![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 3 Answers
3 Reply
بله
2021-09-08 09:43:00
معمولا نه (برای اینترنشنال نمیدونم) اما بعضی رشته ها (مثلا دانشکده schulich) یکسری نیازمندی های ثبت نام مضاف بر باقی رشته ها دارن. باید مخصوصا برای رشته مورد نظر در دانشکده موردنظر چک کنید تا مطمئن بشید
2021-09-08 13:36:00
من وقتی میخواستم پذیرش بگیرم گذاشته بودم اما فک نمیکنم واجب باشه
2021-09-10 10:15:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مقطع کارشناسی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 12:02:00 #Montreal [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه
اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 16:13:00 #Toronto [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:22:00 #Vancouver [خیلی ممنون میشم] دانشگاه
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه mcgill یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:24:00 #Montreal [خیلی ممنون میشم] دانشگاه
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ویکتوریا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:28:00 #Vancouver [خیلی ممنون میشم] دانشگاه
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه تورنتو یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:28:00 #Toronto [خیلی ممنون میشم] دانشگاه
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه اتاوا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:29:00 #Ottawa [خیلی ممنون میشم] دانشگاه
۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00 #Ottawa [در مقطع کارشناسی] دانشگاه
۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00 #Toronto [در مقطع کارشناسی] دانشگاه
2021-09-01 22:43:00 #Vancouver [در مقطع کارشناسی] دانشگاه
خوبم یه استاد به من ای جواب رو داده Hi Maya, You will be allowed to work for 12 hr/wk in regular terms (fall & winter) During regular terms, I believe you can find TA positions for about 5-7 hr/wk and you can work as a RA for the rest time with me The current pay rate is about $21-$22 per hour It should cover most of your tuition cost if not all. Let me know if you have further concerns اگر TAیا RA بشم تو نامه ی دانشگاه میاد و باز به تپکن مالی نیاز هست؟ و این کفاف فقط شهریه رو میده؟
2021-08-29 08:52:00 #Toronto
برای مستر computer science کسی اینجا هست میخواد اپلای کنه؟ می خوام بدونم نیازه استاد پیدا کنیم و ایمیل بزنیم؟
2021-08-31 22:47:00 #Toronto
sop ( statement of purpose) برای پذیرش دانشگاه فرمت خاصی داره؟ مثلا اخرش باید اسم و فامیل رو بنویسیم؟ کادر داشته باشه؟ فونت و سایزش چی باشه؟ ممنون میشم جواب بدن ممنونم
2021-08-29 09:42:00 #Toronto