![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
با توجه به سنتون فکر نمیکنن بشه باید مدرک تحصیلی و شغلتون مرتبط باشه برای رشته ای که میخواهید اقدام کنید
2021-09-07 12:47:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#فوق لیسانس
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] ویزا
من فوق لیسانس شیمی دارم برای مهاجرت ب کانادا باید چکار کنم؟!
2021-08-30 12:04:00 #Canada [فوق لیسانس] ویزا
بنظرتون پر کردن ۳/۵ سال گپ تحصیلی بعد از فوق لیسانس، با خوندن زبان و کار کردن روی یک مقاله isi منطقیه؟ در صورتیکه پیدا نکردن کار رو هم به شرایط کرونا ربط بدیم؟
2021-09-03 04:08:00 #Canada [فوق لیسانس] ویزا
من دارم من فوق لیسانس علوم تغذیه با معدل ۱۸ دارم با شش مقاله isiایمپکت یک تا پنج دو تا اوریجینال نویسنده اول و ۴تا متا همکار دوتا متا هم در داوری دارم برای ایلتس اماده میشم بنظرتون میتونم بدون نمره ایلتس مکاتباتمبا اساتید رو شروع کنم؟ یا بدون نمره زبان اساتید توجهی نمیکنند لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-04 17:00:00 #Canada [فوق لیسانس] ویزا
من یکبار سابمیت کردم و ریجکت شدم بار اول برای مستر اقدام کرده بودم و فوق لیسانس ایرانمو ارائه نداده بودم الان برای ریسابمیت بهتره بگم که مستر داشتم یا باز هم ارائه ندم؟ رشته مسترم اقتصاده و رشتهایکه پذیرش گرفتم مدیریت دولتیه
2021-09-05 16:00:00 #Canada [فوق لیسانس] ویزا
سخته نباشید من اگر بخواهم برای مقطع فوق لیسانس اقدام به دریافت فاند برای کشور کانادا بکنم به نظرتون شانسی برای من هست؟ با معدل18 و ایلس96 و داشتن مقاله
2021-09-07 07:10:00 #Canada [مقطع فوق لیسانس] ویزا
به راهنمایی اتون نیاز دارم من برای گرفتن اقد رشته ام شیمی در کبک نیاز به سرفصل دروس دانشگاهی ام دارم چه لیسانس چه فوق لیسانس و نمی تونم از وزارت علوم پی دی اف رو تهیه کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه من لیسانس شیمی گرایش کاربردی و ارشد شیمی گرایش معدنی خوندم ممنون می شم اگر کسی اطلاعی داره که چطور می تونم به فایل لیست دروس و تیتر و عنوان اشون دسترسی پیدا کنم سپاسگزارم
2021-09-10 11:53:00 #Canada [پی دی اف] ویزا
اینجا کسی هست از bcit فوق لیسانس پذیرش گرفته باشه برای رشته معماری ؟ ویزا شدن مستر bcit سخت هست؟
2021-09-13 18:13:00 #Canada [پذیرش گرفته باشه] ویزا
من برا دکتری یه جورهایی تغییر رشته دادم لیسانس و فوق لیسانس مهندسی صنایع دکتری مهندسی مکانیک تو دکتری رو پروژه رباتیک قراره کار کنم الان برای tie میتونم جاب آفر بذارم ولی کاری که در ایران انجام میدادم هیچ ربطی به رشته دکتری نداره و حتی زمینه کاری شرکتم هم مرتبط نیست آیا جاب آفر بذارم رو پرونده یا نذارم بهتره؟
2021-09-13 22:49:00 #Canada [فوق لیسانس] ویزا
من برا دکتری پروژه ای که پذیرش گرفتم در دپارتمان مهندسی مکانیک هست در زمینه بهینه سازی لیسانس و فوق لیسانس خودم مهندسی صنایع با چند مقاله isi در زمینه بهینه سازی و مدلسازی ۳۰ سالمه و ۸ سال سابقه کار در زمینه کنترل پروژه دارم برای tie میتونم جاب آفر بذارم و خب ماهیت کارم بهتر نمیشه اگر دکتری بخونم و حتی زمینه کاری شرکتم هم مرتبط نیست آیا همچین جاب آفری بذارم رو پرونده یا نذارم بهتره؟
2021-09-14 13:38:00 #Canada [سال سابقه کار] ویزا
برای کسی که دلار از بازار آزاد تهیه کرده باشه، آیا امکان تهیه فاکتور برای تمکن مالی هست؟ اگر بلی چطور میشه تهیه کرد؟
2021-08-29 14:35:00 #Canada
جهت پر کردن حساب و دادن گردش مالی، حساب را تو چند مرحله پر کنم، می ترسم یک دفعه تو حسابی که 40 تومن پول بوده 400 واریز کنم افیسر ریجکت کنه
2021-09-23 05:58:00 #Canada
آقا ۴۰ سال و آقا۴۵ سال متاهل چقدر شانس ویزا برای ویزای تحصیلی دارن؟۴۰ ساله لیسانس عمران فارق تحصیل ۹۷ و ۴۵ ساله از زمانی که مهندسی مکانیکشو گرفته در ایران خودرو مشغول به کار بوده
2021-08-31 23:47:00 #Canada