![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
توی کانال اکسپرس اینتری مطالب کامل و جامعی هست اونارو مطالعه کنید به خیلی از سوالاتتون پاسخ میده توی لینک های این گروه کانال express entery و canada dreamرو بینید
2021-09-08 05:38:00
ادرس کانال اکسپرس اینتری رو دارید؟
2021-09-08 05:40:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مهاجرت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
دوستان اگراز طریق ورزش و مقامات و مدارک ورزشی بخوایم مهاجرت کنیم کدوم کشور ها بهتره ؟؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
سلام راحت ترین راه مهاجرت برای کسی که ۲۳سالشه کاردانی داره خدمت رفته چیه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
قوانین مهاجرت تحصیلی در کبک با استان های دیگه کانادا چه تفاوت داره کسی میدونه؟
2021-08-29 12:52:00 #Montreal [مهاجرت] مهاجرت
وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] مهاجرت
نظرتون راجع به این بودجه بندی اداره مهاجرت کانادا چیه؟ انگار قراره تغییراتی توی اکسپرس اینتری رخ بده؟ به نظرتون آسون تر میشه یا سخت تر؟
2021-08-29 14:11:00 #Canada [اداره مهاجرت کانادا] مهاجرت
من پرستار اتاق عمل هستم 15 سال سابقه دارم چه جوری باید اقدام کنم واسه مهاجرت و اینکه مدارک فنی حرفای هم دارم
2021-08-29 16:12:00 #Canada [مهاجرت] مهاجرت
اگر کسی در دانشگاهی در کبک تحصیل کنه، حتما باید برای گرفتن اقامت، از طریق برنامه مهاجرت خود کبک اقدام کنه یا میتونه از امتیاز تحصیل در کانادا استفاده کنه و برنامه مهاجرتی فدرال رو اقدام کنه؟
2021-08-30 01:27:00 #Quebec City [دانشگاه] مهاجرت
اگر کسی در دانشگاهی در کبک تحصیل کنه، حتما باید برای گرفتن اقامت، از طریق برنامه مهاجرت خود کبک اقدام کنه یا میتونه از امتیاز تحصیل در کانادا استفاده کنه و برنامه مهاجرتی فدرال رو اقدام کنه؟
2021-08-30 01:42:00 #Montreal [دانشگاه] مهاجرت
با واحترام : مدرک موقت کارشناسی دانشگاه آزاد قابل ترجمه نیست وبرای گرفتن مدرک دائم وریز نمرات زودتر از موعد (درحالت عادی ۶ماه زمان میبره واز زمان انجام کارهای مهاجرت میگذره)، نیاز به برگه ی پذیرش از دانشگاه یاکالج مورد نظر هست برای گرفتن برگه ی پذیرش هم مدرک دائم وریز نمرات ترجمه شده لازمه! حالا ما چطور میتونیم با این مدرک موقت برگه پذیرش بگیریم ببریم دانشگاه تا مدرک دائم رو زودتر صادر کنند؟ مسئله اینه که زمان نداریم صبرکنیم تا۶ماه که روال معمولش رو طی کنه هم اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنما
2021-08-30 03:52:00 #Canada [پذیرش از دانشگاه] مهاجرت
با و عرض برای ویزای تحصیلی کانادا امکان ساپورت مالی از کشور امریکا وجود دارد آیا نشان دادن تمکن مالی توسط شخصی دیگر در امریکا امکان پذیر هست یا احتمال ریجکت شدن توسط افیسر هست ؟
2021-10-04 09:59:00 #Saskatoon
و عرض ادب جسارتا از بین ی کارشناسی و ارشد دانشگاه های سراسری روزانه ایران، کسی هست که تونسته باشه مدرکش و با استفاده از سوابق بیمه آزاد کرده باشه؟ من ۲۱ ماه سابقه بیمه دارم و خواستم باهاش برای اخذ تخفیف توی آزاد سازی مدرک کارشناسیم استفاده کنم، از طرفی اون ۲۱ ماه رو هم میخوام ضمیمه سابقه کاریم داشته باشم خواستم بپرسم تداخلی پیش نمیاد؟ (با استفاده از این روش، مشکلی برای سوابقمون اعم از پاک شدن و یا هر چیز دیگری پیش نمیاد؟) ممنون
2021-09-01 01:09:00 #Saskatoon
و عرض ادب خدمت جناب امام باشه در مورد تغییر dli بعد از اقدام به ویزا امکان داره توضیح بفرمایید که بعد از ورود به خاک کانادا بخواییم دانشگاه رو تغییر بدیم، آیا حتما باید یک ترم در دانشگاهی که با اون ویزا شدیم ، درس بخونیم؟ پیشاپیش تشکر
2021-10-07 18:21:00 #Saskatoon
سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon