از پرواز] عمومی
اگر کسی راجع به تست PCR برای قبل از پرواز از کانادا به ایران اطلاع داره راهنمایی کنه و یا لینکش رو به من توخصوصی بفرسته ممنون?
2021-10-09 17:27:00 #Vancouver [قبل از پرواز] عمومی
سلام دوستان کسی میدونه دقیقا توی قسمت Purpose of Travel چی باید آپلود کنم ؟و برای Proof of Relationship به جز ترجمه ی شناسنامه ی پدر و مادر چه مدرک دیگه ای نیاز هست؟
2023-10-19 00:00:00 #Toronto
سلام دوستانممنون ميشم اگه كسي بتونه براي ثبت نام مدرسه به من كمك كنه.مادرم ويزاي توريتسي رو به ورك پرميت تبديل كردن و مشغول به كار هم شدن. من چطوري ميتونم براي ثبت نام مدرسه برادرم از طريق ورك پرميت مادرم اقدام كنمسپاس از راهنمايي شما
2024-01-14 00:00:00 #Toronto
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Toronto