![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
0
وقتی وارد کانادا و دانشگاه شدیم آیا بدون اینکه هنوز عملکردی از خودمون تو دانشگاه نشون بدیم و یا تیچر اسیستنت بشیم میتونیم به روش های خاصی از اساتید درخواست فاند کنیم تو خود دانشگاه؟ چه راه هایی وجود داره تا استاد رو تحت تاثیر قرار بدیم و آیا میشه فیش حقوقی ترجمه شده ی پدر و مادر رو نشون بدیم و ببینن که حقوق کمه و به خاطر مسئله ی مالی به ما فاند بدن؟میشه اینطور؟
2021-09-08 13:59:00 Canada ویزایدانشجویی #پدر و مادر
1 Reply
کالج اصلا فاند نداره، فقط اگر نمراتتون خوب باشه یه اسکالرشیپ میدن... از روی دلسوزی هم فاند به کسی نمیدن میدونن اگر از پس هزینه برنمیومدیم کلا ویزا نمیشدیم پس این نشون میده یا الان داریم دروغ میگیم یا موقع درخواست ویزا که در هر دو صورت خودمون رو ضایع کردیم از نظر اخلاقی.
2021-09-08 14:28:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پدر و مادر
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من در ocas اکانت ساختم وقتی وارد حسابم می شم می نویسه هیچ کالجی برای اپلای در این زمان وجود نداره آیا خودم باید کالجی رو اضافه کنم یا باید صبر کنم؟ ممنون می شم در مورد نحوه اپلای یه توضیحی بدین ممنون
2021-09-08 23:08:00 #Canada
آیا درسته از هر کالجی چه خصوصی چه دولتی پذیرش بگیریم و وارد کانادا شیم میتونیم به محض ورود کالج رو تغییر بدیم یا رشتمون رو؟ اگر میشه پول یک ترمی که براشون ریختیم چی میشه؟ پس میدن؟
2021-09-17 10:03:00 #Canada
کسی میدونه برای ویزای دانشجویی کانادا و خوندن ارشد شرایط سنی چی هست؟من یه جا خوندم که حداقل سن برای اپلای ارشد ۳۲ سال هست
2021-09-22 02:10:00 #Canada
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada