![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ساسکاچوان
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از ی گروه کسی هست که Leadership in post secondary education در دانشگاه ساسکاچوان بخونه؟ سپاسگزارم از توجه شما.
2021-09-03 07:07:00 #Saskatoon [دانشگاه ساسکاچوان] دانشگاه
در ونکوور و کبک و ساسکاچوان و نوااسکوشیا چه دانشگاه هایی رشته ی مکانیک و مکانیک حرارت و سیالات و رشته ی برنامه نویسی کامپیوتر(هر شاخه ای )رو دارن؟ تشکر.
2021-09-08 11:08:00 #Nova scotia [دانشگاه] دانشگاه
در ونکوور و کبک و ساسکاچوان و نوااسکوشیا چه دانشگاه هایی رشته ی مکانیک و مکانیک حرارت و سیالات و رشته ی برنامه نویسی کامپیوتر(هر شاخه ای )رو دارن؟ تشکر.
2021-09-08 11:08:00 #Ontario [دانشگاه] دانشگاه
2021-09-08 11:21:00 #New brunswick [دانشگاه] دانشگاه
2021-09-08 11:41:00 #Toronto [دانشگاه] دانشگاه
من ایمیل لتر او اینترست از البرتا دریافت کردم که گفتن اگه تمایل به اپلای دارم باید در دو هفته از طریق ایمیل بهشون اطلاع بدم می خواستم ببینم من که فامیل ندارم اونجا شانسی برای نامینیت دارم؟ حداقل امتیاز داره البرتا؟ خودم برای ساسکاچوان هم پرونده فرستادم و منتظر نتیجه هستم و تو ساسکاچوان هم فامیل دارم
2021-09-08 14:49:00 #Alberta [نامینیت] دانشگاه
با توجه به اینکه آلبرتا نفت و گاز داره آیا اگر کسی تجربه کار در زمینه ابزاردقیق نفت و گاز در ایران داشته باشه میتونه اونجا کار گیر بیاره؟ اگر تجربه و اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید آلبرتا هم مثل ساسکاچوان برنامه خاص مهاجرتی داره یا نه ؟ اگر اطلاعاتی دارید به اشتراک بگذارید، آیامحدودیت سنی برای ادامه تحصیل در مقطع فوق یا دکتری در دانشگاه های آلبرتا وجود داره؟ مثلا میشه با ۴۵ سال سن برای مقطع فوق یا دکترا پذیرش گرفت؟ اصولا چه روشی برای مهاحرت درسنین ۴۵ سالگی پیشنهاد می کنید؟ لطفا هر کسی در زمی
2021-09-09 07:27:00 #Alberta [دانشگاه] دانشگاه
، کسی اینجا دانشجوی ریاضی یا علوم کامپیوتر هست؟ (در حال تحصیل در دانشگاه ساسکاچوان) یه سری سوال درباره هزینهها و مدارک لازم برای اپلیکیشن آنلاین داشتم.
2021-09-11 23:47:00 #Saskatoon [دانشگاه ساسکاچوان] دانشگاه
کلاس ATE801 چجوری برگزار میشه؟ هیچ اطلاعاتی توی PLAN یا Moodle نیست درموردش :/
2021-09-02 19:10:00 #Saskatoon
گروهی هست در مورد زندگی در شهر اتاوا، پیدا کردن خانه و کار ؟ ممنون میشم اگر باشه برای منم بفرستید؟ ??
2021-09-04 14:36:00 #Saskatoon