Viewed 54 times 0 Answers
0
تخصص های زیر با لایسنس انتاریو مورد نیاز است، معرفی می کنید ؟نجار،کابینت کار،flooring, roofing ,پارکت کار،نصاب قفل و درب ساختمانی،طراح دکوراسیون داخلی مسلط به نرم افزار رویت،تاسیسات ساختمان،نصاب درب و پنجره ،نصاب کابینت
2020-12-13 09:05:37 Toronto کار # #کار #نجار #کابینت کار #نصاب کابینت #roofing #flooring #نصاب درب و پنجره #تاسیسات ساختمان #طراح دکوراسیون داخلی #نصاب قفل و درب ساختمانیSimilar Question:
#
#کار
#نجار
#کابینت کار
#نصاب کابینت
#roofing
#flooring
#نصاب درب و پنجره
#تاسیسات ساختمان
#طراح دکوراسیون داخلی
#نصاب قفل و درب ساختمانی
داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada [فوق لیسانس] کار
ی داشتم کار در رده های مختلف بانکی مثل rbc در چه ناکی دسته بندی میشه؟ چجوری میتونم موقعیت شغلی رو چک کنم که در چه ناکی هست؟
2021-08-29 09:16:00 #Canada [کار] کار
من دوماه دیگه با ویزای open work میرم کانادا و تصمیم دارم اونجا هم مثل ایران کارگاه نجاری (و در کل مصنوعات چوبی) بزنم،کسی از مدارک و شرایط زدن یک کارگاه اطلاعی داره که منو راهنمایی کنه؟
2021-09-28 07:34:00 #Canada [کانادا] کار
من کابینت کار هستم کسی کار سراغ داره ؟؟لطفا ممنون میشم کمک کنید
2020-12-20 08:42:34 #Toronto [کار][کابینت ] کار
#roofing
#flooring
#نصاب درب و پنجره
#تاسیسات ساختمان
راجبه جاب آفر داشتم ما یه آشنا تو کانادا داریم که میخاد برای همسرم جاب آفر بفرسته در واقع یه corporation در زمینه تاسیسات ساختمان و لوله کشی با یه وکیل از اونجا مشورت گرفتن دوستمون، بهشون گفتن بابت جاب افر برای همچین شغلی باید لایسنس بین المللی داشته باشید و مدرک شغلی از ایران قبول نیست میخاستم ببینم این صحبت چقدر صحت داره
2021-09-27 13:06:00 #Canada [جاب افر] کار
#نصاب قفل و درب ساختمانی