![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پرداخت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada [سفارت] ویزا
بهتره نامه هایی که قراره از شرکت بگیریم(جاب آفر، نامه اشتغالی به کار و نامه پرداخت پورسانت)فارسی باشه و بدیم ترجمه کنن یا اینکه توی سربرگ شرکت انگلیسی بنویسن برامون و یاز به ترجمه نداشته باشه؟
2021-08-30 09:54:00 #Canada [انگلیسی] ویزا
من برای یک ویزای دانشجویی(study permit) و یک همراه(open work perit) یک اکانت تستی ساختم و در اخر این موارد برای پرداخت هزینه لیست شد: 1- study permit 2- family biometric fee (2 ta) 3- work permit 4- open work permit holder fee میخواستم ببینم اوکیه؟ کم و زیاد نیست؟ ????
2021-08-30 13:20:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ویزا
کسی میدونه برای گرفتن پذیرش از مدرسه باید شهریه یک سال و بدیم یا زمان اپلای برای ویزا باید رسید پرداخت یک ساله شهریه ارو ارائه بدیم؟
2021-08-30 17:51:00 #Canada [شهریه یک سال] ویزا
من برای پر کردن گپ تحصیلی نامه شغلی دارم میگیرم که هرماه یک مبلغ ثابتی رو ریختم داخل حسابم و الان دارم گواهی اشتغال میگیرم باید داخل گواهی نحوه پرداخت قید بشه؟
2021-08-31 05:44:00 #Canada [نامه] ویزا
دخترم از یه کالج براش پذیرش اومد وما دوهزار دلار پرداخت کردیم که ثبت بشه الان از یه دانشگاه خوب براش پذیرش اومده ایا می تونیم پول رو از کالج پس بگیریم
2021-08-31 06:18:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
برای پرداخت هزینه دانشگاه شهریه یکسال و پرداخت کنیم ؟یا اینکه میتونیم فقط یک ترم شهریه و پرداخت کنیم؟
2021-08-31 13:03:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من 300 دلار دپازیت به دانسگاه دادم، ضروری نیست ولی اگر شهریه رو پرداخت کنم بنظرتون دفعه دوم تو گرفتن ویزام تاثیر میذاره؟ یا وایسم اگر اسک شدم فقط بریزم؟
2021-09-01 17:19:00 #Canada [شهریه] ویزا
من میخواستم از دانشگاه fduپذیرش بگیرم و میخاستم بدونم شهریه اولیه اش چقدره و اینکه شرایط منو قبول دارن یا نه بعد اپلیکیشن رو پرداخت کنم کسی هست منو کمک کنه ببینم چه مدلی این کارو انجام بدم؟
2021-09-02 02:34:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
sop ( statement of purpose) برای پذیرش دانشگاه فرمت خاصی داره؟ مثلا اخرش باید اسم و فامیل رو بنویسیم؟ کادر داشته باشه؟ فونت و سایزش چی باشه؟ ممنون میشم جواب بدن ممنونم
2021-08-29 09:42:00 #Canada
من الان تمکن مالی گرفتم از بانک سپه، گفتند که ظاهرا خود سفارت مستقیما با بانک برای استعلام درخواست میده درسته؟ و اینکه ریز گردش حساب واجبه که ارائه بدیم یا خیر؟ ممنون
2021-08-30 04:13:00 #Canada
اگر کسی مدارک و سابمیت کنه و ویزا بگیره و قبل از اینکه بخواد بره، ازدواج کنه همسرش کی میتونه اقدام کنه که بیاد؟
2021-08-29 07:47:00 #Canada
معمولا چه تایمی رو باید برای ترجمه مدارک در نظر بگیریم؟ چون میخوام سوئ پیشینه بگیرم،میخوام نزدیک سابمیت باشه تا اونجایی که میشه تاریخش.
2021-09-02 04:54:00 #Canada
و من برای ترم زمستان امسال پذیرش مستر گرفتم که با توجه به شرایط قطعا باید دیفر کنم برای پاییز سال اینده، اولین زمانی که بتونم مدارکم رو برای ویزا سابمیت کنم کی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-08-31 06:20:00 #Canada